Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατά τη γνώμη μου, δες την ταινία σου με το default ΤΗΧ και μην αγχώνεσαι...;)

Noμίζω πως είσαι λίγο άδικος εδώ, φίλε etien. Ίσως υπάρχει μία προτίμηση από πολλούς, ως προς τις Plasma της εταιρείας, όπως αντίστοιχη προτίμηση υφίσταται για τις LCD της Samsung...

Οι LCD της Panasonic, απεναντίας και δικαίως, έχουν θαφτεί δεόντως...

Βγαζει και LCD η Panasonic?:p

Απο χτες το βράδυ στην γκάμα μου προσθετικέ και η Panasonic TX-P42G20E. Ένα κακό που έχω μέχρι τώρα είναι, ότι δεν μου αναγνωρίζει το usb wifi d-link model DWL-G122. Και κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι θέλει κάποιο στρώσιμο? διότι από το μαγαζί που την πήρα μου είπαν ΟΧΙ.

Καλορίζικη, κατά τη γνώμη μου βάλε το ΤΗΧ και χρησιμοποίησε τη όπως και την προηγούμενη, από την στιγμή που την βάζεις στην πρίζα ξεκινάει και το στρώσιμο....

...από κει και πέρα στα links που υπάρχουν στην ενότητα 'ΣΤΡΩΣΙΜΟ' στην 1η σελίδα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για να πράξει ο καθένας όπως κρίνει ο ίδιος καλύτερα και ορθότερα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο χτες το βράδυ στην γκάμα μου προσθετικέ και η Panasonic TX-P42G20E. Ένα κακό που έχω μέχρι τώρα είναι, ότι δεν μου αναγνωρίζει το usb wifi d-link model DWL-G122. Και κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι θέλει κάποιο στρώσιμο? διότι από το μαγαζί που την πήρα μου είπαν ΟΧΙ.

Θελει το dongle της πανασονικ για wifi. Απο οτι ξερω δεν ειναι συμβατη με αλλα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι και μενα μικρη μου φαινεται... φανταστειτε τραβαω και επιμικυνω ολον το βραχιονα εξω... και την φερνω στα 3 μετρα περιπου απο την θεση που καθομαι.

την βλεπω την δουλεια να κανω ολο τον τοιχο προτζεκτορα αλλα δεν θελω να χωρισω απο τωρα.... ειδωμεν σε κανα χρονο λολ λολ
:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καποιο λινκ?

czoun ευχαριστω.

Επειδη το wifi dongle της Panasonic ειναι αρκετα ακριβο (νομιζω κοντα στα 80 ευρω το ειχα δει) μπορεις να ψαξεις να βρεις ενα wifi network bridge σαν και αυτο http://cgi.ebay.co.uk/Belkin-Wirele...K_Computing_Networking_SM?hash=item20b0756f6c

Το βαζεις στην ethernet port της τηλεορασης και voila εχεις ασυρματη συνδεση :). Ειναι και ποιο οικονομικο μπορεις να συνδεσεις και αλλες ethernet συσκευες πανω του και μετα σε περιπτωση που αλλαξεις tv σου μενει και καβατζα.

Δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα γιατι ουσιαστικα το συνδεεις στην ethernet οποτε η tv "νομιζει" οτι εχεις βαλει wired connection. Ασχετου οτι εσυ δινεις δεδομενα μεσω wifi.

Επειδη ομως ΔΕΝ εχω την tv (ακομα) ας το επιβαιβεωσει και καποιος απο εδω μεσα.

Φίλε Νίκο θα σε παρακαλέσω για την έρευνα αγοράς νέας τηλεόρασης να χρησιμοποιήσεις την αντίστοιχη κατηγορία ( Αγορά νέας τηλεόρασης ) ανοίγοντας νέο θέμα και όχι τα νήματα συγκεκριμένων μοντέλων, έτσι θα είναι πιο εύκολο να σου δοθούν κάποιες προτάσεις.

Ανακοινώθηκε η κάμερα για το Skype για τις νέες τηλεοράσεις της Panasonic (η G20 είναι στη λίστα).

Αναμένουμε το Firmware update...

Panasonic Launches Skype Service

Στην σελίδα με το Firmware για τα μοντέλα της Β. Αμερικής υπάρχει ήδη μια νέα έκδοση Firmware με ημερομηνία 17 Μαΐου 2010, η οποία προσφέρει εκτός των άλλων και την υποστήριξη για το Skype.

Δείτε εδώ

Last edited:
Καλή πληροφορία...:2thumb22sup:

..όποιος κάνει δοκιμή (αν βρει την 2.005 ή την 2.006) και περάσει το fw update ας μας δώσει το ΟΚ για να το κάνω edit στην 1η σελίδα...;)

(το 2.004 υπάρχει ήδη)

Last edited: