Panasonic LCD-Plasma 2009

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Χθες μίλησα με Intertech και μου είπαν πως οι G10 θα έρθουν μέσα στον μήνα.

Ισως έχεις δίκιο, εγω ρώτησα προσωπικά μόνο για G15 για G10 ειχα την εικόνα ότι το διάβασα καπου έγκυρα όμως (ακόμη και στην Αγγλία που υπάρχει ενα λινκ στο φορουμ με μία απο τις G10 με τιμή, λένε για Απρίλιο...και όλοι ξέρουμε ότι εδω σερβιριζόμαστε λίγο πιο μετα)

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

....να αναφέρω πως η Panasonic άλλαξε ελαφρώς το service menu και πλέον οι ώρες λειτουργίας δεν φάινονται στην πρώτη σελίδα μαζί με την έκδοση του firmware, αλλά είναι "κρυμένες" σε υπομενού.
Και πως μπαινουμε στο κρυφο μενου Γιωργο.......αυτα τα γραφουνε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Για τους μη Αγγλομαθεις μεταφρασμενο στα Ελληνικα please :D...:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Και πως μπαινουμε στο κρυφο μενου Γιωργο.......αυτα τα γραφουνε.

Περίμενα να ανοιχθεί το αντίστοιχο νήμα για αυτό δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.

Μπαίνει στο service menu κανονικά, επιλέγεις το "SRV-TOOLS", στο μενού που θα εμφανιστεί επιλέγεις "PTCT" και μετά κρατάς πατημένο το mute για 3 δευτερόλεπτα.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=15958450&postcount=109

Εγω ειχα ακουσει για απριλιο οτι θα βγει η G15 ..

Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ το thread από τις αρχές του, σχεδόν, αλλά δεν έχω ποστ άρει τίποτε. Επειδή μάλλον προσανατολίζομαι προς τη G10 σειρά και πριν από λίγο είδα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/72691/Panasonic-Viera-TC-P50G10.html?keyphrase=g10 , τι σας λέει; Το πρόσεξε κανένας; Είναι αληθινό(λίγο νωρίς δεν είναι); Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ή μου φαίνεται(είναι και online shop); Δεν άντεξα ήθελα να δω σχόλια.

p.s: Πάντως άμα είναι στάνταρ η τιμή(+βάλε και μεταφορικά) με βλέπω για φθηνότερο μοντέλο. Εδώ η MSRP της είναι 2000$ (1580e) και όλες οι τελικές τιμές λιανικής από εξωτερικό είναι χαμηλότερες.

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Ο Λημναίος είναι γνωστό κατάστημα της στοάς Φέξη.
Η τιμή για 50'' είναι καλή κατά τη γνώμη μου, όχι όμως σούπερ. Μην ξεχνάς πως σαν νέο μοντέλο στο λανσάρισμά του θα τιμάται το μέγιστο δυνατό. Σίγουρα μπορείς να την κατεβάσεις με παζάρια. Αν η συγκεκριμένη βγαίνει στις 46'' γύρω στα 1600, τότε πήγαινε για τη 46άρα.

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μην ξεχνατε οτι 2000$ δεν σημαινει 1580 ευρω αλλα 2000 ευρω , η ισοτιμια στα ηλεκτρονικα ειδη ειναι περιπου 1:1 , στην Αμερικανικη αγορα ολα τα προιοντα ειναι φθηνοτερα λογω μεγαλου ανταγωνισμου.

Η τιμη ειναι πολυ καλη κατα την γνωμη μου οταν η 50PZ80 ειχε στο ιδιο καταστημα 2070 ευρω και η 46PZ80 ειχε 1740.

Μία ισοτιμία δολλαρίου και ευρώ υπάρχει,δεν έχει να κάνει με το προιόν οι τυχόν φθηνότερες τιμές.Αυτό αφορά είτε συγκεκριμένες πωλήσεις είτε προιόν που πλασάρεται μαζικά ..´

Οταν ένα προιόν όπως η συγκεκριμένη Panasonic δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα οι τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν είτε προ-παραγγελίες,είτε ανεξάρτητη εισαγωγή.

Ποιος εγγυάτε όμως ότι με την επίσημη κυκλοφορία του ένα προιόν να μην είναι φθηνότερο για λόγους που η αντιπροσωπεία θα ξέρει ;

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μην ξεχνατε οτι 2000$ δεν σημαινει 1580 ευρω αλλα 2000 ευρω , η ισοτιμια στα ηλεκτρονικα ειδη ειναι περιπου 1:1 , στην Αμερικανικη αγορα ολα τα προιοντα ειναι φθηνοτερα λογω μεγαλου ανταγωνισμου.

Η τιμη ειναι πολυ καλη κατα την γνωμη μου οταν η 50PZ80 ειχε στο ιδιο καταστημα 2070 ευρω και η 46PZ80 ειχε 1740.

Aκομα αυτες τις τιμες εχει-bye-

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και μου είπαν πως οι τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες από το τέλος αυτής της εβδομάδας και πως έχουν επίγειο ψηφιακό δέκτη mpeg2/mpeg4, h264. Να διευκρινίσω πως μιλάω για τη σειρά g10.

Τότε δεν είναι αντιπροσωπείας,γιατί παραπάνω ρώτησαν και έμαθαν για αργότερα διάθεση των νέων Panasonic κλπ.

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Τότε δεν είναι αντιπροσωπείας,γιατί παραπάνω ρώτησαν και έμαθαν για αργότερα διάθεση των νέων Panasonic κλπ.

Εμένα πάντως μου είπαν πως είναι αντιπροσωπείας....

Και πέρυσι για τέλος Μαρτίου... προς αρχές Απριλίου λέγανε ότι θα έρθουν και η δικιά μου ΡΧ80 θρονιάστηκε στο σαλόνι στις 13 Μάρτη, με ένα αυτοκόλλητο της Intertech NA (με το συμπάθιο).

Υ.Γ.:Επειδή τυχαίνει να περνάω σχεδόν καθημερινά από τη Στοά Φέξη, ουδέποτε είδα κούτα Panasonic έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς το αυτοκόλλητο της Intertech και μάλιστα τους τελευταίους μήνες πάντα υπήρχε τουλάχιστον μια κούτα... με το ΡΧ...ή το ΡΖ απ' έξω.

Ενα τηλέφωνο στην Intertech για το συγκεκριμένο μοντέλο και για το συγκεκριμένο κατάστημα λύνει τις όποιες αμφιβολίες:a0210:

Ποτε βγαινουνε ξερετε και τι τιμες σας ειπανε;