Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!! :)))

Το κ@λοzoom3 δεν αντέχω άλλο να βλέπω! Μόνο 78 ώρες έχω γράψει στο στρώσιμο!
Θα τις 200στισω ποτέ;;;

Εγώ, την έστρωσα αρκετά γρήγορα κάνοντας το εξής: Την άφηνα ανοικτή και τα βράδια, βάζοντας να παίζει κάποιο κανάλι με χιόνια, ώστε να καθαρίζει και την οθόνη, από τυχόν υπολείμματα από λογότυπα καναλιών κτλ

Δοκίμασε το!

Εγώ, την έστρωσα αρκετά γρήγορα κάνοντας το εξής: Την άφηνα ανοικτή και τα βράδια, βάζοντας να παίζει κάποιο κανάλι με χιόνια, ώστε να καθαρίζει και την οθόνη, από τυχόν υπολείμματα από λογότυπα καναλιών κτλ

Δοκίμασε το!

Μια λύση είναι και αυτή! Thanksss.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα ιδια λεφτα ΑΚΡΙΒΩΣ κοστιζει η ST-30 που ειναι 3d και φοραει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πανελ και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες ιντσες.

Τι λες ? :D

Τα λεφτα μπορει να ειναι ιδια φιλε οπως λες αλλα η st 30 δεν ειναι THX το πανελ της ομως.εχω δει της διαφορες τους και γι αυτο δεν την πηρα-δεν με ενδιαφερει και το 3d.Καλες γιορτες καλη χρονια ευχομαι

Καλησπέρα.

Πλεον κι εγω κάτοχος της g30 εδώ καi 10 μέρες,βαλτε με στην λίστα,χεχε.

έχω γράψει καπου 120 ώρες περίπου βαζοντας την να παιζει ένα στικακι με avi που έφτιαξα απο το break-in dvd του forum, παρακολουθησα και 2-3 ταινίες.
Εντυπώσεις είναι νωρις να γράψω, προερχομαι και απο παλια 29'' crt οπότε...
Πάντως είδα μία ταινία hd και έμείνα μ@&@#@ς.

Την έχω συνδέσει στο οικιακο δίκτυο και το internet, με to διαβόητο στικακι WNDA3100v (από ebay αγγλία περίπου 5 μέρες να έρθει, 25 ευρώ.) Δουλεψε χώρις προβληματα και με το router απο το διπλανο δωματιο έχει σχεδόν την ίδια επιδοση με το ethernet.

Προβληματα έχω μόνο όταν την συνδέσω με το pc μέσω HDMI, αλλα θα ψάξω λίγο.

Last edited:

Τα λεφτα μπορει να ειναι ιδια φιλε οπως λες αλλα η st 30 δεν ειναι THX το πανελ της ομως.εχω δει της διαφορες τους και γι αυτο δεν την πηρα-δεν με ενδιαφερει και το 3d.Καλες γιορτες καλη χρονια ευχομαι

Ιδιο πανελ φοραει με της g30.

Δεν υπαρχει THX πανελ. Ρυθμισεις μπορει. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Να την χαιρεσαι παντως κι εγω αυτην ζαχαρωνω.

Ιδιο πανελ φοραει με της g30.

Δεν υπαρχει THX πανελ. Ρυθμισεις μπορει. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Να την χαιρεσαι παντως κι εγω αυτην ζαχαρωνω.

Σε ευχαριστω νομιζο εχεις δικιο οτι ρυθμισεις ειναι thx.Θα το ψαξω παντος αν ειναι το πανελ thx αν ξερει καποιος με σιγουρια να μας πει παρακαλω.Παντως μετα απο 900 ωρες υπαρχει τρομερη διαφορα σε σχεση με το οτι ειχε προτομπει στην πριζα απο θεμα εικονας,φοβερη διαφορα σκιζει value for money για μενα αυτη η tv.

ιδιο πανελ φοράνε οι g30 και st30. infinite black pro. απλώς η g30 έχει πάρει πιστοποίηση thx που σημαίνει οτι έχει ένα mode εικόνας thx που θεωρητικά αποδίδει το πάνελ τα μέγιστα. επίσης η st30 έχει βασικές ρυθμίσεις (αντίθεση -φωτεινότητα - χρώμα). η g30 έχει περισσότερες και αν δεν κάνω λάθος μέσω της ρύθμισης του gamma μπορείς να πετύχεις πιο κοντραστάτη εικόνα από την st30 έστω και εαν μετράνε το ίδιο μαύρο. κάτι τέτοιο είχε αναφέρει ο γιάννης (J_L?) αν το κατάλαβα καλά.

Τι ειδους ?

Δεν έχω καταλαβει αυτο με τα 24 η 60 hz
επίσης χρειάζεται overscan για να καλύψει όλη την tv,
Και δεν έχω καταφέρει να αποθηκεύσω διαφορετικές ρυθμισεις για την οθονη του και την tv.

Ενα vaio έχω (οθόνη 1920x1080) με ati mobility hd4650 και ανοιχτο driver και catalyst control centre απο κάποιο forum γιατι αν περιμένεις driver απο την Sony...

Όταν έχω χρόνο, Θα κάτσω να διαβάσω λίγο κανένα thread, θα γκουγκλισω, και θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένες ερώτήσεις,

Να είσαι κάλα Kosh για το ενδιαφέρον, να έχεις κάλη χρονια με υγεία.

Αυτα δεν ειναι προβληματα. Θεματα ρυθμισεων της εξοδου της καρτας γραφικων ειναι οπως πολυ καλα ειπες.

Αντε καλες θεασεις και θα στα λυσουν ολα οι εδω φωστηρες μας .

ιδιο πανελ φοράνε οι g30 και st30. infinite black pro. απλώς η g30 έχει πάρει πιστοποίηση thx που σημαίνει οτι έχει ένα mode εικόνας thx που θεωρητικά αποδίδει το πάνελ τα μέγιστα. επίσης η st30 έχει βασικές ρυθμίσεις (αντίθεση -φωτεινότητα - χρώμα). η g30 έχει περισσότερες και αν δεν κάνω λάθος μέσω της ρύθμισης του gamma μπορείς να πετύχεις πιο κοντραστάτη εικόνα από την st30 έστω και εαν μετράνε το ίδιο μαύρο. κάτι τέτοιο είχε αναφέρει ο γιάννης (J_L?) αν το κατάλαβα καλά.

Σε ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους ευχομαι με υγεια και καλες θεασης.Να πω οτι εμενα αν και μικρη διαφορα τιμης η st δεν μου γεμιζε το ματι αισθητικα,ηταν πιο ακομψη στο desing της και δεν με ενδιεφερε το 3d στην παρουσα φαση.Και κατι ακομα το καλωδιο τροφοδοσιας της st γιατη ειναι ενσωματομενο στην tv και οχι σαν της g σειρας που εχουμε?δηλαδη αποσπωμενο καλωδιο ακου κολημα ε???sorry αλλα μεχρι αηδιας σε λεπτομερεια της εχω μελετησει ολες τις σειρες της panasonic.Παντως σε σχεση με την g10 που χα παλιοτερα εχει μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στα ματια μου η εικονα,και για lg plasma που ειχα και απο την καλη της σειρα καμμια σχεση η εικονα της με την panny.Καλη χρονια και παλι.:ernaehrung004:

Last edited:
Παιδιά, στράβωσα, χάζεψα ή ιδέα μου είναι....

Μετά από σχεδόν 100 ώρες είναι δυνατόν η εικόνα της TV να γίνει πιο ... πως να πω ... πιο καθαρή, να έχει καλύτερη ευκρίνεια;
Είναι δυνατόν; :chinscratch:

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Κάτοχος της 50G30 από τις 20 Δεκεμβρίου και είναι ακόμα στο κουτί της! (λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό)

Αύριο το πρωί θα καταφέρω να την ανοίξω τελικά! Πέρα από στρώσιμο (που έχω διαβάσει) χρειάζεται να κάνω ή να προσέξω τίποτα άλλο?

Θα εκτιμούσα επίσης αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο στο θέμα της βάσης...σταθερή ή κινητή? Προτιμητέα μάρκα?

Ευχαριστώ πολύ και ες αύριον τα σπουδαία! :)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Κάτοχος της 50G30 από τις 20 Δεκεμβρίου και είναι ακόμα στο κουτί της! (λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό)

Αύριο το πρωί θα καταφέρω να την ανοίξω τελικά! Πέρα από στρώσιμο (που έχω διαβάσει) χρειάζεται να κάνω ή να προσέξω τίποτα άλλο?

Θα εκτιμούσα επίσης αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο στο θέμα της βάσης...σταθερή ή κινητή? Προτιμητέα μάρκα?

Ευχαριστώ πολύ και ες αύριον τα σπουδαία! :)
χρονια πολλα.καλοθεατη φιλαρακι.για το στρωσιμο προσοχη τις πρωτες 200 ωρες με ζουμ στο 1 η στο 3 και χαμηλωμα λιγο αντιθεση και φωτεινοτητα 5 σκαλες και εισαι κομπλε μετα.για βαση εγω εχω σταθερη γιατι δεν προκειται να αλλαξω γωνια θεασης.αναλογα τις αναγκες σου...

εγώ πάντως δεν τις φέρομαι τόσο καλα από την πρώτη μέρα (καλα δεν είναι και πολλές, καμιά 20ριά!)

...παίζω PS3 ,βλέπω ταινίες με μπάρες και τηλεόραση χωρίς zoom...το panel δεν καταλαβαίνει τίποτα απο retention και burning!

νομίζω οτι έχει έρθει τέλεια στρωμένη απο το εργοστάσιο :D

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε απο την τηλεόραση το webtv του ΑΝΤ1. υπάρχει κάπως αυτή η δυνατότητα? (εχω συνδέσει με internet την τηλεόραση)