Panasonic LX-3

sf καλοριζικη και καλοτραβηχτη. Δεν σε προλαβα αλλα δεν εχει σημασια γιατι κ εγω το ιδιο θα σου ελεγα για το βιντεο (πολυ καλο).

Καλες φωτογραφιες και καλες ληψεις.

thanx nilo!

δυστηχώς δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη :mad: οπότε εντυπώσεις σε λίγες μέρες!

υπάρχει καμία πρόταση για θήκη σε κάτι φτηνότερο απο 80 τις original δερμάτινης? (η οποία διάβασα οτι δεν ειναι και πολυ βολική)

ήρθε ήρθε... άντε να έρθει και η μνήμη γιατί ειμαι με τα 50mb ενσωματωμένα! :p

πάντως όταν την πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις οτι αξίζει κάθε υρώ που ζητάει!

Συμφωνώ, αλλά θα παίξει το ρόλο της τέταρτης πέμπτης μηχανής, ούτε καν της δεύτερης. Πολλά δεν είναι 400 ευρώ για μια τέτοια περίπτωση;

εγώ την πήρα για πρώτη...

Τι άλλο για κάποιον που θέλει αξιοπρεπή ποιότητα και όχι SLR?

LX10 / G10

μια πρόχειρη νυχτερινή φώτο στο χέρι στα γρήγορα...

τελικά κάνει ότι διάβαζα!

p1000285u.jpg

Παληκάρια ( στο άσχετο ) από service τι κάνουμε ? Ρωτάω γιατί ψήνομαι για LX3 ή GH1 ...αλλά η Intertech λέει?

Παληκάρια ( στο άσχετο ) από service τι κάνουμε ? Ρωτάω γιατί ψήνομαι για LX3 ή GH1 ...αλλά η Intertech λέει?

Για τις άλλες συσκευές που αντιπροσώπευε της PANASONIC (δηλ. μηχανές γραφείου) ήταν εξαιρετική. Για τα φωτογραφικά δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής τίποτε κακό στο customer service.

Για τις άλλες συσκευές που αντιπροσώπευε της PANASONIC (δηλ. μηχανές γραφείου) ήταν εξαιρετική. Για τα φωτογραφικά δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής τίποτε κακό στο customer service.

Για μια τηλεοραση PANASONIC που χρειαστηκε επισκευη παντως ειδα κι επαθα μεχρι να ξαναερθει σπιτι.

Τις τηλεορασεις τις δινουν σε αλλη εταιρια βεβαια (ΑΣΤΡΑ).

και η Sony εκεί τα δίνει, έχω φίλο που δουλεύει εκεί ;)

παιδιά sorry αρχίζω το θέμα από το τέλος λόγω χρόνου θα διαβάσω αργά το βράδυ τις 20 σελ.
στο link http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/pocket.shtml
(toy k.Βλασίδη νομίζω)
ο τύπος λέει "The LX3 is much more pocketable, but the need for a lens cap at the end of a string makes it somewhat annoying, and while the lens is very good, and very wide and fast for a pocket camera, with 60mm equivalent as its longest focal length it just doesn't meet my needs. I tend to see and shoot long rather than wide much of the time, and a zoom that stops at mid-range is, in the long run, more frustrating for me than it is productive"
Για εξηγήστε κάποιος που είμαι άσχετος, το 60mm μιντρειντζ με τι ζουμ ισούται; ας πούμε 3 επί;
και τι σημαίνει "the need for a lens cap at the end of a string"

Τα 60mm ισοδυναμο σημαινει απλα οτι ο φακος ειναι ομοιος με εναν φακο κιτ SLR. Ας πουμε 18-55 που ειναι το συνηθες.

Mια χαρα μου ακουγεται εμενα.

Τα 60mm ισοδυναμο σημαινει απλα οτι ο φακος ειναι ομοιος με εναν φακο κιτ SLR. Ας πουμε 18-55 που ειναι το συνηθες.

Mια χαρα μου ακουγεται εμενα.

Το 24 - 60 της Panasonic είναι σε αντιστοιχία 35mm . Το 18-55 στις DSLR πρέπει να πολαπλασιαστεί με το crop factor το οποίο για Canon, Nikon κ.λ.π. είναι περίπου 1,5 -1,6 άρα 1,5 Χ (18-55) = 27-82,5mm γι' αυτό λέει ο άνθρωπος ότι του πέφτει λίγο "κοντό" το zoom.