Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

thanks!!!! με το διπλα δούλεψε.... κ την κλείνω από τον διακόπτη πάνω στην τβ....

Παιδια, οταν ειστε μεσα στο service menu της τηλεορασης, μπορειτε να πατησετε ειτε το exit ειτε το κοκκινο on off κουμπι του τηλεκοντρολ για να βγειτε (απο το service menu). Κανονικα πατατε το exit.

Απλα, θελει συνεχομενο πατημα για καποια δευτερολεπτα...

Καλησπέρα και από εμένα,
Σκοπεύω να αγοράσω σύντομα την εν λόγω τηλεόραση. Υπάρχει πρόβλημα αν θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Καλησπέρα και από εμένα,
Σκοπεύω να αγοράσω σύντομα την εν λόγω τηλεόραση. Υπάρχει πρόβλημα αν θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Δεν πιστεύω, αλλά αν είναι να την πάρεις και να παραμείνει ανενεργή για κάποιο λόγο, μήπως θα ήταν καλύτερο να την πάρεις όταν θα μπορείς να την απολαμβάνεις?

Βασικά θα την αγοράσω, θα την στρώσω για 2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι, και θα την αφήσω ανενεργή για ένα μήνα (Σεπτέμβρη).. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Οκτώβρη και επίσης έχω μαζέψει τα λεφτά!!

Βασικά θα την αγοράσω, θα την στρώσω για 2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι, και θα την αφήσω ανενεργή για ένα μήνα (Σεπτέμβρη).. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Οκτώβρη και επίσης έχω μαζέψει τα λεφτά!!

Δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Πάντως κι εγώ σαν νέος κάτοχος (4 μέρες την έχω) κάθε μέρα με εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο και είναι ακόμα στο στρώσιμο μιας και θέλει ακόμα 150 ώρες!

Πιστεύω ότι σε 2 μήνες θα καταφέρω να την στρώσω και να πίασω το όριο των 200 ωρών.. Μόνο θετικά ακούω και εγώ για αυτήν την tv.. Ελπίζω μόνο να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της..

Πιστεύω ότι σε 2 μήνες θα καταφέρω να την στρώσω και να πίασω το όριο των 200 ωρών.. Μόνο θετικά ακούω και εγώ για αυτήν την tv.. Ελπίζω μόνο να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της..

πόσο πια? στα 1270 είναι μια χαρά αν αναλογιστείς πως το προηγούμενο μοντέλο G20 έκανε 1800 .

Για 42 ίντσες είμαι εγώ.. Πάντως έχεις δίκιο.. Είναι ήδη χαμηλά σε σχέση με την G20.. Και για την S30 ενδιαφερόμουν αλλά δεν την βλέπω να έρχεται..

Για 42 ίντσες είμαι εγώ.. Πάντως έχεις δίκιο.. Είναι ήδη χαμηλά σε σχέση με την G20.. Και για την S30 ενδιαφερόμουν αλλά δεν την βλέπω να έρχεται..

Σου συνιστώ να μείνεις στην G30. Εγώ έχω πάρει 50" και δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μιας σχετικά μεγάλης τηλεόρασης.... πάντως σκέψου και τις παραπάνω ίντσες αν σε παίρνει...

Δεν νομίζω να χωραεί στον τοίχο.. Αλλά δεν με παίρνει και από οικονομικής άποψης.. Οπότε 42.. Άλλωστε και η απόσταση είναι 2.5 μέτρα.

Δεν νομίζω να χωραεί στον τοίχο.. Αλλά δεν με παίρνει και από οικονομικής άποψης.. Οπότε 42.. Άλλωστε και η απόσταση είναι 2.5 μέτρα.

Δεν θα καταλάβεις απολύτως τίποτα σε HD στα 2,5 μέτρα. Γνώμη μου να μην το επιχειρήσεις ακόμα και να ξαναδείς λίγο τα "δεδομένα" σου.

Έχω την 42u10 κρεμασμένη στην κρεβατοκάμαρα στα 2,8 μ και τώρα που χρειάζομαι και 2η tv πάω σίγουρα για την 46 g30 (η 42 πάει στο σαλόνι) .Ευτυχώς είχα δώσει 100 για μία καλή βάση που αντέχει και 50αρες.Ακόμη καλύτερα θα ήταν η 50 αλλά ξεφεύγει οικονομικά.Έχουν δίκιο όσοι επιμένουν για το μέγεθος.

Σας ευχαριστω.. Θα προσπαθήσω παίδες.. Πάντως επείδη έρχομαι από μια χαλασμένη Sony 25' CRT (σβήνει μόνη της κάθε τόσο και λιγάκι) και δεν είμαι και τόσο απαιτητικός, πιστεύω ότι και με 42' θα πάθω πλάκα.. Τις προάλλες παρακολούθησα τον τελικό του UEFA σε μια Samsung 530 32' (Α ή Β χρονολογικά, δεν ξέρω) και μου άφησε καλές εντυπώσεις, παρόλο που δίαβασα τα χειρότερα για το σήμα του Αντέννα (και φυσικά σας πιστεύω γι' αυτά που γράφετε). Είδωμεν..

Γεια σας,πριν πεντε μερες πηρα και εγω την g30 50'' με πολυ καλες εντυπωσεις και θα ήθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μετατρεπει το αρχειο srt σε καποιο αλλο για να βλεπω υποτιτλους στην TV. ευχαριστω!

Δεν είναι θέμα του format των υπότιτλων. Από ότι καταλαβαίνω η τηλεόραση έχει ένα "θέμα" με τους εξωτερικούς υπότιτλους στα ελληνικά. Καλό θα ήταν να κοιτάξεις για αγορά ενός εξωτερικού media player στα 60-90 ευρώ για να παίζει τα πάντα χωρίς προβλήματα. Εναλλακτικά θα μπορούσες να "ράψεις" τους υπότιτλους με κάποιο προγραμματάκι πάνω στο video, αλλά είναι μια διαδικασία χρονοβόρα σε αρκετές πριπτώσεις και δε θα σου το συνέστηνα. Αν έχει κάποιος από τους κατόχους κάποια καλύτερη εναλλακτική ας το μοιραστεί με τους υπόλοιπους. :hmmmm:

Γεια σας,πριν πεντε μερες πηρα και εγω την g30 50'' με πολυ καλες εντυπωσεις και θα ήθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μετατρεπει το αρχειο srt σε καποιο αλλο για να βλεπω υποτιτλους στην TV. ευχαριστω!

Εγώ το μόνο που κάνω, μιας και κατεβάζω πλέον ταινίες HD είναι να ενσωματώνω τους υπότιτλους με το mkvmerge GUI, το οποίο παίρνει από 1,5 λεπτό έως 6 λεπτά για να ολοκληρώσει την ενσωμάτωση. Όποιος ενδιαφέρεται, θα το βρει εδώ μαζί με οδηγίες χρήσης του προγράμματος