Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic P

Ναι το ξέρω (το είχε παρουσιάσει παλιότερα το fullhd). Απλά έλεγα μήπως έχουν κυκλοφορήσει και άλλα κι έχουν πέσει οι τιμές ή ακόμα αν κάποιος έχει εμπειρία (προβλήματα κλπ).
Να υποθέσω ότι δεν ξέρεις το μοντέλο της Logitech:idea:?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: P

Ναι το ξέρω (το είχε παρουσιάσει παλιότερα το fullhd). Απλά έλεγα μήπως έχουν κυκλοφορήσει και άλλα κι έχουν πέσει οι τιμές ή ακόμα αν κάποιος έχει εμπειρία (προβλήματα κλπ).

ε πες το και σε μας. το κρατας μυστικο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Πάντως στην σελ. που δείχνει τις συμβατές Panasonic TV (εδώ), δεν φαίνεται η δικιά μας.

The following list shows the internet TVs that are compatible with the Logitech TV Cam for Skype:

Compatible Panasonic 2011 Japan Models

TH-L37RB3
TH-P46VT33
TH-L32DT3
TH-L32RB3
TH-P42VT3
TH-P50GT3
65VT3
TH-P42VT33
TH-P46GT3
55GT3
TH-P46ST3
TH-P42GT3
TH-P50VT3
TH-P42ST3
TH-P50VT33
TH-L37DT3
TH-P46VT3
TH-L37DT33

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Λοιπον σήμερα, βλέποντας τις ώρες της τηλεόρασης είδα πως μόλις περασε τις 200!! 206 για την ακρίβεια!!! Τί να κάνω τώρα να αρχίσω να βλέπω κανονικά και τηλεοπτικό? (γιατί με εχει φάει το zoom!!) ...

Και μιας που το ανέφερα, παρατήρησα πως τώρα τελευταία το star βάζει ταινίες προφανώς 16:9 με μαυρες μπάρες πάνω κατω. Αυτό κατα πόσο "καταπονεί" την τηλεόραση απο θέμα burn-in?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Λοιπον σήμερα, βλέποντας τις ώρες της τηλεόρασης είδα πως μόλις περασε τις 200!! 206 για την ακρίβεια!!! Τί να κάνω τώρα να αρχίσω να βλέπω κανονικά και τηλεοπτικό? (γιατί με εχει φάει το zoom!!) ...

Και μιας που το ανέφερα, παρατήρησα πως τώρα τελευταία το star βάζει ταινίες προφανώς 16:9 με μαυρες μπάρες πάνω κατω. Αυτό κατα πόσο "καταπονεί" την τηλεόραση απο θέμα burn-in?
Χαλαροσε και απολαυσε την tv σου.εγω στο στροσιμο της ουτε ζουμ εβαλα ουτε τιποτε παρα μονο λιγη προσοχη στα στατικα λογοτυπα τον καναλιον για αρκετη ωρα σε ενα καναλι.Υπαρχουν στο φορουμ κατι αντιστοιχα θεματα περι burn in.Aν βλεπεις 24ωρα 16,9 τοτε πιστευω εχεις θεμα,κατα δηλωσει παντος της μαμας εταιριας υπαρχει καποια ασ το πουμε ασφαλεια και βελτιοση πανω στο θεμα αντιburn in panel της.Οντος και απο διαπιστωση δικια μου με μια προπερσυνη lg plasma tv καμμια σχεση με το πανελ της πανασονικ.Και απο ποιοτητα εικονας :HTEHETH63: χαλια κατ εμε,ποσο μαλλον τωρα που κατεβηκαν δραματικα οι τιμες μονοδρομος για εμας τους σινεφιλ η πλασμα,αυτη προτινο σε φιλους μου και τυχον υποψηφιους αγοραστες.Μακαρι να συνεχειση ετσι η panasonic και καλυτερα για να δουμε το μελλον!!!:guitarist:

Last edited:

Χαλαροσε και απολαυσε την tv σου.

Προσπαθώ να χαλαρώσω όσο μπορώ!! Βασικά ανέβασα λιγο τα χρώματα και το φώς και αρχισα να βλέπω και κανονικά (μόνο στις διαφιμήσεις το βάζω στο χ1 να φευγει το σήμα!!)

Nα σου πω φιλε zamc οτι εχω παρατηρηση στα καταστηματα που εχω δει να πεζουν demo η st η g ακομα και η vt σειρα της πανασονικ,με 16.9 ταινια απο το πρωι μεχρι το βραδυ περι της 12 ωρες δεν εχω δει burn in.Παρε ματι απο κανα μαγαζι που πεζει demo,πχ public πειραια που το παρατηρησα αυτο.Εγω εκανα το εξης στο στροσιμο της,2 ωρες πχ ταινια? ενδιαμεσα διαλειματα για τουαλετα η κατι με αλλαγη καπακι σε ζαπινγκ μεχρι να ξεκινισω ξανα την ταινια.ποτε για μεγαλο χρονικο διαστιμα pause η στατικη εικονα.Οποτε μην αγχωνεσε λιγη προσοχη θελει ιδιος στο στροσιμο της.βρες το θεμα περι στρωσιματος plasma και πιστευω θα σε κατατοπισει πληρως,τα παιδια εδω στο forum κανουν παρα πολυ καλλη δουλεια,βρες το νημα περι στρωσιματος.:ADFADF1:

Φίλε teza σ ευχαριστώ! Κοίτα βασικά εχοντας περάσει τις 200 ώρες, οι ώρες αρχικού στρωσίματος εχουν περάσει! Απλά θέλω να κάνω ομαλο πέρασμα !!! Απλά παρατήρησα πως είδικά το star παίζει πολλές ταινίες τώρα τελευταία με μαυρα πάνω κάτω και το σήμα του με τα έντονα χρωματάκια του (!) είναι μές το μαύρο!!!

Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με το στρώσιμο και δεν είδα ποτέ κάποιο πρόβλημα (η αλήθεια είναι ότι κάνω συχνά ζάπινγκ:)

νέος κάτοχος κι εγώ της τηλεόρασης εδώ και λίγες μέρες 42".

Δύο ερωτήσεις μόνο ρε παιδιά αν το έχουν κι άλλοι. Το κουμπί on/off στο τηλεκοντρόλ ΔΕΝ ανοίγει αμέσως. Μόνο αν το πατήσω παρατεταμένα ανοίγει η τηλεόραση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Και μια δεύτερη ερωτηση, επειδή ΔΕ χρησιμοποιώ κεραία, βλέπω μόνο μέσω ΝΟΒΑ ή απο media player, όταν κλείνει και ξανανοίγει η τηλεόραση γράφει πως δε βρίσκει σήμα (λογικό) και πρέπει κάθε φορά να του δηλώνω να βλέπει είτε το hdm1 ή hdmi2 που είναι οι πηγές που χρησιμοποιώ. Υπάρχει δυνατότητα να "θυμάται" την τελευταία πηγή που είχα;

EDIT: Το βρήκα αυτό οκ, απλά ξεκινάει πάντα απο το hdmi1 που είχα το media player και ήταν συνήθως κλειστό

Ευχαριστώ

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κουμπί on/off στο τηλεκοντρόλ ΔΕΝ ανοίγει αμέσως. Μόνο αν το πατήσω παρατεταμένα ανοίγει η τηλεόραση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι. Τα ίδια και στην GT30 εδώ.

Το κουμπί μπορείς να το αφήσεις μόνο αν το LED της τηλεόρασης που αναβοσβήνει, από κόκκινο γίνει πράσινο.

νέος κάτοχος κι εγώ της τηλεόρασης εδώ και λίγες μέρες 42".

Καλόστρωτη και καλοθέατη !!!

Δύο ερωτήσεις μόνο ρε παιδιά αν το έχουν κι άλλοι. Το κουμπί on/off στο τηλεκοντρόλ ΔΕΝ ανοίγει αμέσως. Μόνο αν το πατήσω παρατεταμένα ανοίγει η τηλεόραση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι...

Και μια δεύτερη ερωτηση, επειδή ΔΕ χρησιμοποιώ κεραία, βλέπω μόνο μέσω ΝΟΒΑ ή απο media player, όταν κλείνει και ξανανοίγει η τηλεόραση γράφει πως δε βρίσκει σήμα (λογικό) και πρέπει κάθε φορά να του δηλώνω να βλέπει είτε το hdm1 ή hdmi2 που είναι οι πηγές που χρησιμοποιώ. Υπάρχει δυνατότητα να "θυμάται" την τελευταία πηγή που είχα;

Ευχαριστώ

Mπορείς να το ρυθμίσεις αυτό μέσω του Hotel mode, προσεκτικά μόνο, μην κλειδώσεις το τηλεκοντρόλ κατά λάθος...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Reviews-Eντυπώσεις-Σχόλια?p=856285#post856285

edit: Απ' ό,τι βλέπω, οι φετινές έχουν μια υποτυπώδη δυνατότητα ρύθμισης και στο κανονικό μενού, την οποία και ανακάλυψες... ;)

Last edited:
αφού είναι φυσιολογικό εντάξει οκ τότε θα το αντέξουμε απλά λέω μην πάθαμε τπτ (βασικά το κατάλαβα απο ένα τηλεκοντρόλ harmony που τα ανοίγει όλα και η τηλεόραση δεν άνοιξε)

το άλλο εντάξει το σώσαμε απλά ξεκίναγε πάντα στο hdmi1 οπότε έκανα την τράμπα έβαλα εκεί τη νοβα κι έτσι ξεκινάει κανονικά

όλα καλά so far

ε λοιπόν την κρέμασα και εγώ ! 50G30. Τώρα στρωσιματάκι! :guitarist:

όλα τα pixel είναι καλά στην υγεία τους και το panel λάμπει!

εντυπώσεις later!

Last edited:
Kαλόστρωτη και καλοθέατη, Σάκη !!! :ernaehrung004:

Τελικά, πρυτάνευσε το σωστό gamma επί της τρίτης διάστασης... :D

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kαλόστρωτη και καλοθέατη, Σάκη !!! :ernaehrung004:

Τελικά, πρυτάνευσε το σωστό gamma επί της τρίτης διάστασης... :D

thanks Γιάννη!! -bye-

3D / LED κτλ τα αφήνω για τους μοδάτους :laugh:

ναι...όσο και να υποχώρησα η τρίτη διάσταση δεν κατάφερε να με δελεάσει, οπότε προτίμησα μια σωστή 2D παρά μια μέτρια 3D. Εξάλλου τις 2-3 ταινίες που θα αξίζουν το 2012 θα τις δώ στο cinema να τις φχαριστηθώ.

Καλημερα
Επιτελους την πηρα! μετα απο στρωσιμο..και με τελικες ρυθμισεις :
Κανονικη, Αντιθεση 40, Φωτεινοτητα +4, Χρωμα 30, Οξυτητα 5 και ΙFC:μεσαιο,
εχω φοβερη εικονα blu-ray, πολυ καλη εικονα digea ΤV(την περιμενα χειροτερη με βαση τα λεγομενα) αλλα ισως με καποιο "θεματακι" στη απεικονιση γρηγορων σκηνων οπως αυτων της Formula 1 ..σαν να μου φανηκε οτι σε ορισμενες σκηνες pixeliζει.. κατι σαν καρε-καρε..θα το ξαναδω!!

Στα πλαισια καποιων μικροπροβληματων που εχω και αναφερω σε αλλο thread
(http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/89139-ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΗΧΟΥ-Panasonic-G30-Yamaha-671 ),

μπορειτε να μου πειτε, ως κατοχοι της συγκεκριμενης ΤV, που υπαρχει στο menu η Επιλογη SPDIF: Αυτοματα ??? γιατι τα βηματα του manual (μενου-->ηχος-->επιλογη spdif) δεν υπαρχουν !!!
Εκτος κ αν ξερετε αν ειναι καποια αλλη ρυθμιση που χρειαζεται να κανω, ωστε ο ηχος της TV να "πηγαινει" στα ηχεια του πολυκαναλου ενισχυτη

Ευχαριστω!!

Έχετε διαπιστώσει και εσείς την "ιδιοτροπία" του τηλεχειρισμού να δίνει εντολή μόνο μέσα σε ένα συγκεκριμένο φάσμα γωνιών (+- 30 μοίρες) σε σχέση με τον δέκτη της τηλεόρασης ?