Καλημερα παιδια. Θελω βοηθεια γιατι εχω κολλησει σε κατι. Προσπαθω να περασω τον ηχο της τηλεορασης στο ενισχυτη. Εχω προσπαθησει και με οπτικη ινα αλλα και αναλογικα με το rca. Τιποτα και με τα 2. Πρεπει μηπως να ενεργοποιησω κατι απο τα menu της tv για να περναει τον ηχο στον ενισχυτη?
Vas καπου ειχες γραψει ποιες ρυθμισεις κανουμε στο mkvmerge για να μπορει η Πανυ να παιξει το βιντεο που φτιαχνουμε αλλα δεν μπορω να το βρω γιατι εμενα ενα αρχειο που το φτιαχνω με το mkvmerge δεντο παιζει.
Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της Panasonic για την απόσταση των 3D γυαλιών, από την TV. Στο manual αναφέρονται 3,2 μέτρα η μέγιστη. Ο υπάλληλος ανέφερε και πάνω από 4 μέτρα. Απλά λέει η αίσθηση του 3D δεν είναι σωστή.
Παραλαμβάνω αύριο, αν το έχει ψάξει κανένας....
Το εχω κανει και στα μεγαλα αρχεια οπως μια ταινια πχ 980MB μου γραφει η τηλεοραση οτι δεν υποστηριζει το αρχειο ενω σε μικρα αρχεια βιντακι 5 λεπτων που κανω ακριβως την ιδια δουλεια με το mkvmerge μου το παιζει κανονικα. Ισως να εχει θεμα το καινουριο mkvmerge 5.5.0
Αλλο θεμα τωρα, φιλος που εχει την ιδια και εβαλε σκληρο για να γραφει απο την τηλεοραση του ζητησε να τον φορμαρει για να παιζει σωστα οπως του εγραψε αλλα τωρα που τον βαζει σε υπολογιστη δεν το βλεπει καθολου γιατι πρωτον δεν εχει γραμμα σκληρου πχ F:\ και η διαμορφωση δεν ειναι ουτε ntfs, fat κλπ κλπ το partition wizard του γραφει αγνωστο συστημα αρχειων.
Καλημερα. Παιδια εχω ενα μεγα προβλημα.
Προσφατα απεκτησα την 50αρα. Ονειρο. Τις τελευταιες μερες προσπαθω να την συνδεσω στο laptop. Ειναι Lenovo και εχει εξοδο VGA. Αγορασα μετατροπεα VGA σε HDMI. Σε αλλες οθονες δουλευει, στην Panasonic δεν... Εχω τρελλαθει και ταχω χασει πια. Μηπως ξερει κανεις?
ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλημερα. Παιδια εχω ενα μεγα προβλημα.
Προσφατα απεκτησα την 50αρα. Ονειρο. Τις τελευταιες μερες προσπαθω να την συνδεσω στο laptop. Ειναι Lenovo και εχει εξοδο VGA. Αγορασα μετατροπεα VGA σε HDMI. Σε αλλες οθονες δουλευει, στην Panasonic δεν... Εχω τρελλαθει και ταχω χασει πια. Μηπως ξερει κανεις?
ΒΟΗΘΕΙΑ
τι την ήθελες και την έβαλες την 2η. ειναι και πράσινο λαμπάκι κάτω που κάνει τα νεύρα τσατάλια στον συνεφούλι. σου λέει εκεί υπάρχειο πλαίσιο.
Κοίτα να δεις το λαμπάκι δε το παρατηρώ καν όσες φορές έχω δει ταινία. Ένα άλλο πράγμα όμως που παρατήρησα είναι που σε μερικά blu-ray πχ. το Aliens η εικόνα είναι full screen και οχι 16:9 χωρίς να έχω αλλάξει εγώ καμία ρύθμιση και ενώ η HDM1 είναι πάντα στο 16:9.
Ειναι μετατροπεας σηματος. Koenig. Απο οτι γραφει το κουτι ,το μτατρεπει σε ολες τις συχνοτητες. Μηπως χρειαζεται ρυθμηση η καρτα γραφικων. εξαλλου μιλαμε για την gt30. Πως μπορω να κανω την ρυθμηση στην τηλεοραση?
Bάζεις ένα κεντρικό ηχείο μπροστά από το λαμπάκι και καθάρισες...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.