Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Θεωρητικα δεν εχει αδικο καθως υπαρχει η σημαντικη διαφορα 400 Ηz αντι 600 Hz που σημαινει οτι η S10 παραπεμπει σε PZ80/85 και οχι στην G10 και τα υπολοιπα φετινα μοντελα.

Γιαννη εκτος των 400 και 600Hz η σειρα S1 εχει και μια ακομη σημαντικη διαφορα, η S1 φοραει τον παλιο επεξεργαστη VRealPro3 και εχει 5120 διαβαθμισεις του γκρι, εναντι του VRealPro4, και των 6144 διαβαθμισεων του γκρι των υπολοιπων σειρων απο την G10 και πανω.

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/2312648/index.html?trackInfo=true

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Γιαννη εκτος των 400 και 600Hz η σειρα S1 εχει και μια ακομη σημαντικη διαφορα, η S1 φοραει τον παλιο επεξεργαστη VRealPro3 και εχει 5120 διαβαθμισεις του γκρι, εναντι του VRealPro4, και των 6144 διαβαθμισεων του γκρι των υπολοιπων σειρων απο την G10 και πανω.

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...ecification/2312648/index.html?trackInfo=true

Πάντως μη δίνεις και μεγάλη βάση στα νούμερα διαβαθμίσεων που ανακοινώνει η Panasonic Γιώργο, έχει έναν περίεργο "μαρκετινιστίκο" τρόπο να τις μετράει που δεν είναι συγκρίσιμος με των άλλων κατασκευαστών (εκτός και αν οι επεξεργαστές της δεν δουλεύουν στο δυαδικό σύστημα, αλλά σε κάποια άλλη πρωτόγνωρη και κρυφή τεχνολογία... :flipout: )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Πάντως μη δίνεις και μεγάλη βάση στα νούμερα..

.....ελα ομως που αυτα ειναι που καθοριζουν ενα μεγαλο ποσοστο, στην δημιουργια εντυπωσεων-αποφασεων των υποψηφιων αγοραστων.
Γιαννη και για εμενα τα νουμερα δεν λενε τιποτα, απλα πληροφοριακα το ανεφερα, εξαλου τα νουμερα,παντως ειδους ,μπορουν να θαψουν η να εξυψωσουν ενα προιον παρα πολυ ευκολα.:grinning-smiley-043

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα.....κάποιες αρχικές τιμές από την σειρά S10.

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=panasonic+S10

42S10 από 800 ....... (42G10 από 1100 )

46S10 από 1199 ..... (46G10 από 1400 )

50S10 από 1400 ..... (50G10 από 1550 )

Κατά τη γνώμη μου.... η 50G10 παραμένει value for money και με εξαιρετικές επιδόσεις, γενικά ως αγορά τηλεόρασης και όχι μόνο σε 'εσωτερικές' συγκρίσεις της Panasonic.

Καλημέρα....-bye-

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Καλημέρα Χρήστο!
Έτσι, εσείς οι Πανασονάκηδες μετά τον θάνατο του βασιλιά ξεχάσατε τους ταπεινούς συνοδοιπόρους πλασματάκηδες και γίνατε η νέα ελίτ! -bye-:grinning-smiley-043:ADFAD2:

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Δ
Κατά τη γνώμη μου.... η 50G10 παραμένει value for money και με εξαιρετικές επιδόσεις, γενικά ως αγορά τηλεόρασης και όχι μόνο σε 'εσωτερικές' συγκρίσεις της Panasonic.

Oπως εχω ξαναπει Χρηστο η 50G10 εχει πολυ καλη τιμη , καλη η 46G10 και μετρια/κακη η 42G10...-bye-

Παντως η S10 δεν συμφερει σαν αγορα κατα την γνωμη μου αφου ουσιαστικα παραπεμπει στις PZ80/85 λογω της παλιας επεξεργασιας εικονας.

Η αρχική τιμή των 800 για την 42S10, δεν μου φαίνεται άσχημη Γιάννη και αν υποθέσουμε ότι θα πέσει σε κάνα μήνα 50-100 θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Σημειωτέον ότι λέω για την 42άρα, για τις 46 και 50 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δεν βλέπω κανένα λόγο να πάει κάποιος σε S10 , όταν με λίγο παραπάνω χρήματα μπορεί να πάρει την καλύτερη G10.

....-bye-

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Καλημέρα Χρήστο!
Έτσι, εσείς οι Πανασονάκηδες μετά τον θάνατο του βασιλιά ξεχάσατε τους ταπεινούς συνοδοιπόρους πλασματάκηδες και γίνατε η νέα ελίτ! -bye-:grinning-smiley-043:ADFAD2:

Βρε παραπονιάρη....plasma να 'ναι, κι ότι να 'ναι....στη μάρκα θα κολλήσουμε??...:flipout:...-bye-

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Η αρχική τιμή των 800 για την 42S10, δεν μου φαίνεται άσχημη Γιάννη και αν υποθέσουμε ότι θα πέσει σε κάνα μήνα 50-100 θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι η 42S10 εχει καλη τιμη αν και προτιμω την G10....

ΥΓ. Ξερει κανενας τροπο να κανουμε overclocking την S10 στα 600 Hz?:flipout:-bye-

Last edited:

καλα ο ηχος βγαζει και καλα την V10 διαδοχο της kuro? το πηρα και εκτοσ απο τα πολυ καλα λογια δινει και υψηλοτερη βαθμολογια απο την kuro παρακαλω

καλα ο ηχος βγαζει και καλα την V10 διαδοχο της kuro? το πηρα και εκτοσ απο τα πολυ καλα λογια δινει και υψηλοτερη βαθμολογια απο την kuro παρακαλω

Γράφει συγκεκριμένα σε τι υπερτερεί η V10 ?

οχι δεν εχει χαρακτηρα συγκριτικου. ο τιτλος του τεστ αναφερει Kuro διαδοχος και η βαθμολογια που της δινει ειναι 4, οταν πισω στους πινακες αναφερει 3,95 για την 5090H kai 4 gia thn 500A! και αναφερει στο σχολιο..."μετα την kuro ειναι ο διαδοχος της αυτοκρατοριας"!!!:chinscratch:
εχει πολυ καλα λογια για την εικονα της, gamma στο 2,02...ενταξει αρκετη διαφημιση καναμε στον ηχο
πρεπει να ειναι καλη τηλεοραση θα ηθελα να την δω να παιζει σε συνθηκες σπιτιου αλλα και 1650 υρω για 42"??πολλα δεν ειναι
και αυτο το design...να δω ποτε θα το φτιαξει η πανασονικ

Η Ζ1 θα μας έρθει ενσύρματη τελικά και με τον κωδικό Ζ11. Ο λόγος είναι πως στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες της Ευρώπης) η συχνότητα των 60GHz στην οποία λειτουργεί το Wireless HD είναι κατειλημμένη για στρατιωτικές χρήσεις.

http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-hd/1302-panasonic-tx-p46z11-a-tx-p54z11.html

Άσχετο με την ασύρματη σύνδεση, αλλά στο παραπάνω σύνδεσμο αναφέρεται πως η Ζ θα κυκλοφορήσει μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα και ακριβώς το ίδιο γράφει και ο Ήχος για την V10.

Επιλεκτική διανομή και από την Panasonic ? :chinscratch:

Last edited:

Ξερουμε τιμες για τη σειρα Ζ11 ή ειναι ακομη νωρις?

Oι (εξωφρενικές) MSRP της Z1 υπάρχουν στην επίσημη γερμανική ιστοσελίδα (5500 η 46άρα και 6300 η 54άρα).

Για την Ζ11 δεν έχω βρει κάτι, αλλά η λογική λέει πως θα είναι πιο φθηνή αφού δεν θα υπάρχει ασύρματη επικοινωνία.