ποια η διαφορά της LX3 με την panasonic ΤΖ7 ; Ποια βγάζει καλύτερες/ποιοτικότερες φωτογραφίες;
Για όλα αυτά μιά χαρά είναι η LX3 , μόνο λίγο "κοντό" είναι το ζούμ - ιδανικά για πορτραίτα θεωρούνται τα εστιακά μήκη 85-100 mm. Μήπως να έβλεπες και καμιά entry level DSLR?OK ευχαριστώ για τα παραπάνω παιδιά...
τώρα εγώ δεν ξέρω και πως ακριβώς μου αρέσει να φωτογραφίζω,
με νοιάζει να βγαίνουν τα πορτέτα της καλής μου όσο δυνατόν πιο ωραία.,
με νοιάζει να μην έχει ψηφιακό κόκο η φώτο όταν τη βγάζω σε εσωτερικούς χώρους με ηλεκτρικό φως, με νοιάζει και να βγαίνει μεγάλο μέρος της εικόνας που βλέπω...
με νοιάζει να βγάζει γρήγορη κίνηση χωρίς θολούρες,το video HD
άρα λίγο απ'όλα θα ήθελα υποθέτω....
λέτε η LΧ3 να είναι η καλύτερη λύση στην αγορά -ως 400 - για τις παραπάνω ανάγκες;
Όπως λέει και ο sfortis μάλλον κοιτάς λάθος κατηγορία... και πληροφοριακά , έχουν βγεί μοντέλα που ανιχνεύουν :την περιμένω πιό κάτω, διότι δεν την χρείαζομαι άμεσα,
υπάρχουν κι άλλες προτεραιοτητες (mp3, λάστιχα, κινητό)
Αν και μάλλον θα προτιμούσα ίσως την G10...
Αν και πάλι οφτόπικ και θα μας...
Αυτό το mode που φωτογραφίζει, όταν μόνο όταν υπάρχει κίνηση σε χώρο πχ σπίτι, το έχουν όλες; η μόνο πολύ λίγες ή καμμία;
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ TECHNIX ΠΉΡΑ SAMSUNG CLP300 ΧΑΛΑΕΙ ΣΤO 6MHNO,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!.......... ΕΔΏ κάνουν τους κινέζους.
παρόλλα αυτά, πάλι πληροφοριακά η LX3 έχει face detection (ποτέ δεν κατάλαβα τι χρειάζεται)
το multi-bracketing το θεωρώ advanced feature και όχι μπλιμπλικι. η LX3 σου δίνει την δυνατότητα για multibracketing +-1EV.
to multiaspect είναι μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα όπου τραβάει σε 3 διαφορετικά κάδρα (4:3, 3:2, 16:9).
Θα μου πείτε γιατί να μην το τραβήξεις 4:3 και να cropαρεις? Γιατί θα χάσεις πληροφορία. Το ccd της LX3 είναι στην πραγματικότητα 11.3mpixel και το spare το χρησιμοποιεί για τα διάφορα κάδρα.
ποιά έχει;γ)Κίνηση (motion detection) για φωτογράφηση φύσης κ.λ.π.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.