Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

f, -/v πανω απο την tv και 000 απο το remote και βλεπεις το time

τελικα τι σου ειπαν?

Το menu το ξέρω, αυτό που δεν ήμουν σίγουρος είναι αν θα είναι μηδενισμένο ξανά λόγω αλλαγής του panel. Anyway, μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το panel και το αλλάξανε. Να υπενθυμίσω ότι μου παρουσίασε αρχικά μια κάθετη ολόκληρη σειρά από pixel ή οποία δεν άλλαζε σωστά χρώματα και μετά απο μερικές μέρες μία δεύτερη. Τη περιμένω σήμερα και θα ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο από Δευτέρα.

Το menu το ξέρω, αυτό που δεν ήμουν σίγουρος είναι αν θα είναι μηδενισμένο ξανά λόγω αλλαγής του panel. Anyway, μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το panel και το αλλάξανε. Να υπενθυμίσω ότι μου παρουσίασε αρχικά μια κάθετη ολόκληρη σειρά από pixel ή οποία δεν άλλαζε σωστά χρώματα και μετά απο μερικές μέρες μία δεύτερη. Τη περιμένω σήμερα και θα ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο από Δευτέρα.

αυτο που ρωτας εαν καταλαβα καλα ειναι να σου εχουν βαλει μεταχειρισμενο πανελ με μηδεν ωρες.(δηλ. να το εχουν μηδενισει με καποιο τροπο)

δεν ξερω πως θα το δεις αυτο

αυτο που ρωτας εαν καταλαβα καλα ειναι να σου εχουν βαλει μεταχειρισμενο πανελ με μηδεν ωρες.(δηλ. να το εχουν μηδενισει με καποιο τροπο)

δεν ξερω πως θα το δεις αυτο

:2thumb22sup:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 1240 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ Κ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ THN PZ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΤΟΡ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΕ.........

ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ....ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ

ΤΕDDY ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΠΑΝΑ ΣΟΥ?

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Eπειδη με ρωτησαν καπου αλλου...
Εβαλα το ghost rider να παιξει στο ps3 με 1080p/24 στο on.Δεν χρειαζοταν να αλλαξω κατι αλλο ε?
Λιγο πιο πριν ειχα δει την ταινια νορμαλ στο automatic.Βαζω μετα το 24p on και... ΤΑ ΙΔΙΑ!
Δεν ξερω αν το φαινομενο ειναι χλιαρο.Ισως να φταιει και η ταινια που δεν ειχε γρηγορςε σκηνες και με κινηση καμερας απο μακρια.Δεν παρατηρησα σπασιμο στην κινηση.Αν κατι αλλο δεν εκανα καλα , δεν το γνωριζω.

εαν τελικα το δεχεται,και δεν συμβαινει κατι αλλο,παιδια πρεπει να πανηγυριζουμε!!!
διοτι εαν δεν το δεχοταν δεν θα επαιζε λογικα.
τωρα τι πραγματικα συμβαινει.......τι να πω.

:Banane0::Banane0::firstprize::firstprize:

στο infο της tv τι λεει?

Last edited:

BD/DVD video output format (hdmi) το εχω στο auto
Kai 1080p 24hz στο ON
Καθως παιζει η ταινια πανω αριστερα λεει κανονικα 1080p wide πατωντας το i...

Υπάρχει κάποιο "ιδανικό" σετ ρυθμίσεων για θέαση TV ή DVD?
Στο Hi-Fi News ανέφερε κάποιες ρυθμίσεις (για την 50άρα) με τις οποίες δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα.

HiFi News για την TH-50PX70: Contrast: 80%, Brightness: 50%, Colour: 45%, Sharpness: 30%, Colour balance: warm.

Αντιθέτως, τις ρυθμίσεις του hdtvtest.co.uk (για DVD) τις βρήκα πιο καλές:

Viewing Mode: Cinema
Contrast: No change
Brightness: 2 clicks left
Colour: No change
Sharpness: No Change
Colour Balance: Warm
Colour Management: Off
P-NR: Off

καλημερα.σημερα ολοκληρωθηκε το στρωσιμο της.και τωρα τι ρυθμισεις κανω?
λεω να τη γυρισω για αρχη στις εργοστασιακες και βλεπουμε.
υπαρχει κανα θρεντ που αναφερεται στις ρυθμισεις?
οποιος μπορει ασ μου στειλει κανα πμ με τισ ρυθμισεις που εχει βαλει παρακαλω.

ΤΕDDY ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΠΑΝΑ ΣΟΥ?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δε ξέρω για τις ώρες, δε πρόλαβα να τσεκάρω πριν τη πάρουν. Υπολόγισε ότι παίζει από αρχές Αυγούστου με 200 ώρες αρχικό στρώσιμο και κατόπιν 4-5 ώρες την ημέρα μέσο όρο.
Anyway, η TV ζήτησε συντονισμό απο την αρχή, οι ρυθίσεις ήταν οι εργοστασιακές, απο το service menu οι ώρες ήταν 0 και η εικόνα είναι χωρίς προβλήματα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.-bye-

Τέλος καλό, όλα καλά (παρά την ταλαιπωρία!)
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με υγεία....