Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω ASAP. By the way, υπάρχει κάποιος εδώ που να γνωρίζει που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα? Οχι τίποτε άλλο αλλά μην ακούσω τίποτα λ@λακίες απο το service.

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σήμερα 200αρίσαμε...!!!! Γράψαμε τις 200 ώρες με "προσεχτική" θέαση και τώρα η τηλεόραση είναι έτοιμη να αναδείξει όλα της τα χαρίσματα...
Απλώς αναρωτιέμαι τώρα θα πρέπει να διαλέγω το αυτόματο στο aspect για καλύτερη εικόνα;

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Απλώς αναρωτιέμαι τώρα θα πρέπει να διαλέγω το αυτόματο στο aspect για καλύτερη εικόνα;

οχι,θα σου κανει διαφορα κολπα.

εγω την εχω παντα στο πληρη καλυψη οθονης

Σήμερα 200αρίσαμε...!!!! Γράψαμε τις 200 ώρες με "προσεχτική" θέαση και τώρα η τηλεόραση είναι έτοιμη να αναδείξει όλα της τα χαρίσματα...
Καλές θεάσεις!
Τα χρώματα θα ομορφαίνουν μέρα με τη μέρα.
Ότι αφορά την ρύθμιση προβολής, είναι και θέμα προσωπικών προτιμήσεων.
Εγώ προτιμώ το 14/9 ή το αυτόματο (εκτός από τις περιπτώσεις που υπάρχουν γράμματα σε μαύρο κάτω από την εικόνα και δεν τα δείχνει το αυτόματο. Υπάρχουν και περιπτώσεις που τα καταλαβαίνει και τα δείχνει αλλά έχει κάπως αργή απόκριση. Σε εκείνες τις περιπτώσεις μπορεί να διαλέξω το πλήρης κάλυψη ή το 4/3). Η γυναίκα μου πάλι, προτιμά το 16/9 (όχι το πλήρης κάλυψη!).

Ναι, τελικά υπάρχουν μικρές διαφορές τις οποίες θα τις βρίσκω κάθε φορά ανάλογα με το πρόγραμμα. Για την ώρα πάντως το έβαλα στην πλήρη κάλυψη...

εγώ βλέπω συνήθως στο αυτόματο. 99% διαλέγει αυτό που θα έβαζα κι εγώ χειροκίνητα. Μοναδική παραφωνία καποιες φορές που κόβει τα γράμματα στο μαυρο φόντο. Εκει επεμβαίνεις και διαλέγεις 16/9 ή πλήρη κάλυψη. Το αυτόματο είναι πολύ βολικό όταν κάνεις ζαπινγκ γιατί προσαρμόζει αυτόματα το κάθε κανάλι χωρίς να πρέπει κάθε φορά να το κάνεις χειροκίνητα.

το 16:9 την κανει πιο στενομακρη ενω η πληρης καλυψη πιο τετραγωνη

αναλογα βεβαια με το σημα του καθε καναλιου

γενικα ειναι κατι που με βολευει

Last edited:

loipon. katarxin kalispera kai xairete.
xairomai poly pou vrika ena forum me tosous pathiasmenous me oti pathiazomai ki'ego anthropous.
opote einai na kano mia agora, edo kai kapoia xronia exo apofasizei na diavazo oso perisotero ginetai ta xaraktiristika tou proiontos, reviews alla kai gnomes xriston. etsi mporo na eimai ligo pio sigouros gia tin epilogi kai na "fxaristiemai" akoma perisotero tin agora.

diavazontas loipon ores sto diadiktio sto psaksimo mou gia mia 42 plasma, prepei na enimeroso olous tous filous tou site gia ena POLY MEGALO SFALMA pou anakyklonetai se OLA TA THREADS sxedon pou exoun sxesi me tinTH-42PX70E.

H TH-42PX70E D E N EINAI H IDIA TV ME THN TH-42PX7.
kai fysika h moni diafora tous SIGOURA DEN EINAI I ELIPSI 1 HDMI.
KAI SIGOURA H TH-42PX7 DEN EINAI KALYTERI. makran

na toniso se olous tous filous loipon, pos prin grapsoume kati san gegonos, i esto tin frasi "etsi prepei nanai", ligo psaksimo sto diadiktio mporei na kanei thaymata.

oi diafores einai =
3.072 equivalent steps of gradiation ANTI 2.048
29 billion colors ANTI adieykrinistou kathara mikroterou arithmou
10000:1 contrast ANTI 8000:1 contrast
sub pixel controler ANTI ....den exei\
2 hdmi ANTI 1 hdmi
pc input ANTI .... den exei (tragiko)

kai telos panton...epeidi tin exo dei polles fores, h TH-42PX7 paizei safos xeirotera. enoeitai ayto vevaia kai apo ta xaraktiristika.

ola ayta yparxoun sto "diafimistiko" stin selida
http://tinyurl.com/2nlg87

thelei ligo parapano prosoxi, to diavasa toulaxiston 5-6 fores to lathos.
ayta kai eyxaristo gia tin filoksenia.

y.g. = an kapoios kserei tipota gia "fidakia" stin TH-42PV45EH panasonic pou kykloforei stin elliniki agora parakalo as me enimerosei.

apo texnikis apopsis einai SAFOS KALYTERI TV apo tin
TH-42PX7.

paidia poio einai auto to katastima sti stoa pou exete anaferei arkaites fores kai pou exei kales times?

eimai etoimos na agoraso tin TH-42PX70E apo plaisio me 1150
mipos ekei ti vro fthinotera?

Μόλις μίλησα με service: αλλαγή panel.
Αντε να δούμε, πάλι στρώσιμο από την αρχή.
Προς γνωρίζοντες: υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν το panel είναι νέο ή....παλαιό (μεταχειρισμένο)? Για το "φόβο των Ιουδαίων" που λένε. :FSGSFGS4:

f, -/v πανω απο την tv και 000 απο το remote και βλεπεις το time

τελικα τι σου ειπαν?

Last edited:

Γεια σας Φίλτατοι! Χρονια πολλά και με το καλό να μας μπει το 2008 ....

Κι εγώ πήρα στις γιορτές την "τριπλάρει και σκοράρει..." (Η εκφραση έχει γίνει απαιχτο slogan και θα πρέπει να προστατευτεί... (κάτι σαν τη φέτα :Banane0:))...

Πάνε και οι 200 ώρες και από χτες εδωσα contrast (περίπου στο 45%) και brightness (35%)... τέσπα.

Η εικόνα που μου δίνει είναι για τα λεφτά της πολύ καλή. Σε σχέση με την 428 ενός Φίλου μου δεν υπολοίπεται 2,5 φορές (βλέπε τιμή).

Αυτό που δεν ήξερα και με ψιλοχαλάει είναι το rainbow effect που με ταλαιπορεί (καθότι αστιγματικός Γκάβακας).... στις plasma(!)

Υ.Γ. Είναι απίστευτο τι ανταπόκριση έχει το συγκεκριμένο thread....

Αυτό που δεν ήξερα και με ψιλοχαλάει είναι το rainbow effect που με ταλαιπορεί (καθότι αστιγματικός Γκάβακας).... στις plasma(!)

Sorry, αλλά...

τι είναι το rainbow effect?

:ears: