PANASONIC HDC-TM300:Ίσως η καλύτερη HD consumer camera!!!

Τη θολούρα την παρατηρώ γενικά, σε όλη την εικόνα.

Πράγμα που για μένα δικαιολογεί την έλλειψη θορύβου και απόλυτης ευκρίνειας αντίστοιχα.

Μικρό το κακό για το αποτέλεσμα που παίρνεις πάντως...

Τη θολούρα την παρατηρώ γενικά, σε όλη την εικόνα.

Πράγμα που για μένα δικαιολογεί την έλλειψη θορύβου και απόλυτης ευκρίνειας αντίστοιχα.

Μικρό το κακό για το αποτέλεσμα που παίρνεις πάντως...

α...οκ....

Νάσο αυτά τα δύο μήπως είναι ανάποδα;

όχι Στάθη...το .mts10 είναι full auto και το .mts11 σε manual WB...

θα σου δώσω και ένα tip για να καταλάβεις:

στα πλάνα, το μάρμαρο στο τζάκι είναι λευκού χρώματος με γκρι νερά...λευκή είναι επίσης και η αλουμινένια κάσα του παραθύρου δίπλα στο τζάκι...

στο κλιπ .mts 10 που είναι η κάμερα στο full auto....αν προσέξεις το πλάνο θα δεις ότι τόσο το λευκό του μάρμαρου,όσο και το λευκό της αλουμινένιας κάσας παίρνουν μια ανεπαίσθητη κόκκινη χροιά...

στο κλιπ .mts11-που έκανα manual το WB-τόσο το μάρμαρο,όσο και η κάσα αποκτούν το λευκό τους χρώμα με εξαιρετική πιστότητα...

για δέστο....

παρεπιπτώντος εσύ πως το σκέφτηκες αυτό???

Εγω παντως το ενα το βλεπω κοκκινο και το αλλο πρασινο...

Επειδη διαβαζω οτι εχει μια κλήση προς το πρασινο υπεθεσα οτι ειναι αναποδα.

όχι πράσινο δεν είναι...το βλέπω λευκό και στην οθόνη του iMac και στην kuro...
ξέρεις τώρα τι θα γίνει???..θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε αν έχουμε καλιμπράρει σωστά τα monitor μας!!!..χαχα!!

Να τσακωθουμε αποκλειεται!

Παντως συμφωνουμε οτι το ενα ειναι κοκκινο.

Κι εγω σε imac το βλεπω και ειναι καλυτερο απο το δικο σου! χεχε...

Πάντως τα video είναι σε κοινή θέα και ο καθένας μπορεί να τα δει, να δει τις διαφορές τους, να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του···

ΥΓ: ε..όχι και ισοπαλία!!!...λατρεύω τον iMac...αλλά άλλο πράγμα η Kuro!!!...χεχε!! :grandpa:

Εκανα ενα γρηγορο color correction σε αυτο που σου ελεγα οτι ειναι πρασινο...

Attachments

• before.jpg
    before.jpg
    47.3 KB · Views: 49
  • after.jpg
    after.jpg
    51.1 KB · Views: 51
Βρε συ θα με τρελάνεις...

έχω πάει στην kuro και βλέπω το κλιπ από τους 20 πόντους..έχω στραβωθεί...το βλέπω...το ξαναβλέπω...παγώνω ακριβώς σε αυτό το σημείο..αδυνατώ να δω το αδιόρατο πράσινο....

στον iMac-όμως-κάπως είδα αυτό που λες...υπάρχει σαν αδιόρατο σε κάποια σημεία...ρε μπας και ο iMac θέλει καλιμπράρισμα??

πάντως-στο color correction-ανοίγοντας και βλέποντας παράλληλα τις δύο εικόνες πράγματι βλέπω διαφορά...σαν το λευκό ναχει καθαρίσει...

καλά...πάω να βάλω κολλύριο...

χαχα! Ενταξει δεν ειπα οτι ειναι και καταπρασινο, απλως εχει μια κλιση προς το πρασινο-κιτρινο. Αφου το βλεπεις οταν εχεις τις δυο εικονες παραλληλα, ολα καλά. Οταν δεν εχεις αναφορα είναι δύσκολο να το διακρίνεις.
Καληνυχτα

είναι πολύ δυσδιάκριτο!!!...προσωπικά δεν θα το έβλεπα καθόλου(ούτε φυσικά θα με ενοχλούσε)....στη Kuro δεν το βλέπω....πιθανώς παίζοντας και με τις υπόλοιπες manual ρυθμίσεις να γίνουν όλα άψογα..

Καλημέρα...

εγω ειμαι τυχερος στην ατυχια μου, η panasonic hs300 που παραγγειλα την εχασε το courier και περιμενω να μου στειλουν πισω τα γιουρια οποτε παω για καινουρια πραγματα

Φίλτατε..

υπό αυτές τις συνθήκες θα σου πρότεινα ν´αγοράσεις την ΤΜ-700...ήμουν χθες στο ΚΑΤΕΡΕΛΟ και μούπε ότι θα είναι διαθέσιμη σε 2 βδομάδες και θα κοστίζει 1.130 ευρώ...

και εγω για tm700 λεω μιας και εχει καλες βελτιωσεις,Νασο πες μου σε παρακαλω τα 32gb μνυμης ειναι καλα? ή σε καθε τραβηγμα θα πρεπει να το περναω στο final cut?

τα 32gb είναι τέσσερεις-γεμάτες-ώρες Full HD στο υψηλότερο bitrate...άρα υπεραρκετά...έγώ έβαλα και μια SDHC Class6 των 4 GB και είμαι οκ...