με ενδιαφερει η panny αλλα κυριως να την συνδεσω με ps3 και pc.ειναι καλη επιλογη?? και κατι αλλο αυτο με το 1080p που βγαζει τι παιζει? ειναι native 1024x768 και κανει ψηφιακη επεξεργασια σε 1080p,κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο?δεν εχει μειωνεκτημα στην απεικονιση της εικονας? ευχαρστω
βγάλε βρε επιτέλους τα αυτοκόλλητα από τη tv.
σε λίγο θα πάρεις καινούργια και ακόμη?![]()
καποιος να απαντησει, ευχαριστω
εγω να πω την αμαρτια μου η οχι???καποιος να απαντησει, ευχαριστω
εγω να πω την αμαρτια μου η οχι???
Η γραμμη στο πανελ εμφανιστηκε υστερα απο ντερμπι μανιακων Proevolution soccer παιζοντας επι 3 ωρες στο ps2!!!!!
Δεν ξερω εαν συσχετιζετε το προβλημα που προεκυψε,μια υποθεση κανω,,αλλωστε εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!
Η γραμμη στο πανελ εμφανιστηκε υστερα απο ντερμπι μανιακων Proevolution soccer παιζοντας επι 3 ωρες στο ps2!!!!!
εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!
ENNOEITE ΡΕ ΣΥ BREAK ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ κτλ κτλμε αυτης της ποιοτητας γραφικων τι περιμενεις,XBOX 360 θελει:firstprize:
υ.γ αν μπορεις να μαθεις τι ακριβως φταιει απο το servise θα ηταν χρησιμο για ολους γιατι με υποθεσεις ακρη δεν θα βρουμε.
μηπως παιζεις επι τρεις ωρες με ενα break δεκα λεπτων για νερο και ξανα επι τρεις ωρες?:BDGBGDB55:
εαν υποθεσουμε οτι ισχυει αυτο,εαν λεμε,νομιζω οτι ειμαστε ενημεροι για αυτο και αναλαμβανουμε το ρισκο.
δεν συμφωνω πανω σε αυτο,πληρωνω και απαιτω!!!να βρουνε τροπο να μην δημιουργειται προβλημα!!
Μηπως τα θελω ολα δικα μου???:fahne90:
Δεν ξερω εαν συσχετιζετε το προβλημα που προεκυψε,μια υποθεση κανω,,αλλωστε εαν ειναι με 3 ωρες παιχνιδιου να χαλαει ενα πανελ αξιας ανω των 1000 ευρω ε τοτε χαμενα λεφτα!!!
το οτι δεν ειχε το αυτοκολλητο πανω δεξια με τα χαρακτηριστικα του πανελ να σε ανησυχει.Απο την αλλη αφου εγραφε 0 ωρες νομιζω οτι εισαι οκ.
2. ο count τι είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.