Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι λάθος , πρέπει να βάλεις 24p , το "γίνεται χαμός" δεν το καταλαβαίνω. Έχεις ενεργοποιήσει το "24p smooth film"?

Σε οποιαδήποτε τηλεόραση δώσεις λάθος συχνότητα ανανέωσης στο σήμα θα έχεις πρόβλημα.
ναι ναι το ανοιγω και αυτο και τιποτα.πως να στο πω.ειναι σαν να μην προλαβαινει να το φορτωσει ο σκληρος την ταινια.δηλαδη δειχνει τον ανθρωπο ας πουμε και ειναι σαν να περπαταει με δοσεις.σαν να πατας την παυση καθε μισο δευτερολεπτο...

υπαρχει κατι να ρυθμισω στην καρτα μεσο καταλυστ περα απο τα 24ρ?κατι ειδα για τα πιξελ.λεει μορφη πιξελ YCbCr 4:4:4 και εχει και επιλοφη 4-2-2.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

υπαρχει κατι να ρυθμισω στην καρτα μεσο καταλυστ περα απο τα 24ρ?κατι ειδα για τα πιξελ.λεει μορφη πιξελ YCbCr 4:4:4 και εχει και επιλοφη 4-2-2.

Ποια κάρτα ΑΤΙ έχεις; Παίζεις με media player classic home cinema, και έχεις ρυθμίσει την συχνότητα ανανέωσης να την αλλάζει το πρόγραμμα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποια κάρτα ΑΤΙ έχεις; Παίζεις με media player classic home cinema, και έχεις ρυθμίσει την συχνότητα ανανέωσης να την αλλάζει το πρόγραμμα;
ATI 6950.με media player classic home cinema παιζω.οχι δεν εχω ρυθμισει κατι.το αφησα στα 60 οπως ηταν και εχω τα σπασιματα αλλα το βαζω και στα 24ρ και ακομα χειροτερα και για αυτο και ρωτησα αν χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση στο catalyst περα απο το να βαλω την καρτα στα 24ρ.εχω περασει και codecs k-lite αν εχει σημασια γιατι αλλιως δεν παιζει mkv.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα, είδα και εγώ την προσφορά της electronet και έχω μπει στον πειρασμό. Επειδή όμως δεν ξέρω κάποια πράγματα θα ήθελα να με ενημερώνατε..
Καταρχήν την θέλω για παιχνίδια και μετά για ταινείες. Τηλεόραση τελευταία. Απόσταση τοίχο-τοίχο 3 μέτρα.
1) θα έχω πρόβλημα με την απόσταση?
2) κάτι διαβάζω σχετικά με στρωσίματα και είδωλα που παραμένουν... και με προβληματίζει έντονα αυτό!! Δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρό είναι ή οχι.
3) έχει web browser και αν ναι μπορεί να παίξει κανονικά τα βίντεο που υπάρχουν μέσα στις σελίδες? Για παράδειγμα μπαίνεςι στο web tv του mega και θες να δεςι μια σειρά!

Ερώτηση κρίσεως. Στα ίδια λεφτά πέρνεις τηλεόραση με 3d σαφώς σε λιγότερες ίντσες.Τι λέτε ?
Και κάτι τελευταίο, υπάρχει κάποιο λινκ ποτ να λέει τις διαφορές μεταξύ plasma - led ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ATI 6950.με media player classic home cinema παιζω.οχι δεν εχω ρυθμισει κατι.το αφησα στα 60 οπως ηταν και εχω τα σπασιματα αλλα το βαζω και στα 24ρ και ακομα χειροτερα και για αυτο και ρωτησα αν χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση στο catalyst περα απο το να βαλω την καρτα στα 24ρ.εχω περασει και codecs k-lite αν εχει σημασια γιατι αλλιως δεν παιζει mkv.

Μπορείς να βάλεις την κάρτα στα 24 Hz, να κλείσεις τον MPC-HC και να κάνεις εισαγωγή στην registry τις δικές μου ρυθμίσεις:

http://www.ellogon.org/~petasis/mpc-hc-settings.reg

Και να προσπαθήσεις ξανά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Μπορείς να βάλεις την κάρτα στα 24 Hz, να κλείσεις τον MPC-HC και να κάνεις εισαγωγή στην registry τις δικές μου ρυθμίσεις:

ωραιος.ευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω και θα σου πω.ευχαριστω

Στα ίδια λεφτά πέρνεις τηλεόραση με 3d σαφώς σε λιγότερες ίντσες.Τι λέτε ?

Τα ιδια λεφτα ΑΚΡΙΒΩΣ κοστιζει η ST-30 που ειναι 3d και φοραει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πανελ και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες ιντσες.

Τι λες ? :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

αδελφε δεν ανοιγει η σελιδα στο λινκ.ειναι κενο ασπρη και στο κεντρο εχει το quick time player με ερωτηματικο....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις

αδελφε δεν ανοιγει η σελιδα στο λινκ.ειναι κενο ασπρη και στο κεντρο εχει το quick time player με ερωτηματικο....

Μια χαρά δουλευει εδω. Δοκίμασε να κάνεις δεξι κλικ>save link as

Πρέπει να αλλάξεις το extension και να βγάλεις το .mp3.
To αρχείο ειναι .reg, εγγραφές μητρώου των Windows δηλαδή.
ωραια.και το επομενο βημα να πατησω πλεη στον κλασικ να παιξει?η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?

ωραια.και το επομενο βημα να πατησω πλεη στον κλασικ να παιξει?η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?

Όχι, δεν είναι αρχείο που μπορεί να παίξει στον MPC

Όταν αλλάξεις το extension και το αρχείο γίνει "mpc-hc-settings.reg" τότε κάνεις διπλό κλικ και περνάνε οι ρυθμίσεις στο registry/μητρώο. Ενεργοποίησε την εμφάνιση των extensions στους γνωστούς τύπους αρχείων για να γίνει πιο εύκολη η δουλειά.

Τα ιδια λεφτα ΑΚΡΙΒΩΣ κοστιζει η ST-30 που ειναι 3d και φοραει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πανελ και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες ιντσες.

Τι λες ? :D

Λέω οτι με ενδιαφέρει. Που την βρίσκω ?