Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δε ξέρω για τις ώρες, δε πρόλαβα να τσεκάρω πριν τη πάρουν. Υπολόγισε ότι παίζει από αρχές Αυγούστου με 200 ώρες αρχικό στρώσιμο και κατόπιν 4-5 ώρες την ημέρα μέσο όρο.
Anyway, η TV ζήτησε συντονισμό απο την αρχή, οι ρυθίσεις ήταν οι εργοστασιακές, απο το service menu οι ώρες ήταν 0 και η εικόνα είναι χωρίς προβλήματα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.-bye-

Μπράβο! όλα καλά λοιπόν...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

-bye-

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μετα απο πολυωρο παιξιμο στο ps3 ( δηλαδη 3-4 ωρες μπασκετακι +προ) ,στο τελος μου αφηνει κατι μικρα ιχνη (κυριως η μονιμη μπαρα απο το σκορ του μπασκετ απο ακρη ως ακρη) τα οποια ομως φευγουν μετα απο λιγο παιξιμο (20 λεπτα περιπου) με το γνωστο dvd...
Tην εχω καταχαρει...

Αγαπητέ vadergr μπορώ να πω ότι στη σκέψη μου αρχίζεις και παίρνεις την εικόνα του εξερευνητή! ...κάτι σαν τον Κολόμβο για τις "θάλασσες" της ΡΧ70!
Κάθε σου περιγραφή πολύ χρήσιμη.

και βέβαια
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!

Καλη Χρονια σε ολους,

Αυτο ειναι το πρωτο μου post (μετα απο διαβασμα 6μηνων) και θα θελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους στο site για την σημαντικοτατη βοηθεια που βρηκα εδω μεσα.
Στο κυριως τωρα.. Κατεληξα κ γω στην 42PX70E και μεχρι τωρα ~400 ωρες παιξιματος (οι 250 στρωσιμο) ειμαι πολυ μα πολυ ευχαριστημενος! Η τηλεοραση δεν ηταν καινουρια (ειχε 87 ωρες, να ναι καλα το tip για το service menu) και η εγγυηση ειχε διαφορετικο σειριακο απο αυτον της τηλεορασης. Ευτυχως η τηλεοραση κ το πανελ ηταν σε αριστη κατασταση. Εννοειται πηγα στο μαγαζι και τους τα ειπα και καταληξαμε σε δωροεπιταγη 100 (με αλλα 70 πηρα το πολυ καλο DV600 της pioneer) αν και ηξερα οτι θα μπορουσα να παρω τα λεφτα μου πισω. Αυτα βεβαια μετα απο υποτιμητικες ατακες πωλητων τυπου "να σου δωσω μια αλλη Παρα πολυ καλη" κτλ κτλ. Καταραμενη ελληνικη πραγματικοτητα!
Η τηλεοραση για τα λεφτα της και μεχρι να μπορουμε να νοικιασουμε Bluray απο το club της γειτονιας ειναι τελεια! αν και σε αυτες τις ιντσες δεν νομιζω να υστερει αισθητα εναντι των full HD. Tα 100Hz και τα χρωματα ειναι ολα τα λεφτα! Επισης κανενα προβλημα με σκιες (τηλεοπτικο με σηματακια μεσα, μετα το στρωσιμο εννοειται) κ αν βγαλει το μαγικο DVD τα καθαριζει. Χαρακτηριστηκα καθαρισε σκιες απο εικονα menu επιλογων DVD ταινιας που επαιζε περι τις 3 ωρες (με πηρε ο υπνος καπου προς το τελος της ταινιας).Παντως για καλο κ για κακο την αλλη φορα θα βαλω κ ξυπνητηρι! :smile:

Η τηλεοραση για τα λεφτα της και μεχρι να μπορουμε να νοικιασουμε Bluray απο το club της γειτονιας ειναι τελεια! αν και σε αυτες τις ιντσες δεν νομιζω να υστερει αισθητα εναντι των full HD.

1ον) Blue ray σιγά σιγά υπάρχουν σε αρκετά DVD clubs, απλά είναι λίγοι οι τίτλοι
2ον)Θα σε σταναχωρήσω λίγο αλλά "έτυχε" να συνδέσω την PZ70 μου με PS3 και να δω ταινία blue ray...
E ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με DV600 που έβλεπα πριν...

Συμφωνω απο dvd σε bluray η διαφορα ειναι οντως αισθητη. Αυτο που ανεφερα ηταν οτι PX70E δεν εχει πολλα να χασει οταν συνδεθει με bluray (σε μελλοντικη αναβαθμιση συστηματος) απο μια full hd σε αυτες τις ιντσες. Και εννοειται οτι βλεπεις απο μια λογικη αποσταση της ταξης των 2,5 μετρων και ανω..

Mα το blue ray αποδίδει σε full HD τηλεόραση, όχι σε HD ready
Αν κάνω λάθος διορθώστε με παιδιά!

Mα το blue ray αποδίδει σε full HD τηλεόραση, όχι σε HD ready

Σε διορθωνω! (εννοειται δεν αναφερομαι σε hd-ready 42αρες που κοστιζουν 600 ευρο!)

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

φυσικα,αφου δεχεται σημα 1080p και 720p απο HDMI.

BD/DVD video output format (hdmi) το εχω στο auto
Kai 1080p 24hz στο ON
Καθως παιζει η ταινια πανω αριστερα λεει κανονικα 1080p wide πατωντας το i...

Ναι σωστά έχετε δίκιο!
Δηλαφή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά βρε παιδιά στον συνδυασμό blue ray + PZ70 σε σύγκριση με τον συνδυασμό blue ray + PX70?

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ανοιξη, περιπου τον Μαιο υπολογιζε

thanx, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένω, θα ψωνίσω σύντομα. Πολύ κόλλημ πάντως το θέμα tv, 42 vs 50 PZ vs PX κάθε μέρα αλλάζω και γνώμη ...

κακως αλλαζεις γνωμη, εαν δεν εχεις οριο χρηματων,πας στην 50Z"
λογω μεγεθους και τελειωσε.

αλλοιως με 800 περιπου παιρνεις την 42px7.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

thanx, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένω, θα ψωνίσω σύντομα. Πολύ κόλλημ πάντως το θέμα tv, 42 vs 50 PZ vs PX κάθε μέρα αλλάζω και γνώμη ...

Γνωμη μου ειναι να μην περιμενεις αλλο. Αγορασε την σημερα !!!

50" γιατι ως γνωστον το μεγεθος μετραει.

PX7 αν εχεις προβλημα budget & βλεπεις περισσοτερο TV

PZ70 για ολα τα υπολοιπα

Welcome to the panny-plasma club :2thumb22sup:

κακως αλλαζεις γνωμη, εαν δεν εχεις οριο χρηματων,πας στην 50Z"
λογω μεγεθους και τελειωσε.

αλλοιως με 800 περιπου παιρνεις την 42px7.

Μεσα εισαι !!!

Γεια σου akren -bye-

Το budget ας πούμε οτι έιναι σχετικά flexible αφού βλέπω διαφορές σε ποιότητα, ας τα σκάσω να το ευχαριστηθώ, αλλά έχω βρεί και μια τρελή ευκαρία για μία LG 50PF95 κάτω απο 1600 ευρά... και με έχει διαολίσει.

Δηλαδή σκέφτομαι οτι στα ίδια περίπου χρήματα παίρνω είτε 42PZ70 είτε 50PF95 και με 600 700 ευρώ παραπάνω πάω σε 50PZ70 (βέβαια τα 600 - ευρώ διαφορά μπορώ νατ μετατρέψω σε ένα av με HDMI εξόδους κι ας είναι entry level yamaha ή denon ... οπότε χτίζω και προς το Home Theater το οποίο αν πάρω την 50PZ70 θα πάει πίσω ... :AFADF0:

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ την αυθεντική βάση της 42PX70E και την τιμή της;
Ευχαριστω