Καλημερα !!
Σε καμια εβδομαδα σου ερχομαστε ναυγιο!!:captain:
Αντε με το καλο , εγω την αλλη εβδομαδα μαλλον την κοπαναω για καπου αλλου (διακοπες)...![]()
Μπορει καποιος να μου δωσει το συνδεσμο για το cd με τα χρωματα στρωσιματος ?
Ευχαριστω !!
.........
Ήμουνα με τα χίλια να αγοράσω την G10...
έχει σαφώς ανώτερη ποιότητα απεικόνισης από οποιαδήποτε LCD που είδα (σε συνδυασμό με γωνία θέασης, response time, input lag).. (Β650, Β750, Β7000, κλπ)...
Τελικά όμως επειδή δεν έχω υπομονή για στρωσίματα, αλλά και δεν μπορώ να έχω έννοια να μην παίζω κάποιο κανάλι συνέχεια και μου μείνει το σήμα του κληρονομιά .. θα πάω σε LCD .. είπα να πάρω την W5500...
Κρίμα γιατί την ζαχάρωνα τρελά την G10.... η εικόνα της απίστευτη..
....
Αυτά έχει η ζωή...
Δεν παντρεύεσαι πάντα τον έρωτα της ζωής σου... :grandpa:
Μήπως είναι άλλος ο πραγματικός λόγος (σεβαστός) , γιατί οι δυσκολίες που επικαλείσαι ξεπερνούνται πανεύκολα (αρκεί να μη έχεις 10 ώρες συνέχεια το ίδιο σήμα ) και μετά από λίγη προσοχή στην αρχή κερδίζεις μία όμορφη TV για μιά ζωή (εντάξει υπάρχουν και άλλες καλές τηλεοράσεις , αλλά για ξανασκεψου το...)
"Σαφως ανωτερη ποιοτητα" σε συνθηκες καταστηματος αποκλειεται να ειδες , μονο σε οικιακες συνθηκες με χαμηλωμένο φωτισμο μπορει να δειξει η G10 τις δυνατοτητες της...
Ίσως να φταίει και αυτά που έχω διαβάσει για τη συγκεκριμένη τηλεόραση...
Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι , αυτο ισχυει για ολες τις τηλεορασεις και οχι για την G10 μονο...
ΥΓ. Για Pioneer Kuro LX και KRP δεν ισχυει το παραπανω , εκει ειναι πολλα τα κερασια και μεγαλο το καλαθι...:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.