Βρε, πού τα βγάζετε τα προβλήματα από κει που δεν υπάρχουν.
Και το Auto δουλεύει και το TTL, με αστραπιαία απόκριση.
Πώς να το δοκιμάσω στην FZ1000 αφού έχω την έκδοση για Sony;
Για MFT περιμένω να αρπάξω το κομμάτι του Δημήτρη, αν τον αφήσεις ποτέ να το πάρει.
Τη δική μου άποψη την είπα. Ακόμη και μόνο manual να δούλευε, πάλι θα άξιζε για αγορά το Nissin i40 σε σύγκριση με ογκοδέστερα φλας.
μηπως μπορεις καποιος να επιβεβαιωσει οτι δεν εχει auto iso σε manual mode (στο βιντεο ) ?
Τι κουλο ειναι παλι αυτο απο τη panasonic ?
Ναι, προφανώς μόνο σε Sony mount το τέσταρα το i40.
Εσύ δεν τέσταρες το i40 γενικά, ανεξαρτήτως mount, και ψάχνεις λόγους να μην το πάρει.
Επειδή είχε υστέρηση με το Olympus, εικάζεις ότι θα έχει πρόβλημα και με το i40;
Γιατί δεν τσεκάρει κάποιος που έχει το nissin αν δουλεύει σωστά σε auto; π.χ. ο Γιάννης στη sony;
Επίσης, έχετε βρει καλύτερη τιμή από ευρωπαϊκό κατάστημα από τα 145 που έχει στο amazon.de ;
να το πω ακομη μια φορα δεν ειναι θεμα συμβατοτητας φλας αλλα ικανοτητος σωματος εκτος και αν το flash μου εχει θεμα που δεν νομιζω γιατι δουλευει αψογα σε 4/3 σωματα, σωστα στην ΕΜ1, οχι σωστα στην ΕΜ5,ΕΜ10 , το ιδο και το FL 50R, βαζω στοιχημα οτι και αυτο να βαλω στηνLX100 την ιδια υστερηση θα εχει σε TTL mode, αν η Νισσιν εχει κανει τα φλας της πιο συμβατα μαγκια της αλλα δεν ειναι αυτο ειναι το κυκλωμα TTL της μηχανηςΑκόμη πιο μικρή σχέση όμως έχει η απόδοση του Olympus φλας πάνω στην LX100, για να βγάλουμε συμπέρασμα για το i40 πάνω στην LX100
... Απλά το i40 είναι το μικρότερο.
Βαρέθηκα τις ανάποδες μελιτζάνες πάνω στις μηχανές.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.