ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΛΙΩΤΗΣ
New member
- 24 November 2006
- 67
Μπορώ να συνδέσω στην G30, laptop που έχει έξοδο VGA; Πήγα να αγοράσω καλώδιο VGA to component και μου είπαν ότι χρειάζεται και μετατροπέας. Τι μπορώ να κάνω;
Καλημερα....
Λοιπον..
Παρ'ολη την προφυλαξη (παιξιμο) και με χιονια+Break in images+zoom 1-3 σε τηλεοπτικο με ιδιαιτερες χαμηλωμενες ρυθμισεις) και παρολο που εχω δει κανα-δυο ταινιες mkv 720p χωρις μπαρες κτλ,και ενω εχω παρακολουθησει τον τελικο του Final Four σε δικες μου δυναμικες "lcdllike" ρυθμισεις με το λογοτυπο της Νona και της ΝΕΤ να ειναι κανονικα μεσα στην εικονα,αρκουσαν τελικα 3 ωρες (ξεχασμενη απο τα παιδια) παρακολοθουθησης του Μεγαλου Καναλιου για να μου μεινει το αποτυπωμα..:violent-smiley-030:.
Να επισημανω οτι το αποτυπωμα φαινεται καθαρα και ξαστερα (ακομη και στα 5 μετρα μακρια) μονοστις πρασινες εικονες του break in dvd και πουθενα αλλου...
Θα συνεχισω το "στρωσιμο" και θα ενημερωσω προσεχως...Ελπιζω να φυγει..Αν καποιος ξερει καμμια πιο γρηγορη λυση,παρακαλω ας με συμβουλευσει..
Γεια σου
Λυπαμαι γι' αυτο που συνεβη στην τηλεοραση σου
Αυτα θελω να αποφυγω κι εγω γι' αυτο ρωταω αν μπορω να χρησιμοποιησω τις φωτο αυτου του αρχειου που προανεφερα.
Παρακαλω πολυ ας απαντησει καποιος γνωστης. Μπορω να ανεβασω καπου και το zip αρχειο αν θελετε (και μου πειτε και πως).
Ευχαριστω![]()
Θα συνεχισω το "στρωσιμο" και θα ενημερωσω προσεχως...Ελπιζω να φυγει..Αν καποιος ξερει καμμια πιο γρηγορη λυση,παρακαλω ας με συμβουλευσει..
Διάβασε αυτό το μήνυμα
Έχω ένα παράπονο ,απ´ όλους αυτούς που αγόρασαν την τηλεόραση(τουλάχιστον 21 άτομα) .Καλές όλες αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες και παρατηρήσεις, αλλά βρε παιδιά εμείς οι <<κοινοί θνητοί >> θα θέλαμε και κάποιες ποιο γενικές εκτιμήσεις π.χ.:Είμαι ενθουσιασμένος ,Πολύ καλή,Καλή,Απαράδεκτη,Τώρα δε με ενθουσιάζει αλλά περιμένω τις 200 ώρες μήπως δω αλλαγή....Αυτή η σιωπή μερικών με προβληματίζει.....
Είναι απογοητευμένοι;Περιμένουν το στρώσιμο;Είναι ενθουσιασμένοι καιδεν έχουν κανένα πρόβλημα και γι'αυτό δεν ξαναασχολήθηκαν με το Forum;
Πολύ μπέρδεμα παιδιά ,δε μπορώ να βγάλω άκρη ....
Πρόταση :Μήπως οι διαχειριστές να βάζουν γκαλοπ <<ικανοποίησης >>για την αγορά της κάθε τηλεόρασης (όπως στις ταινίες )μήπως ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα ;Ευχαριστώ πολύ .
Ευχαριστω, το ειχα ηδη διαβασει.
Και εχω κατεβασει και το Plasma Break-in DVD Images, επειδη με βολευει καλυτερα να τα τρεχω απο USB stick.
Η απορια μου εγκειται στο οτι το Plasma Break-in DVD Images περιεχει 20 φωτο ενω το αλλο που ανεφερα περιεχει 120 φωτο. Ισως να μην εχει καμμια σημασια, θα ηθελα ομως να μου πει καποιος αν μπορω να το χρησιμοποιησω αφοβα (αυτο με τις 120 φωτογραφιες)
Thanks!
Καλησπέρα.Πήγα σήμερα να ρωτήσω για τιμές στη γερμανική πολυεθνική στη Λάρισα και μου είπαν ότι δεν θα φέρουν καμμία από τις 42-46 g 30 .Επίσης στην ελληνοαγγλική αλυσίδα μου είπαν ότi δεν έχουν κωδικό και θα με ειδοποιήσουν αν τις φέρουν .Μπορεί να απαντήσει κάποιος πως δύο τόσο εμπορικά μοντέλα δεν έρχονται στη Ελλάδα???Έχει γίνει κανένα μοίρασμα από την panasonic???
Αν εννοείς αυτό , δεν βλέπω να είναι κάτι παραπάνω απο ενα απλό slideshow που μπορεί να το παιξει και η τηλεόραση αν βάλεις τις φωτογραφίες των διακοπών σου σε ενα στικάκι, χωρις να μπλέκεις με dvd image![]()
Έχω ένα παράπονο ,απ´ όλους αυτούς που αγόρασαν την τηλεόραση(τουλάχιστον 21 άτομα) .Καλές όλες αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες και παρατηρήσεις, αλλά βρε παιδιά εμείς οι <<κοινοί θνητοί >> θα θέλαμε και κάποιες ποιο γενικές εκτιμήσεις π.χ.:Είμαι ενθουσιασμένος ,Πολύ καλή,Καλή,Απαράδεκτη,Τώρα δε με ενθουσιάζει αλλά περιμένω τις 200 ώρες μήπως δω αλλαγή....Αυτή η σιωπή μερικών με προβληματίζει.....
Είναι απογοητευμένοι;Περιμένουν το στρώσιμο;Είναι ενθουσιασμένοι καιδεν έχουν κανένα πρόβλημα και γι'αυτό δεν ξαναασχολήθηκαν με το Forum;
Πρόταση :Μήπως οι διαχειριστές να βάζουν γκαλοπ <<ικανοποίησης >>για την αγορά της κάθε τηλεόρασης (όπως στις ταινίες )μήπως ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα ;Ευχαριστώ πολύ .
Ναι, αυτο εννοω
ΔΕΝ υποστηριζω την χρηση του, απλα προσπαθω να καταλαβω αν κανει δουλεια!
........
Προσωπικα δεν ξερω αν εχει δικιο ή ακομη και αν ξερει τι λεει!
Μαλλον, θα χρησιμοποιησω συνδυασμο μεθοδων συμπεριλαμβανομενης και της δικης του, για το στρωσιμο της τηλεορασης μου.
Κατα την γνωμη μου τζαμπα καθεστε και ασχολειστε με αρχεια κτλ. ενω απλα αρκει να μην φαινονται στατικες εικονες τις πρωτες 200 ωρες. Μια χαρα στρωσιμο ειναι δηλαδη το τηλεοπτικο με μεγεθυνση ωστε να μην φαινονται λογοτυπα.
Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω πως θα συμπεριφερθει η τηλεοραση οταν θα συνδεθει με το PC... Εχω διαβασει διαφορα και καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν ...γουσταρει να "μοιραζεται" και πολλα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.