vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
όχι, δεν έχω αδύναμο σήμα, αυτό το ξέρω σίγουρα. Το κάνει
σε όλες τις πηγές, και σε Νόβα και σε DVD.
Αν και δεν το κάνει συνεχώς προσπάθησα να φωτογραφίσω κάποιες
στιγμές και παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες όπου δεν το κάνει έντονα
και γι'αυτό θα προσπαθήσω να ξαναφωτογραφίσω σε ποιό έντονες αναλαμπές του προβλήματος(ιδίως στους κυματισμούς που κάνει
στους υπότιτλους προσθέτοντάς τους μαύρες οριζόντιες παράλληλες γραμμές).
1)Από πρωϊνή παλιά σειρά της ΕΤ1(κυματισμοί)
2) Από τρέιλερ του Μάστερ-Σεφ στο μέγκα(πιξέλιασμα και
περιγράμματα από πλάτη ηθοποιών χωρίς ίσιες γραμμές,αλλά κυματιστές)
![]()
δεν θυμάμαι πότε την έχει την μαγειρική, οι εικόνες
που έβαλα είναι από διαφήμιση-τρέιλερ της μαγειρικής.
επίσης αυτό το πιξέλιασμα της χαμηλής ανάλυσης το
παρατηρώ όταν δείχνουν το πρωί τους τίτλους
των εφημερίδων στα πρωινάδικα που είναι σταθερές ακίνητες
εικόνες των εξώφυλλων των εφημερίδων. εκεί οι τίτλοι
είναι χάλια, δηλαδή το γράμμα "Α" για παράδειγμα έχει τις γραμμές
τρεμάμενες, όπως όταν βλέπεις .jpg φωτογραφία με λίγα dpi.
Aν πάρω το service τι πρέπει να τους πω;άσε το πως θα τους την
πάω με τέτοιο όγκο που έχει;
OK, μόλις φωτογραφίσω το δελτίο ειδήσεων θα το ποστάρω.Βγάλε μας 1-2 φωτογραφίες από ένα δελτίο ειδήσεων (σε πλήρη οθόνη), για να σου πούμε αν είναι θέμα τηλεόρασης.

JL_? said:2β) Απλοϊκή μετατροπή "film look" από υλικό βίντεο, πετώντας τα μισά πεδία (είναι θέμα του υλικού).
Πω,πω!! Ευχαριστώ πολύ !! Και ήμουν έτοιμος να πάρω το service τηλέφωνο.Eίναι όντως θέμα του υλικού τελικά...
Μόλις πέτυχα και το ανωτέρω trailer και πρόκειται για την περίπτωση:
καλημέρα σε όλους...
τελικά νομίζω η τηλεόραση έχει θέμα με τους υπότιτλους...ενώ από usb stick δεν έπαιζε όυτε τους αγγλικούς (ξεχωριστούς και ενσωματωμένους) , με έναν εξωτερικό usb δίσκο (WD My passport) κατάφερε να τους αναπαράγει (αγγλικούς ξεχωριστούς .srt), με αρκετά μικρή όμως γραμματοσειρά...(και πάλι όχι πάντα-μια τους παίζει, μια όχι)
Από ethernet μέσω του media connect ούτε λόγος...βλέπει κανονικά τους shared φακέλους του υπολογιστή, υπότιτλο όμως δε βλέπω ούτε σε avi ούτε σε mkv ούτε πουθενά...
μοναδική λύση λοιπόν ένα media player..(γλυκοκοιτάω το crystal media matchbox, αν και δεν συνδέεται δικτυακά, μιας και είναι μισή τιμή από το mede8er 400X2)...
Κι εγω πριν 10 μερες στη θεση σου ημουν!
Τελικα κατεληξα στο Netgear NTV550 απο το οποιο ειμαι κατευχαριστημενος και παιζει και δικτυακα.
Απο open247.gr ερχεται στα 113 ευρω.
Αν εχεις πολλες ταινιες στον υπολογιστη βολευει πολυ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.