Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο εχθες εχω και εγω μια G20 (42'')

Πρωτο σχολιο: Οτι χειροτερο εχω δει σε remote

Δευτερο σχολιο: Βρισκω την εικονας της (σε τηλεοπτικο, δεν προκαμα να δω BR) καπως ... θαμπη

Τριτο σχολιο: Ωραιο φινιρισμα

Τεταρτο σχολιο: Ο δεκτης της μου φαινεται δεν ειναι το δυνατο της σημειο (για την ακριβεια, σε σχεση με μια lcd philips 32αρα 5ετιας, μια πλασμα pioneer pdp 436fde, επισης 5ετιας, και με μια kuro 5090H, υπολειπεται πολυ....)
ΜΕΓΑΛΗ γκαφα. (δεν εννοω που την αγορασα, αλλα για την πανασονικ ια το δεκτη της)

Αυτα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δευτερο σχολιο: Βρισκω την εικονας της (σε τηλεοπτικο, δεν προκαμα να δω BR) καπως ... θαμπη

Τεταρτο σχολιο: Ο δεκτης της μου φαινεται δεν ειναι το δυνατο της σημειο (για την ακριβεια, σε σχεση με μια lcd philips 32αρα 5ετιας, μια πλασμα pioneer pdp 436fde, επισης 5ετιας, και με μια kuro 5090H, υπολειπεται πολυ....)
ΜΕΓΑΛΗ γκαφα. (δεν εννοω που την αγορασα, αλλα για την πανασονικ ια το δεκτη της)

Αυτα.

Σχετικά με το δεύτερο σχόλιό σου,μήπως η θαμπάδα
οφείλεται στις χαμηλές,φαντάζομαι ρυθμίσεις(λόγω στρωσίματος)
σε συνδυασμό με τη λειτουργία της σε φωτεινό χώρο ??
Εύχομαι καλοθέατη.

Αυτα.
Καλα τα ιδια ελεγα και εγω μεσα μου οταν την πηρα, αλλα μετα ειπα μεσα μαμω ειναι......-bye-

άλλος ένας ευτυχής κάτοχος της 42G20 :D

σε λίγες μέρες έρχεται review και εντυπώσεις πριν και μετά το καλιμπράρισμα.προς το παρόν παίζω με τέρμα κάτω στις ρυθμίσεις και απλά αναβάθμισα στο 2505 firmware (είχε έρθει με το 2009)

πρώτες εντυπώσεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ σε σημείο να παραμιλάω και να μην πιστεύω την αγορά που έκανα.

αναλυτικότερα στο review. Αη λαβ γιου ολ για τις συμβουλές και το χρόνο σας ωστέ να διαλέξω αυτή την εκπληκτική τηλεόραση!

Επειδή έχω φάει τρελό σκάλωμα με το flickering (δεν ξέρω, ίσως παραείμαι ευαίσθητος στο φαινόμενο) σε μία κατά τα άλλα έξοχη τηλεόραση, ψάχνοντας στο νετ βρήκα την παρακάτω συμβουλή:

http://www.highdefforum.com/flat-panel-tvs/112467-there-flickering-panny-g20.html

"Sure. Use the 60Hz mode with 2:3 pulldown on all 24Hz sources. Problem solved."

Τι είναι αυτό και πώς επιτυγχάνεται πρακτικά? (αν επιτυγχάνεται γιατί το πόστ είναι από αμερικάνικο φόρουμ).
Καμιά άλλη πρόταση για εμάς τους γκαντέμηδες με high flickering sensitivity?

Thanx.

Είναι στον άνθρωπο εγώ δεν μπορώ να το δώ (χαίρομαι)

Από την πηγή σου (br-media player) ρύθμισε την Hdmi να δίνει 1080/60 από το 1080/24 που μάλλον το έχεις
Όταν ανοίγεις την TV σου δείχνει τι σήμα δέχεται

Ακόμα δεν έχω ρίξει bluray πάνω, περιμένω να αγοράσω ένα.
Με το τηλεοπτικό τι γίνεται αφού το βλέπω εκεί προς το παρόν.

Μην μπερδεύεστε με τις αμερικάνικες. Εκεί, κάποια μοντέλα παίζουν τα 24p σε 48Hz, το οποίο εμφανίζει flickering εν είδει τηλεόρασης CRT 50Hz, που το βλέπουν όλοι και ενοχλούνται.

Στις ευρωπαϊκές Panasonic δεν υφίσταται τέτοιο mode...

πως βγαινει το αυτοματο zoom που κανει η τηλεοραση οταν σε τηλεοπτικο σημα εχει μαυρες μπαρες πανωκαι κατω , ειναι πολυ εκνευριστικο

Βάλε το aspect σε κάποια άλλη θέση από το "Αυτόματο", π.χ. σε "Πλήρης κάλυψη"...

Ποια ρυθμιση να κανουμε για να βλεπουμε καθαρα τα αναλογικα καναλια?
αν δεν πιάνεις κανένα καθαρα, μάλλον χρειάζεσαι άλλη κεραία :ernaehrung004: η ελέγχεις τα καλώδια!

Καλημέρα σε ολους. Παρήγγειλα τη 42g20 απ τα public και υπεύθυνος μου ειπε οτι καλύτερα είναι να πάω να παραλάβω την τηλεόραση με το αυτοκίνητο μου (τοποθετόντας την ορθια )και να μη προτιμήσω μεταφορα με curier, γιατι οι πλάσμα είναι ευαίσθητες στη μεταφορα (μη γινει κανένα τρελό ,με τα κιβώτια, ετσι οπως τα στιβάζουν στο φορτηγό).Δεν κανει να μεταφερθεί πλάγια ,αν γίνει κατι τέτοιο χρειάζεται μια τουλάχιστον μέρα ορθια για να ερθουν οι φώσφοροι στα "ισια" τους.Παιδιά ισχύει κατι τετοιο; Η αποσταση μεταφοράς ειναι περίπου 80km. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.:nounder:

Aμα το κουριερ ειναι κουριερ για οπωροκηπευτικά, να το αποφυγεις.

Τα κουτια συσκευασιας (της τιβι ειναι ενα απο αυτα.....) εχουν ξεκαθαρη σημανση πανω πως πρεπει να μεταφερονται στοιβαζονται....

Απο που την αγοραζουμε παιδες Κανενα λινκ?
Ενδιαφέρομαι για 46αρα
Τι διαφορα εχει το "S' απο το "Ε" Σκετο G20 βγαίνει?
E Europe

Απο που την αγοραζουμε παιδες Κανενα λινκ?
Ενδιαφέρομαι για 46αρα
Τι διαφορα εχει το "S' απο το "Ε" Σκετο G20 βγαίνει?

Εγω αγορασα απο το καταστημα που βγαινει σε banner εδω στην κατηγορια τηλεορασεων.