PANASONIC HDC-TM300:Ίσως η καλύτερη HD consumer camera!!!

Καλησπερα,
ενδιαφερομαι να αντικαταστισω την minidv που εχω και ψαχνομαι,ειναι ευκολο
να ανεβασει καποιος κανα video τραβηγμενο hd να συγκρινουμαι
thanks

Παιδιά, θέλω να αγοράσω μια μπαταρία μεγαλύτερη από την αρχική. Βλέπω όμως στο manual, ότι για τις μεγαλύτερες μπαταρίες χρειάζεται ένα "battery pack holder kit". Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Επίσης, έχει κάποιος από εσάς αγοράσει μεγαλύτερη μπαταρία και αν ναι από που?

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Πήρα τη μεγάλη μπαταρία VW-VBG260 (2500mAh)
και δε χρειάζεται κανέναν αντάπτορα

Παίδες όταν την κουνάω (την κάμερα!) βίαια μπρος πίσω σβηστή
ακούγεται ένας θόρυβος έντονος σαν κάποιο εξάρτημα να κουνιέται.
Όταν είναι αναμμένη δεν ακούγεται.

Σας το κάνει?/ ε'ιναι φυσιολογικό ??

Έλα χαλάρωσε...

Είναι φυσιολογικό..σε όλες συμβαίνει.Είναι το κάτοπτρο που παίρνει κάποιες θέσεις....αν διαβάσεις το manual το γράφει με bold γράμματα ότι είναι φυσιολογικό και δεν πρόκειται για malfuctional...

Ήθελα να το γράψω από μέρες αλλά με πρόλαβες...

Συμπέρασμα:read the fuc..ng manual

Last edited:
και για του λόγου το αληθές..

αντιγράφω από το αγγλικό manual(σελ: 143):

"A clicking sound is heard when the unit is shaken about. This is the sound of the lens moving and is not a defect. This sound will no longer be heard when the unit’s power is turned on."

οκ...για το φακό πρόκειται κι όχι για το κάτοπτρο...

Last edited:
εντος ολιγων ημερων θα ανεβασω video απο sony hd (δεν ξερω ακομα μοντελο) για να συγκρινουμε

σημερα ηρθε και η δικια μου TM300.πρωτη εντυπωση πολυ καλη
πολυ καλη κατασκευη
πολυ καλο κρατημα
σταθερη
σε λιγες μερες θα τα ξαναπουμε

Last edited:
Με γειες!
Νάσο φοβερή κάμερα, την είχα βάλει στο μάτι κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να την πάρω (ακόμα). Βολεύτηκα με μια πιο φθηνή λύση προς το παρών. Αντε καλές λήψεις κι ανεβάστε κανένα αρχειάκι να δούμε κι εμείς τίποτα! Ασυμπίεστο έτσι; m2ts
Καλό ΣΚ σε όλους

Ακούγεται τίποτα για αντικατάστασή της ή η T350 είναι η αντικατάσταση της γι αυτό το διάστημα;
Επίσης θα μπορούσατε οι κάτοχοί της να μας ανεβάσετε δείγματα για να δούμε ποιότητα; (διότι από το youtube με την συμπίεση που έχει δεν βγαίνει άκρη!).

Ευχαριστώ.

Με χαρά μου βλέπω ότι ''αυξάνονται και πληθύνονται'' οι ευτυχείς κάτοχοι της TM300. Και λέω ευτυχείς γιατί πιστεύω ότι η κάμερα καλύπει και με το παραπάνω τίς απαιτήσεις του ερασιτέχνη βιντεολήπτη.Για αυτούς που ακόμα προβληματίζονται για το άν αξίζει- το σεβαστό κατα τα άλλα- ποσό που απαιτείται για την αγορά της συγκεκριμένης κάμερας, έχω να πώ να σταθμίσουν σωστά όλες τις παραμέτρους ,να κάνουν τις συγκρίσεις τους και με βάση πάντα το προσωπικό τους κριτήριο να προχωρίσουν στην αγορά ή να την απορρίψουν.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αξίζει τα λεφτά της.
Παιδιά είναι πολύ δύσκολο να απομονώσω ένα πολύ καλό κλίπ για να ανεβάσω, γιατί βιντεοσκοπώ πολύ προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και δέν θα ήθελα να εκθέσω τα προσώπα που εικονίζονται .Οπότε οι επιλογές περιορίζονται.Παρόλα αυτά θα ανεβάσω ένα μικρό κλιπάκι σε original μορφή για τους φίλους που το ζήτησαν με την προτροπή να το δούνε σε τηλεόραση-άν είναι εφικτό-για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.
το κλιπάκι είναι εδώ..http://rapidshare.com/files/340556308/20091224_165051.m2ts.html
Οι ρυθμίσεις είναι auto και οι συνθήκες φωτισμού συννεφιά..
Καλές επιλογές...

Last edited:
Με γειες!
Νάσο φοβερή κάμερα, την είχα βάλει στο μάτι κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να την πάρω (ακόμα). Βολεύτηκα με μια πιο φθηνή λύση προς το παρών. Αντε καλές λήψεις κι ανεβάστε κανένα αρχειάκι να δούμε κι εμείς τίποτα! Ασυμπίεστο έτσι; m2ts
Καλό ΣΚ σε όλους

thanks Στάθη!!!...φοβερή όντως!!!...θα κοιτάξω να ανεβάσω κι εγώ-όπως ο Τόλης-κάτι ασυμπίεστο σε m2ts

Καλημέρα..

πάντως από τα οκτώ video πούχω-μέχρι τώρα-τραβήξει τα έξι είναι σε εσωτερικούς χώρους με φωτισμούς δωματίου...αυτό μου δείχνει για τι χρήση-κυρίως-θέλω την κάμερα και με κάνει να συμπεράνω το πόσο σημαντικό είναι να "γράφει" η κάμερα με χαμηλό φωτισμό..

και το ξαναεπαναλαμβάνω η κάμερα ζωγραφίζει με χαμηλό φωτισμό...