Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Προσπάθησα να διαβάσω το θέμα αλλά χάθηκα, δεν ξέρω εάν υπάρχουν κάπου μαζεμένα τα βασικά.
Θέλω να μου απαντήσετε σε μερικές απορίες μου και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη εάν έχουν ξανατεθεί.
1)Διαφορές 42px70 και 42px7
2)Σε απόσταση θέασης 2 μέτρων (προσωρινά, επίκειται μετακόμιση) υπάρχει πρόβλημα.
3) Επειδή υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, αληθεύει ότι έχουν παραπάνω ακτινοβολία από τις LCD.

1.http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19195
2.εαν εχεις καλο σημα,οχι(σε τηλεοπτικα σημα) απο αλλη πηγη με HDMI η componet ειναι πολυ καλη απο οποιαδηποτε αποσταση
3.οι LCD δεν εχουν καθολου,οι πλασμα εχουν αλλα ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα σε σχεση με τις crt.

Last edited:

2.εαν εχεις καλο σημα,οχι(σε τηλεοπτικα σημα) απο αλλη πηγη με HDMI η componet ειναι πολυ καλη απο οποιαδηποτε αποσταση
quote]
90% Nova sports + tv

περμενε να γυρισει η τρελοπαρεα απο τα μπαρια και τα ξενυχτια, γιατι δεν εχω nova, και θα σου πουν.:flipout:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το budget ας πούμε οτι έιναι σχετικά flexible αφού βλέπω διαφορές σε ποιότητα, ας τα σκάσω να το ευχαριστηθώ, αλλά έχω βρεί και μια τρελή ευκαρία για μία LG 50PF95 κάτω απο 1600 ευρά... και με έχει διαολίσει.
Αν δεν κάνω λάθος για την LG στη δοκιμή του τελευταίου "Ηχου" (εκτός των άλλων) μιλάνε και για συχνότατο image retantion (burn in).

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

παιδια ποιο ειναι το dvd για το στρωσιμο?

Kαλημερα στους αγαπητους συμφουρητες...
Ρε μαγκες 161 σελιδες καναμε για την τηλεορασιτσα μου...Τστσττστστστ,,μαλλων πρεπει να αρχισω να παιρνω προμηθεια απο την panasonic???

Λοιπον τερμα τα αστεια,,
ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ παιδια η δικια μου,Απο χτες το βραδυ εμφανιζετε μια Καθετη ηλεκτρικ γραμμη στα δεξια και κεντρο της οθονης,παχος περιπου μιας οδοντογλυφιδας,η γραμμη ξεκιναει απο το τερμα πανω της οθονης και καταληγει μεχρι το τελος κατω!!!
Εβαλα το χρωματικο πανελ ,και εμφανιζετε σε ολα τα χρωματα,ειτε σαν ηλεκτρικ ειτε σαν μαυρο ειτε σαν πολυχρωμο αναλογα παντα της παλετας!!

Φίλε vezouvios, είναι εύκολο κάποια στιγμή να βάλεις κάποιο screenshot με το πρόβλημα που σου παρουσίασε?
Ερώτηση: πολύμπριζο ασφαλείας έχεις στην τηλεόραση? Ρωτάω μήπως έγινε η "στραβή" από καμιά πτώση τάσης της ΔΕΗ...

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε vezouvios, είναι εύκολο κάποια στιγμή να βάλεις κάποιο screenshot με το πρόβλημα που σου παρουσίασε?
Ερώτηση: πολύμπριζο ασφαλείας έχεις στην τηλεόραση? Ρωτάω μήπως έγινε η "στραβή" από καμιά πτώση τάσης της ΔΕΗ...
Εχω πολυμπριζο ασφαλειας και μαλιστα απο τα πολυ ακριβα!
Η γραμμη εμφανιστηκε προχτες το βραδυ στα ξαφνικα και χωρις να υπαρχει καποια πτωση-διακοπης τασεως,
Υποψην ειμαι και ηλεκτρολογος!
screeshot θα βαλω το απογευμα!!

Kαλημερα στους αγαπητους συμφουρητες...
Ρε μαγκες 161 σελιδες καναμε για την τηλεορασιτσα μου...Τστσττστστστ,,μαλλων πρεπει να αρχισω να παιρνω προμηθεια απο την panasonic???

Λοιπον τερμα τα αστεια,,
ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ παιδια η δικια μου,Απο χτες το βραδυ εμφανιζετε μια Καθετη ηλεκτρικ γραμμη στα δεξια και κεντρο της οθονης,παχος περιπου μιας οδοντογλυφιδας,η γραμμη ξεκιναει απο το τερμα πανω της οθονης και καταληγει μεχρι το τελος κατω!!!
Εβαλα το χρωματικο πανελ ,και εμφανιζετε σε ολα τα χρωματα,ειτε σαν ηλεκτρικ ειτε σαν μαυρο ειτε σαν πολυχρωμο αναλογα παντα της παλετας!!

Πας για αλλαγή panel.
Η δική μου plasma έβγαλε μια γραμμή και σε ενα μήνα η μία έγινε 10.

Πρόβλημα πάνελ... Σε εμένα είχε συμβεί σε LCD (οθόνη υπολογιστή) και μάλιστα ΕΙΖΟ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Η γραμμη εμφανιστηκε προχτες το βραδυ στα ξαφνικα και χωρις να υπαρχει καποια πτωση-διακοπης τασεως,

την κουρασες φιλε μου παρα πολυ,για αυτο:2thumb22sup:
στειλε την κανενα 20ημερο στο astra service

Αρχές Δεκεμβρίου μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με μία γραμμή απο pixel στο 1/3 της οθόνης και από πάνω μέχρι κάτω. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι δεν άλλαζε σωστά τα χρώματα. Σε κόκκινο φόντο ήταν μπλε, σε μπλε γινόταν κόκκινο κλπ. Στο μαύρο και στο άσπορο όμως ήταν οκ. Μέχρι να έρθουν να τη πάρουν....τσούπ και δεύτερη δίπλα στη πρώτη σε απόσταση περίπου 5cm.
Ηρθαν, τη πήραν, αλλάξανε panel (όπως με ενημέρωσαν τηλεφωνικά) και επεστράφη στη βάση της σώα και αβλαβής.
Να έχεις σε φωτοτυπία την απόδειξη αγοράς (για την εγγύηση) και όλα θα πάνε καλά. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

την κουρασες φιλε μου παρα πολυ,για αυτο:2thumb22sup:
στειλε την κανενα 20ημερο στο astra service

ΤΗΝ εστειλα προ 2 ωρων ηδη στο astra service!
oπως και να εχει εφοσων ειναι στην εγγυηση ,το μονο που μενει να κανω υπομονη,

*την πηρα με τριπλα πρωτος,να μην την στειλω και στο συνεργειο πρωτος?:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

υπομονη+crt=πιαχ, ουχ(η ουτε crt?)

αλλα τι να κανεις:flipout:

*την πηρα με τριπλα πρωτος,να μην την στειλω και στο συνεργειο πρωτος?

και πρωταθλημα και κυπελο?αλλος το πηρε!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αλλα τι να κανεις:flipout:

και πρωταθλημα και κυπελο?αλλος το πηρε!!

οχι ευτηχως εχω μια crt 32ara και μια lcd στην κρεβατοκαμαρα.οπωτε μικρο το κακο,,παντως ρε συ ποσο μικρη μου φαινετε η 32αρα τωρα δεν μπορεις να φανταστεις..
ααα ΝΑΙ αλλος το πηρε το κυπελο????Τωρα να χαρω η οχι??:BDGBGDB55:
:award:

ναι νομιζω ο Teddy αλλα δεν τα παω καλα με το ποδοσφαιρο.

εδω μας φαινεται η 42" μικρη,τεσπα.
καλη αναρωση και περαστικα-bye-

με ενδιαφερει η panny αλλα κυριως να την συνδεσω με ps3 και pc.ειναι καλη επιλογη?? και κατι αλλο αυτο με το 1080p που βγαζει τι παιζει? ειναι native 1024x768 και κανει ψηφιακη επεξεργασια σε 1080p,κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο?δεν εχει μειωνεκτημα στην απεικονιση της εικονας? ευχαρστω

για παρτε μια γευση απο sd alter

πως μπορουμε να βγαλουμε μια καλη φωτογραφια δηλ τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω στην καμερα?

Attachments

• Picture 085.jpg
    Picture 085.jpg
    66.6 KB · Views: 79
Last edited: