Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα ταμπού είναι η κίνηση. Εκεί πώς σου φαίνεται;

Καλυτερη απο οποιαδηποτε LCD εχω δει σε κινηση αντικειμενων.

Περιορισμο του judder δεν εχει ομως. Εμενα δεν με ενοχλει το judder παντως ειχε αρκετο και η W4000.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλυτερη απο οποιαδηποτε LCD εχω δει σε κινηση αντικειμενων.

Περιορισμο του judder δεν εχει ομως. Εμενα δεν με ενοχλει το judder παντως ειχε αρκετο και η W4000.

Είναι feature, όχι bug. Με την U20 έχεις κινηματογραφική αίσθηση στα πάντα: σε ματρόσκες, bluray, dvd, τηλεοπτικό...

ναι μπορει να αντικαταστησει το pc παιζει ακομα και τις ποιο βαριες ματροσκες
χωρις κολλημα και παιζει ελληνικους εξωτερικους υποτιλους
(ενσωματομενους μεσα στο mkv δεν παιζει)

εμενα το pc μου κανει κολληματα στις βαριες ματροσκες παρολο που εχω coreavc o media player της samsung δε κολαει.
Το mac mini που λες ουτε στη φαντασια του δεν μπορει να παιξει 1080p
x264 λογω ελειψης σοβαρων codecs στο osx.

Αγαπητέ μάλλον δεν έχεις Mac. Υπάρχει ο VLC, και υπάρχει το Perian. Και τα δύο δωρεάν και γίνονται εγκατάσταση με ένα κλικ, και πίστεψε με παίζουν τα πάντα... Το Mac mini δε, έχει υπαρκετή ισχύ για να παίξει άνετα οποιοδήποτε αρχείο 1080p.

Τουλάχιστον αν δεν γνωρίζετε μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.

ακομα δεν εχω καταλαβει την εκφραση < το IR φευγει σχετικα ευκολα και γρηγορα >. Ποσο γρηγορα? απο την στιγμη που αντε και την στρωσουμε ιδανικα , και οπως ειχα ρωτησει σε αλλο νημα μας πηρε ο υπνος ενω βλεπαμε Mega ενα βραδυ και το πρωι ερχεται το σοκ.Βασικα φαινεται ή θελει ιδανικες συνθηκες για να φανει? και αν εστω φαινεται , οταν λεμε φευγει γρηγορα??? τι εννουμε?

ακομα δεν εχω καταλαβει την εκφραση < το IR φευγει σχετικα ευκολα και γρηγορα >. Ποσο γρηγορα? απο την στιγμη που αντε και την στρωσουμε ιδανικα , και οπως ειχα ρωτησει σε αλλο νημα μας πηρε ο υπνος ενω βλεπαμε Mega ενα βραδυ και το πρωι ερχεται το σοκ.Βασικα φαινεται ή θελει ιδανικες συνθηκες για να φανει? και αν εστω φαινεται , οταν λεμε φευγει γρηγορα??? τι εννουμε?

Στη συγκεκριμένη τηλεόραση, μετά από μία ολονυχτία mega, το IR που θα υπάρχει, θα φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο, με συσκότιση του χώρου.

Το πόσο γρήγορα θα φύγει, εξαρτάται από το πόσο φρέσκο είναι το πάνελ. Αν είναι καινούριο, θα χρειαστούν μερικές ώρες κινούμενης εικόνας, για να σβήσει εντελώς. Μετά τις 1000-2000 ώρες, θα χρειαστούν 30-60 λεπτά, μπορεί και λιγότερο...

Συγνώμη, αυτή η αναβάθμιση είναι για όλα αυτά τα μοντέλα;;;

Από S -> VT, και για τόσες LCD;;;

Η μόνη που είναι εκτός, είναι η U20;;;; :flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βλέπω οτι βγήκε καινούριο firmware σήμερα:

http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_eug20.html

Sep. 14, 2010
Ver. 2.505

1. Capable of playing back 3-D video content stored on a SD card using Panasonic's Camcorder. (VT Series)
2. Adds support for Skype Service in VieraCast. etc.

Το'χει κατεβάσει κανείς;
Αντε βρε παιδια το περασε κανενας, να μας πει?

Ποιο mode χρησιμοποιείτε για τηλεοπτικό;Το thx και το cinema εχουν μία θαμπάδα και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.Οπότε καταλήγουμε στο normal;

Παρατηρώ σε μια G20 γνωστού ότι την ημέρα το mode "κανονική" είναι πιο φωτεινό απο το mode "cinema". Σε σκοτεινό δωμάτιο όμως τα πράγματα αλλάζουν. Το "cinema" αποδεικνύεται σαφώς πιο φωτεινή επιλογή απο το "κανονική". Αυτό να φανταστώ οφείλεται σε κάποιον αισθητήρα που αντιλαμβάνεται τις συνθήκες θέασης?

Πιθανώς, η συσκευή διαθέτει τέτοιον αισθητήρα. Μπορεί όμως να οφείλεται και σε διαφορετική ρύθμιση του gamma, από mode σε mode...

Σχετικά με τις ρυθμίσεις...
Παιδιά εγώ - καλώς ή κακώς - σε όλα τα mode έχω επέμβει (μην φαντάζεστε τίποτα προχωρημένα πράγματα - κυρίως στην αντίθεση και στην φωτεινότητα μιας και η 50g20 δεν έχει ξεπεράσει ακόμη της 350 ώρες λειτουργίας). Την αναβάθμιση την έκανα αλλά και πάλι δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Τουλάχιστον γίνεται πανεύκολα μέσο δικτύου. Ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι η συγκεκριμένη tv δεν κάνει upscaling στα video του youtube (απλά καλύπτει όλο το πάνελ). Επίσης, έχω και ένα άλλο προβληματάκι. Όταν συνδέω την tv με το laptop - με hdmi φυσικά - (κάρτα γραφικών ATI4570), παρόλο που έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην κάρτα για 1920x1080, στο πάνελ μένει ακάλυπτο ένα τμήμα 2 εκατοστά περίπου περιμετρικά. Και στην samsung που το δοκίμασα (acer 5738) είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (παρόλο που βλέπει τις τηλεοράσεις κανονικά). Αυτό δεν θέλω να συμβαίνει στην plasma (λόγω IR). Αν γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρατηρώ σε μια G20 γνωστού ότι την ημέρα το mode "κανονική" είναι πιο φωτεινό απο το mode "cinema". Σε σκοτεινό δωμάτιο όμως τα πράγματα αλλάζουν. Το "cinema" αποδεικνύεται σαφώς πιο φωτεινή επιλογή απο το "κανονική". Αυτό να φανταστώ οφείλεται σε κάποιον αισθητήρα που αντιλαμβάνεται τις συνθήκες θέασης?

Κώστα πήρε ο ¨θείος¨ τηλεόραση;

Ερώτηση σχετικά με τον ήχο....
Έχω συνδεδεμένη την g20 με το home cinema lg ht805 με optical out και με την θύρα hdmi 2. Όλα καλά εκτός από το όταν βάζω ραδιόφωνο στο home cinema ο ήχος παίζει και στα ηχεία της τηλεόρασης και λόγω διαφοράς εντασης (πιο υψηλή στην TV) θα τα κάψω καμιά μέρα. Φταίει μήπως η HDMI 2 που έχει την ένδειξη ARC (επιστροφή ήχου?)???? Σε ρυθμίσεις πάντως δεν βρήκα τίποτα σχετικό.