Noμίζω πως είσαι λίγο άδικος εδώ, φίλε etien. Ίσως υπάρχει μία προτίμηση από πολλούς, ως προς τις Plasma της εταιρείας, όπως αντίστοιχη προτίμηση υφίσταται για τις LCD της Samsung...
Οι LCD της Panasonic, απεναντίας και δικαίως, έχουν θαφτεί δεόντως...
Βγαζει και LCD η Panasonic?![]()
Και σε πολλά μεγέθη:
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=panasonic+lcd
Οτι έχει το γράμμα L απο μπροστά είναι lcd.Aντίστοιχα ότι έχει το γράμμα P είναι plasma.
Απο χτες το βράδυ στην γκάμα μου προσθετικέ και η Panasonic TX-P42G20E. Ένα κακό που έχω μέχρι τώρα είναι, ότι δεν μου αναγνωρίζει το usb wifi d-link model DWL-G122. Και κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι θέλει κάποιο στρώσιμο? διότι από το μαγαζί που την πήρα μου είπαν ΟΧΙ.
:Banane0::Banane0:ναι και μενα μικρη μου φαινεται... φανταστειτε τραβαω και επιμικυνω ολον το βραχιονα εξω... και την φερνω στα 3 μετρα περιπου απο την θεση που καθομαι.
την βλεπω την δουλεια να κανω ολο τον τοιχο προτζεκτορα αλλα δεν θελω να χωρισω απο τωρα.... ειδωμεν σε κανα χρονο λολ λολ
Καποιο λινκ?Θελει το dongle της πανασονικ για wifi. Απο οτι ξερω δεν ειναι συμβατη με αλλα.
Καποιο λινκ?
czoun ευχαριστω.
παιδια ειμαι στο να αγορασω αναμεσα σε V-1O ΚΑΙ G-20 τι προτεινετε? V10 oxi G10 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.