Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009
Χρήσιμες οι ρυθμίσεις Γιώργο :a0210: Νομίζω πως σιγά σιγά είναι καιρός να ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα για τις X10 και G10. Διαβάζοντας την κατηγορία έχω την εντύπωση ότι η πλάστιγγα φέτος γέρνει προς τις FullHD G10 και πως το ενδιαφέρον για τις Χ10 είναι σχετικά περιορισμένο.
Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση στο πινακάκι που έβαλες. Οι τιμές της φωτεινότητας δεν ταιριάζουν με τις αντίστοιχες της κατανάλωσης. Δεν είναι δυνατόν με 69 nits να καίει 300W και με 90 nits η τιμή να είναι 180W. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως τα 69 nits είναι η default τιμή του Cinema Mode (πολύ χαμηλή τιμή) και πως τα 300W out of the box έχουν μετρηθεί σε κάποιο άλλο Mode.
Γιωργο τα πινακακια και οι ρυθμισεις είναι αυτουσια από το τεστ, οι συγκεκριμενες τιμες που αναφερεις πραγματικα είναι λιγο περιεργες π.χ και οι τιμες του μαυρου εμενα μου κανουν εντυπωση, ιδιο αποτελεσμα πριν και μετα την ρυθμιση:chinscratch:.... 0,03 cd/m2,προσωπικα περιμενα κατι καλυτερο, επηρεασμενος ισως, από αυτά που εχω διαβαση στο Αμερικανικο φορουμ, με τη επιφυλαξη ότι εκει οι τηλεορασεις εχουν αυτό το ΤΗΧ Mode και τις τιμες του,εάν αυτό μπορει να σημαινει κατι .Oι εξηγηση που δινεις, ως προς την τιμη nits –καταναλωση ,ακούγεται πολύ λογικη, δεν μπορω και εγω να το εξηγησω καπως διαφορετικα ,μια επιφυλαξη για το αν εχει κανει καμια πατατα :stupido2:με το eco mode on-of κατά την διαρκεια του τεστ, πραγμα που εάν εχει γινει, δεν μπορουμε να τους παρουμε και πολύ.....:hahaha: σοβαρα.
Εχουμε παλιοτερα δειγματα από το συγκεκριμενο site-reviewer; Eγω ετυχε να το βρω για πρωτη φορα αλλα ηταν και η πρωτη Ευρωπαια G10 που εγινε review οποτε….:nounder:
Εξαλλου, περιμενουμε το επισημο review από το Αγγλικο αλλα και Αμερικανικο foroum, και τοτε θα εχουμε μια πιο καλη αποψη.
Λες η G10 να πρωταγωνιστησει φετος ;Θα δουμε.Εγω μπορω να πονταρω στο αουτσαιντερ S1;

Καποιο από τα παιδια που θα παραλαβουν συντομα, φανταζομαι, θα ανοιξει αντιστοιχο νημα ώστε να συμμαζεψουμε τα πραγματα καλυτερα.
Τωρα που μαθαμε το κολπο με την px80 και το μαζεμα των πληροφοριων στο πρωτο post τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
Το ιδιο ελπιζουμε και για αντιστοιχο νημα για την X10 την οποια νομιζω εχει ηδη παραλαβει καποιο μελος.