Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Nαι απ οτι ξερω ετσι γινετε,εγω την εκανα δεν ειδα καμμια διαφορα στην εικονα.Οταν μπεις στο viera cast λεει οτι βρεθηκε update και αν θες το κανεις.

ποια είναι καλύτερη εκ των δύο; UT30 ή G30; (το 3D το αφήνω απέξω καθώς μιλάω για 42")

ποια είναι καλύτερη εκ των δύο; UT30 ή G30; (το 3D το αφήνω απέξω καθώς μιλάω για 42")

Ερώτηση είναι αυτή; Χωρίς το 3D η G30 βέβαια σε όλα!!!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί η συγκεκριμένη να πωλείται ακριβότερα απ την GT30 που υποτίθεται είναι μοντέλο μια κατηγορία πάνω. Οτι θέλουν κάνουν και μετά σου λέει κρίση...

Στην GT30 είχε μεγάλο στοκ η Ιντερτέκ και την έσπρωξε να φύγει. Η G30 είχε εξαντληθεί πριν βγει η προσφορά της GT30.

Ναι. Προσοχή όμως στην τοποθέτηση, καλύτερα κάποιος ειδικός.
Ίσως κάποια μέλη να σου προτείνουν και βάσεις, προσωπικά δεν έχω.

Πρέπει να κάνει, αλλά καλύτερα να σου πει κάποιος που έχει βάση.:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

νομιζω χειροτερεψε η εικονα μετα το update ή μου φαινεται?φαινονται λιγα χιονακια σαν πιξελ θολουρα....
Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ.Με το νέο update όμως που έκανα χτές , η εικόνα έγινε πάλι ευχάριστη ( από αχνή έγινε πιο κρυστάλλινη ).Αν θυμάμαι καλά , η αναβάθμιση έγινε από την έκδοση 1.322 στην 1.323 .

Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ.Με το νέο update όμως που έκανα χτές , η εικόνα έγινε πάλι ευχάριστη ( από αχνή έγινε πιο κρυστάλλινη ).Αν θυμάμαι καλά , η αναβάθμιση έγινε από την έκδοση 1.322 στην 1.323 .

Προς το χειρότερο εννοω εγω.φαινονται οι κοκοι τωρα και εχει περισσοτερο θολούρα νομίζω....