Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Υσχιουν απο την g15(αν ερθει δηλαδη στην Ελλαδα η συγκεκριμενη)και πανω..

Εχω πληροφορία έγκυρη ότι θα έρθει αλλά προς τον Ιούλιο (τουλάχιστον η 46αρα G15 που με ενδιαφέρει), το ειχα γραψει καποιες σελίδες πριν!

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Aν δεν δούμε τι θαρθει στην Ελλάδα μην είμαστε σίγουροι.
Η Ιntertech φέρνει τόσο μοντέλα για αγορές Δυτικής Ευρώπης (Ισπανίας) όσο και Ανατολικής (Τσεχίας).

Γι 'αυτο γραφω ''αν'' γιατι δεν ειμαι σιγουρος.Ετσι μου ειπαν σε ενα μαγαζι που παραγγειλα την 46g10 και την περιμενω μεσα στην εβδομαδα-bye-

Γι 'αυτο γραφω ''αν'' γιατι δεν ειμαι σιγουρος.Ετσι μου ειπαν σε ενα μαγαζι που παραγγειλα την 46g10 και την περιμενω μεσα στην εβδομαδα-bye-

καλοριζικα προκαταβολικα.
οταν ερθει με το καλο,περιμενουμε εντυπωσεις...:antlers:

παιδιά την παράγγειλα και εγώ σήμερα την 46G10, αναμονή τώρα μέχρι την Παρασκευή! (αναμένα κάρβουνα δηλαδή! )

αντε να σε δουμε κι`εσενα...:a0210:

Mε το καλό να τις παραλάβετε , περιμένουμε εντυπώσεις , θα την αγόραζα προχθές στο Πλαίσιο mall αλλά είπα να περιμένω a liitle bit ακόμα , μπας και σκασει και καμία G15 .

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Γιατί τόση φασαρία για τη G15? για το VieraCast??
................

Πανελ και λοιπα χαρακτηριστικα που αφορουν τη εικονα γενικοτερα ειναι ιδια..H μονη διαφορα τους ειναι το viera cast οπως λεει και ο παραπανω φιλος και νομιζω παιζει και καποια αρχεια παραπανω απο την καρτα μνημης ή και την usb.Σε εμενα ειναι εντελως αχρηστο κατι τετοιο αφου θα ειναι συνδεδεμενη με htpc-360-ονκυο 875..Δεν νομιζω οτι αξιζει την αναμονη,αλλα αυτο ειναι προσωπικο..

Μια και σε λιγες ημερες απο οτι λετε παραλαμβανεται -bye-
Panasonic TX-P42G10

Ρυθμισεις

attachment.php

Black levels

attachment.php

Καταναλωση

attachment.php

και Ευρωπαια.
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1237901339

Οι ρυθμισεις ισως με καποιες μικροαλλαγες να ταιριαζουν και στις 46αρες και στις 50αρες.

Attachments

• black levels.JPG
    black levels.JPG
    12.8 KB · Views: 158
  • ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒ±ΓŽΒ»Γβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒ±ΓŽΒ»Γβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·.jpg
    9.8 KB · Views: 156
  • ΓΒΓβ€¦ΓŽΒΈΓŽΒΌΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓβ€š.JPG
    ΓΒΓβ€¦ΓŽΒΈΓŽΒΌΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓβ€š.JPG
    25 KB · Views: 159

Από το FullHD.gr:
...Η ρύθμιση της τηλεόρασης είναι απλή, αφού πρώτα επιλέξουμε την προεπιλογή ‛Cinema' . Κρατώντας την αντίθεση στο 80% της κλίμακας της, περίπου στο 50, ρυθμίστε την φωτεινότητα στο -5 και αφήστε τα υπόλοιπα σε default θέση. H θερμοκρασία στην θέση θερμό, παρέχει μία ευθεία παράλληλη με την επιθυμητή των 6500 βαθμών, αλλά ‛βουτηγμένη' στην θερμή περιοχή, περίπου στους 6000 και κάτι βαθμούς. Εάν αυτό σας ενοχλεί, ρυθμίστε στην ισορροπία λευκού , το ‛HighB' στο +4 και το ‛LowR' στο -5.

Τώρα ποιά από τις ρυθμίσεις που αναφέρονται είναι η καλύτερη....

Χρήσιμες οι ρυθμίσεις Γιώργο :a0210: Νομίζω πως σιγά σιγά είναι καιρός να ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα για τις X10 και G10. Διαβάζοντας την κατηγορία έχω την εντύπωση ότι η πλάστιγγα φέτος γέρνει προς τις FullHD G10 και πως το ενδιαφέρον για τις Χ10 είναι σχετικά περιορισμένο.

Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση στο πινακάκι που έβαλες. Οι τιμές της φωτεινότητας δεν ταιριάζουν με τις αντίστοιχες της κατανάλωσης. Δεν είναι δυνατόν με 69 nits να καίει 300W και με 90 nits η τιμή να είναι 180W. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως τα 69 nits είναι η default τιμή του Cinema Mode (πολύ χαμηλή τιμή) και πως τα 300W out of the box έχουν μετρηθεί σε κάποιο άλλο Mode.

Last edited:

Oλες οι σειρες θα εχουνε μοντελα μεχρι 50 ιντσες,ακομη και οι πιο φθηνες οπως c1, u1, x1, και πανω απο 54 και εως 65 s1,g10,g15,v10,z1.:a0210:

Γιώργο σ ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο site που να έχει μαζεμένα τα specs/διαφορές όλων των σειρών και μοντέλων που ανέφερες ?

Και πάλι ευχαριστώ.

Mε το καλό να τις παραλάβετε , περιμένουμε εντυπώσεις , θα την αγόραζα προχθές στο Πλαίσιο mall αλλά είπα να περιμένω a liitle bit ακόμα , μπας και σκασει και καμία G15 .

Την είχε να παίζει ;

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Γιώργο σ ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο site που να έχει μαζεμένα τα specs/διαφορές όλων των σειρών και μοντέλων που ανέφερες ?

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημήτρη ρίξε μια ματιά στο #91. Δεν ξέρω όμως αν τελικά θα βγούν όλες οι FullHD σειρές σε 54+ ίντσες και πότε.

Αντιγράφω πάλι το #91 με κάποιες διορθώσεις. Σαν πηγή χρησιμοποίησα αποκλειστικά την επίσημη σελίδα για τις Ευρωπαϊκές Viera. Με bold οι διαφορές από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο:

C10E

37, 42 κ' 50 ίντσες
HDReady
20000:1
SD Card Reader (JPEG)

Χ10Ε

panaplasmax1-1.jpg

37, 42 κ' 50 ίντσες
HDReady
30000:1
SD Card Reader (JPEG)
VGA input

V-Audio Surround
Eco Mode

S10E

panaplasmas1-1.jpg

42, 46 κ' 50 ίντσες
FullHD
Neo-PDP
30000:1
SD Card Reader (JPEG, AVCHD)
VGA input
V-Audio Surround
Eco Mode

G10E

panaplasmag10-1.jpg

Όπως η S10
+ 40000:1
+ 600Ηz Subfield Drive
+ IFC Pro
+xv colour

G15E
42 και 46 ίντσες
Όπως η G10E
+Viera Cast
+DivX από SD
+ DLNA
+ V-Audio ProSurround

V10E

panaplasmav10-2.jpg

42 και 50 ίντσες.
Όπως η G15E
+One sheet of glass design
+5cm πάχος
+Digital Cinema Colour
+24p Smooth Film
+ THX Certified

Z10E

panaplasmaz1-2.jpg

46 κ' 54 ίντσες.
Όπως η V10E
+2.5cm πάχος
+Wireless HD

Σίγουρα κάποιες από τις FullHD σειρές θα βγουν σε 58 και 65 ίντσες, αλλά επίσημη πηγή για το ποιες και πότε δεν έχω βρει κάπου.

Γιατί τόση φασαρία για τη G15? για το VieraCast??
................
Πανελ και λοιπα χαρακτηριστικα που αφορουν τη εικονα γενικοτερα ειναι ιδια..H μονη διαφορα τους ειναι το viera cast
Εκτος απο το viera cast η G15.......τρεφετε με Gilly Diet:flipout::flipout::flipout:

..... 2inches thin design.

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Χρήσιμες οι ρυθμίσεις Γιώργο :a0210: Νομίζω πως σιγά σιγά είναι καιρός να ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα για τις X10 και G10. Διαβάζοντας την κατηγορία έχω την εντύπωση ότι η πλάστιγγα φέτος γέρνει προς τις FullHD G10 και πως το ενδιαφέρον για τις Χ10 είναι σχετικά περιορισμένο.

Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση στο πινακάκι που έβαλες. Οι τιμές της φωτεινότητας δεν ταιριάζουν με τις αντίστοιχες της κατανάλωσης. Δεν είναι δυνατόν με 69 nits να καίει 300W και με 90 nits η τιμή να είναι 180W. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως τα 69 nits είναι η default τιμή του Cinema Mode (πολύ χαμηλή τιμή) και πως τα 300W out of the box έχουν μετρηθεί σε κάποιο άλλο Mode.

Γιωργο τα πινακακια και οι ρυθμισεις είναι αυτουσια από το τεστ, οι συγκεκριμενες τιμες που αναφερεις πραγματικα είναι λιγο περιεργες π.χ και οι τιμες του μαυρου εμενα μου κανουν εντυπωση, ιδιο αποτελεσμα πριν και μετα την ρυθμιση:chinscratch:.... 0,03 cd/m2,προσωπικα περιμενα κατι καλυτερο, επηρεασμενος ισως, από αυτά που εχω διαβαση στο Αμερικανικο φορουμ, με τη επιφυλαξη ότι εκει οι τηλεορασεις εχουν αυτό το ΤΗΧ Mode και τις τιμες του,εάν αυτό μπορει να σημαινει κατι .Oι εξηγηση που δινεις, ως προς την τιμη nits –καταναλωση ,ακούγεται πολύ λογικη, δεν μπορω και εγω να το εξηγησω καπως διαφορετικα ,μια επιφυλαξη για το αν εχει κανει καμια πατατα :stupido2:με το eco mode on-of κατά την διαρκεια του τεστ, πραγμα που εάν εχει γινει, δεν μπορουμε να τους παρουμε και πολύ.....:hahaha: σοβαρα.
Εχουμε παλιοτερα δειγματα από το συγκεκριμενο site-reviewer; Eγω ετυχε να το βρω για πρωτη φορα αλλα ηταν και η πρωτη Ευρωπαια G10 που εγινε review οποτε….:nounder:
Εξαλλου, περιμενουμε το επισημο review από το Αγγλικο αλλα και Αμερικανικο foroum, και τοτε θα εχουμε μια πιο καλη αποψη.
Λες η G10 να πρωταγωνιστησει φετος ;Θα δουμε.Εγω μπορω να πονταρω στο αουτσαιντερ S1;:flipout::flipout::flipout:
Καποιο από τα παιδια που θα παραλαβουν συντομα, φανταζομαι, θα ανοιξει αντιστοιχο νημα ώστε να συμμαζεψουμε τα πραγματα καλυτερα.
Τωρα που μαθαμε το κολπο με την px80 και το μαζεμα των πληροφοριων στο πρωτο post τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
Το ιδιο ελπιζουμε και για αντιστοιχο νημα για την X10 την οποια νομιζω εχει ηδη παραλαβει καποιο μελος.

Γιώργο σ ευχαριστώ.

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημητρη να´σαι καλα... :grinning-smiley-043
παρακατω ειναι ενα αρχειο PDF, το οποιο μπορεις να κατεβασεις, το σαιτ ειναι ασφαλες απο εκει το κατεβασα και εγω.
Περιεχει τις Αμερικανικες σειρες, με ολα τα Specs, οι οποιες κατα κυριο λογο διαφοροποιουνται με τις Ευρωπαικες, κατα το THX certified mode.Σιγουρα, θα υπαρχουν και καποιες αλλες διαφορες με τις Ευρωπαικες αλλα σε πιο δευτερευοντα πραγματα,φαινομενο που παρατηρειται ακομα και σε εντος Ευρωπης τηλεορασεις,πιστευω να βοηθηση.
http://www.mediafire.com/download.php?ol1w1rtdmjn
Δυστυχως το αρχειο ειναι μεγαλο και δεν μπορω να το ανεβασω.
Ενα δειγμα...
attachment.php

attachment.php

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    103.4 KB · Views: 210
  • 2.jpg
    2.jpg
    47.2 KB · Views: 209

σε ευχαριστώ Γιώργο για τις ρυθμίσεις, θα τις δοκιμάσω όταν με το καλό έρθει η καλή μου... και χωρίς TV που είμαι τώρα δεν περνάει η ώρα!

Θα γράψουμε αναλυτικά όταν με το καλό την ξεπακετάρω.
Τώρα για θέμα στρωσίματος.. την βάζω στην πρίζα και της πίνω το αίμα? :)