Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

βγάλε βρε επιτέλους τα αυτοκόλλητα από τη tv.

σε λίγο θα πάρεις καινούργια και ακόμη? -bye-

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

με ενδιαφερει η panny αλλα κυριως να την συνδεσω με ps3 και pc.ειναι καλη επιλογη?? και κατι αλλο αυτο με το 1080p που βγαζει τι παιζει? ειναι native 1024x768 και κανει ψηφιακη επεξεργασια σε 1080p,κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο?δεν εχει μειωνεκτημα στην απεικονιση της εικονας? ευχαρστω

καποιος να απαντησει, ευχαριστω

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

βγάλε βρε επιτέλους τα αυτοκόλλητα από τη tv.

σε λίγο θα πάρεις καινούργια και ακόμη? -bye-

αμα βρω ενα των 100hz θα βγαλω τα υπολοιπα :firstprize:

Αρχική Δημοσίευση από doctorm

με ενδιαφερει η panny αλλα κυριως να την συνδεσω με ps3 και pc.ειναι καλη επιλογη?? και κατι αλλο αυτο με το 1080p που βγαζει τι παιζει? ειναι native 1024x768 και κανει ψηφιακη επεξεργασια σε 1080p,κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο?δεν εχει μειωνεκτημα στην απεικονιση της εικονας? ευχαρστω

1.εαν την θελεις για πολυωρο παιχνιδι δεν ξερω τι θα αντμετωπισεις

2.ειναι εφικτο και μαλιστα σε καλογραμμενες ταινιες αρεσκεται στα 1080p
3.για συνδεση με pc δεν ξερω φιλε μου να σου απαντησω αλλα νομιζω ο φιλος vadergr εχει αναφερει οτι ειναι καλη και απο ps3 και μαλιστα δεν ειδε σπασιματα στην κινηση στο
1080p 24hz απο το ps3

Last edited:

εγω να πω την αμαρτια μου η οχι???
Η γραμμη στο πανελ εμφανιστηκε υστερα απο ντερμπι μανιακων Proevolution soccer παιζοντας επι 3 ωρες στο ps2!!!!!
Δεν ξερω εαν συσχετιζετε το προβλημα που προεκυψε,μια υποθεση κανω,,αλλωστε εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Η γραμμη στο πανελ εμφανιστηκε υστερα απο ντερμπι μανιακων Proevolution soccer παιζοντας επι 3 ωρες στο ps2!!!!!
Δεν ξερω εαν συσχετιζετε το προβλημα που προεκυψε,μια υποθεση κανω,,αλλωστε εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!

Την απάντηση θα την πάρεις από τον akren που το δουλεύει το εργαλείο...
:guitarist:

με αυτης της ποιοτητας γραφικων τι περιμενεις,XBOX 360 θελει:firstprize::flipout::flipout:

υ.γ αν μπορεις να μαθεις τι ακριβως φταιει απο το servise θα ηταν χρησιμο για ολους γιατι με υποθεσεις ακρη δεν θα βρουμε.
μηπως παιζεις επι τρεις ωρες με ενα break δεκα λεπτων για νερο και ξανα επι τρεις ωρες?:BDGBGDB55:

εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!

εαν υποθεσουμε οτι ισχυει αυτο,εαν λεμε,νομιζω οτι ειμαστε ενημεροι για αυτο και αναλαμβανουμε το ρισκο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

με αυτης της ποιοτητας γραφικων τι περιμενεις,XBOX 360 θελει:firstprize::flipout::flipout:

υ.γ αν μπορεις να μαθεις τι ακριβως φταιει απο το servise θα ηταν χρησιμο για ολους γιατι με υποθεσεις ακρη δεν θα βρουμε.
μηπως παιζεις επι τρεις ωρες με ενα break δεκα λεπτων για νερο και ξανα επι τρεις ωρες?:BDGBGDB55:
ENNOEITE ΡΕ ΣΥ BREAK ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ κτλ κτλ
Θα μαθω ακριβως τι παιζει!!!

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

εαν υποθεσουμε οτι ισχυει αυτο,εαν λεμε,νομιζω οτι ειμαστε ενημεροι για αυτο και αναλαμβανουμε το ρισκο.

δεν συμφωνω πανω σε αυτο,πληρωνω και απαιτω!!!να βρουνε τροπο να μην δημιουργειται προβλημα!!

Μηπως τα θελω ολα δικα μου???:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν συμφωνω πανω σε αυτο,πληρωνω και απαιτω!!!να βρουνε τροπο να μην δημιουργειται προβλημα!!

Μηπως τα θελω ολα δικα μου???:fahne90:

καλα μεχρι να βρουν αυτοι εμεις να ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι,αν και νομιζω οτι φταιει το ps2.:p

Το ίδιο πρόβλημα, όπως θα έχεις δει, που αντιμετώπισα και εγώ παρουσιάστηκε στο "άσχετο", βλέποντας απλά τηλεόραση. Παιχνιδομηχανή δεν έχω (...ακόμα), οπότε μάλλον δεν είχε σχέση με το gaming. Στο sevice μου είπαν τηλεφωνικώς οτι ήταν πρόβλημα panel.

Γεια χαρά σε όλους. Πρώτο μου post, έχοντας μόλις παραλάβει από το Πλαίσιο τη νέα μου TV (1049 σε 12 άτοκες). Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν παραθέσει τις απόψεις τους και βοήθησαν στην επιλογή μου. Ελπίζω να φανώ κι εγώ χρήσιμος κάποτε.

Μερικά πολύ γρήγορα σχόλια-ερωτήσεις:

1. Δεν είχε αυτοκόλλητα εκτός ενός στο κάτω μέρος για το DVB. Να υποψιαστώ για τίποτα;

2. Στο service menu είδα Time 00000:00 (κάτι τέτοιο), Count 3. Μετά από λίγη ώρα (όσο μου πήρε να συντονίσω τα κανάλια) έγιναν 00000:15 και 4 αντίστοιχα. Να υποθέσω ότι το 15 είναι λεπτά; Μου φάνηκε ότι δούλεψε περισσότερο. Το count τι είναι;

3. Η βάση παρέχει επαρκή στήριξη ή την έχετε ενισχύσει με πρόσθετη στήριξη του πίσω μέρους όπως προτείνει το manual;

4. Πολύ φιλικό menu (για εμένα τουλάχιστον). Το τηλεοπτικό σήμα πολύ καλό λόγω θέσης, με μικρές παραμορφώσεις (σε κινούμενους ποδοσφαιριστές π.χ.) στη λειτουργία wide ή zoom1, που διορθώνεται όταν χρησιμοποιηθεί 4:3. Τώρα βέβαια είναι σε ρυθμίσεις στρωσίματος.

5. Έχοντάς τη μόνη στο χώρο (χωρίς άλλες γύρω γύρω) μου έφυγαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί περί του design. Είναι απλά πολύ όμορφη (σε σχέση και με το μπαουλοντίβανο των 29 ιντσών που βρισκόταν πριν στη θέση της).

Ευχαριστώ και πάλι,
Ανδρέας

το οτι δεν ειχε το αυτοκολλητο πανω δεξια με τα χαρακτηριστικα του πανελ να σε ανησυχει.Απο την αλλη αφου εγραφε 0 ωρες νομιζω οτι εισαι οκ.

το οτι δεν ειχε το αυτοκολλητο πανω δεξια με τα χαρακτηριστικα του πανελ να σε ανησυχει.Απο την αλλη αφου εγραφε 0 ωρες νομιζω οτι εισαι οκ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως είναι από αντικατάσταση και αλλαγή πάνελ ή ακόμη χειρότερα με μηδενισμό των τιμών. Θα προσπαθήσω να το ψάξω, γνωρίζοντας τη δυσκολία όμως...

Mην το ψαξεις.Να απολαυσεις την τηλεοραση σου.Εξαλλου εχεις 2 χρονια εγγυηση και το πλαισιο δεν το εχω για μαγαζι που κανει λαμογιες με τηλεορασεις σε τετοιο βαθμο (ντεμο κομματι που με αλλαγη πανελ το πουλησε σαν καινουργιο).

Αυτό λέω κι εγώ. Πρώτες εντυπώσεις πάντως άριστες.

2. ο count τι είναι;

Aνδρεα καλως ηλθες στο στο avclub και καλοθεατη η μικρουλα σου.
μην δινεις σημασια στα αυτοκολητα,κατσε και απολαυσε την.:fahne90:

το count ειναι ποσες φορες εχεις ανοιξει-κλεισει την τηλεοραση σου για αυτο μετα σου εδειξε τεσερις απο τρεις που ηταν πριν.
COUNT = Times the Plasma was Powered On.

Και η δικιά μου η ΡΧ7 ήρθε χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο , μόνο το DVB είχε κάτω δεξιά (αγορασμένη από το Πλαίσιο όπως και του φίλου παραπάνω)
Η συσκευασία πάντος ήταν άριστη χωρίς ίχνη ανοίγματος , το ίδιο και η τηλεόραση
Ακόμη όμως σε κρυφό μενού δεν έχω μπει

Τελικά όλα οκ και εδώ , έχει μόνο τις ώρες που την έχω δουλέψει , οπότε δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί κάτι

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100hz ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ PANASONIC ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ 100 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 60 ΚΑΙ 50 ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝU ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.