Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Καλημερα !!
Σε καμια εβδομαδα σου ερχομαστε ναυγιο!!:captain:

Καλημερα !!
Σε καμια εβδομαδα σου ερχομαστε ναυγιο!!:captain:

Αντε με το καλο , εγω την αλλη εβδομαδα μαλλον την κοπαναω για καπου αλλου (διακοπες)...-bye-

Αντε με το καλο , εγω την αλλη εβδομαδα μαλλον την κοπαναω για καπου αλλου (διακοπες)...-bye-
:grinning-smiley-043 Kαλα να περασεις οπου και να πας !

Να σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου για την 46G 10 μου !!
Χωρις να γινω κουραστικος μιας και οι :grandpa: του νηματος τα εχουν πει!!
Η TV τα σπαει !!! :afro::afro::afro: και κινηση απιστευτη !! Την συνδεσαμε με ενα E-GRATE που εφερε ο πατζανακης μου με κατεβασμενα αρχεια σε 1080i - 60Hz.
Πιστευω και εγω λοιπον με αυτα που ειδα οτι ειναι μια τιμια επιλογη!!!

διορθωση στην 1080ι-60Hz παιξαμε κατι demo εταιρειων αναλυση και κινηση χωρις προηγουμενο για τα δεδομενα της κατηγοριας!!Τωρα με υλικο HD 1080p ματροσκα van helsing 13,8GB φευγει το πανελ......κοινος πεταει....

Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Μπορει καποιος να μου δωσει το συνδεσμο για το cd με τα χρωματα στρωσιματος ?

Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

.........

Ήμουνα με τα χίλια να αγοράσω την G10...

έχει σαφώς ανώτερη ποιότητα απεικόνισης από οποιαδήποτε LCD που είδα (σε συνδυασμό με γωνία θέασης, response time, input lag).. (Β650, Β750, Β7000, κλπ)...

Τελικά όμως επειδή δεν έχω υπομονή για στρωσίματα, αλλά και δεν μπορώ να έχω έννοια να μην παίζω κάποιο κανάλι συνέχεια και μου μείνει το σήμα του κληρονομιά .. θα πάω σε LCD .. είπα να πάρω την W5500...

Κρίμα γιατί την ζαχάρωνα τρελά την G10.... η εικόνα της απίστευτη..
....
Αυτά έχει η ζωή...
Δεν παντρεύεσαι πάντα τον έρωτα της ζωής σου... :grandpa:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

"Σαφως ανωτερη ποιοτητα" σε συνθηκες καταστηματος αποκλειεται να ειδες , μονο σε οικιακες συνθηκες με χαμηλωμένο φωτισμο μπορει να δειξει η G10 τις δυνατοτητες της...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

.........

Ήμουνα με τα χίλια να αγοράσω την G10...

έχει σαφώς ανώτερη ποιότητα απεικόνισης από οποιαδήποτε LCD που είδα (σε συνδυασμό με γωνία θέασης, response time, input lag).. (Β650, Β750, Β7000, κλπ)...

Τελικά όμως επειδή δεν έχω υπομονή για στρωσίματα, αλλά και δεν μπορώ να έχω έννοια να μην παίζω κάποιο κανάλι συνέχεια και μου μείνει το σήμα του κληρονομιά .. θα πάω σε LCD .. είπα να πάρω την W5500...

Κρίμα γιατί την ζαχάρωνα τρελά την G10.... η εικόνα της απίστευτη..
....
Αυτά έχει η ζωή...
Δεν παντρεύεσαι πάντα τον έρωτα της ζωής σου... :grandpa:

Μήπως είναι άλλος ο πραγματικός λόγος (σεβαστός) , γιατί οι δυσκολίες που επικαλείσαι ξεπερνούνται πανεύκολα (αρκεί να μη έχεις 10 ώρες συνέχεια το ίδιο σήμα ) και μετά από λίγη προσοχή στην αρχή κερδίζεις μία όμορφη TV για μιά ζωή (εντάξει υπάρχουν και άλλες καλές τηλεοράσεις , αλλά για ξανασκεψου το...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Μήπως είναι άλλος ο πραγματικός λόγος (σεβαστός) , γιατί οι δυσκολίες που επικαλείσαι ξεπερνούνται πανεύκολα (αρκεί να μη έχεις 10 ώρες συνέχεια το ίδιο σήμα ) και μετά από λίγη προσοχή στην αρχή κερδίζεις μία όμορφη TV για μιά ζωή (εντάξει υπάρχουν και άλλες καλές τηλεοράσεις , αλλά για ξανασκεψου το...)

μπα κανένας άλλος λόγος...
(ούτως ή άλλως τα χρήματα που θα δώσω είναι σχεδόν τα ίδια)

μόνο ο φόβος του να εμφανιστεί κανά κ... σήμα... με χαλάει αρκετά...

τι να πω .. θα πάω στο μαγαζί αύριο.. και ότι βρέξει ας κατεβάσει....

η αυτή ή η W5500... θα γράψω νεότερα μόλις αγοράσω....

:guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

"Σαφως ανωτερη ποιοτητα" σε συνθηκες καταστηματος αποκλειεται να ειδες , μονο σε οικιακες συνθηκες με χαμηλωμένο φωτισμο μπορει να δειξει η G10 τις δυνατοτητες της...

Ίσως να φταίει και αυτά που έχω διαβάσει για τη συγκεκριμένη τηλεόραση...

:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Ίσως να φταίει και αυτά που έχω διαβάσει για τη συγκεκριμένη τηλεόραση...

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι , αυτο ισχυει για ολες τις τηλεορασεις και οχι για την G10 μονο...-bye-

ΥΓ. Για Pioneer Kuro LX και KRP δεν ισχυει το παραπανω , εκει ειναι πολλα τα κερασια και μεγαλο το καλαθι...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G10: Review-Eντυπώσεις-Σχόλια

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι , αυτο ισχυει για ολες τις τηλεορασεις και οχι για την G10 μονο...-bye-

ΥΓ. Για Pioneer Kuro LX και KRP δεν ισχυει το παραπανω , εκει ειναι πολλα τα κερασια και μεγαλο το καλαθι...:BDGBGDB55:

και μεγάαααλο πορτοφόοοολι.... :grinning-smiley-043

παιδια, μηπωσ κανεις παρατηρησε-ακουσε να κανει θορυβο οι ανεμιστηρεσ της τηλεορασης?
χ8εσ μετα απο ερκετες ωρες λειτουργειας διαπιστωσα πως ακουγοταν ενα βουητο! σιγουρα ηταν αρκετη ζεστη αλλα δεν ξερω αν ηταν φυσιολογικο! σημειωση πως η τηλεοραση δεν ηταν ζεστη!

σημερα που την κοιταξα παλι ο θορυβος ειναι ελαχιστος και πρπει να πας απο πισω και κμοντα να υον ακουσεις.

πρεππει να ανησυχω?

Συγννωμη για το off topic...

Εχει κάποιος το λινκ για ένα site που συγκρίνει τηλεοράσεις με τις μετρήσεις τους; θυμάμαι οτι μπορείς να βάλεις και διαγράμματα το ένα δίπλα στο άλλο αλλα δεν μπορώ να βρω το λινκ. Νομίζω είναι γαλλικο site.

Ευχαριστω εκ των προτέρων...

θα βγαλω φωτογραφια, αν και δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ ορατο το προβλημα....

οπως σας ελεγα στην φωτογραφια δεν μπορεις να διακρινεις το προβλημα....anyway την ανεβαζω....P1010735a.jpg

παιδια ειναι οκ η τηλεοραση σε σχεση με burn in / IR εγω την εχω αφησει στην "τυχη" της πια..