thanks!!!! με το διπλα δούλεψε.... κ την κλείνω από τον διακόπτη πάνω στην τβ....
Καλησπέρα και από εμένα,
Σκοπεύω να αγοράσω σύντομα την εν λόγω τηλεόραση. Υπάρχει πρόβλημα αν θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Βασικά θα την αγοράσω, θα την στρώσω για 2 μήνες μέσα στο καλοκαίρι, και θα την αφήσω ανενεργή για ένα μήνα (Σεπτέμβρη).. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Οκτώβρη και επίσης έχω μαζέψει τα λεφτά!!
Πιστεύω ότι σε 2 μήνες θα καταφέρω να την στρώσω και να πίασω το όριο των 200 ωρών.. Μόνο θετικά ακούω και εγώ για αυτήν την tv.. Ελπίζω μόνο να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της..
Για 42 ίντσες είμαι εγώ.. Πάντως έχεις δίκιο.. Είναι ήδη χαμηλά σε σχέση με την G20.. Και για την S30 ενδιαφερόμουν αλλά δεν την βλέπω να έρχεται..
Δεν νομίζω να χωραεί στον τοίχο.. Αλλά δεν με παίρνει και από οικονομικής άποψης.. Οπότε 42.. Άλλωστε και η απόσταση είναι 2.5 μέτρα.
Οπότε 42.. Άλλωστε και η απόσταση είναι 2.5 μέτρα.
Δεν νομίζω να χωραεί στον τοίχο.. Αλλά δεν με παίρνει και από οικονομικής άποψης.. Οπότε 42.. Άλλωστε και η απόσταση είναι 2.5 μέτρα.
Γεια σας,πριν πεντε μερες πηρα και εγω την g30 50'' με πολυ καλες εντυπωσεις και θα ήθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μετατρεπει το αρχειο srt σε καποιο αλλο για να βλεπω υποτιτλους στην TV. ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.