Φιλαρακι bravo!!!
Οντως μπαινει στο service menu,
Kαιρος ητανε!!
Ετσι για την ιστορια 300 ωρες εχω!!
Απο μερικα πραγματα που moy εκαναν εντυπωση ειναι οτι αναφερει και την θερμοκρασια του panel!
Επισης εχει και την χρωματικη παλετα,την οποια την επιλεγεις και κανει οτι και το γνωστο dvd!!!
Τα χρώματα της Pany ότι και να κάνεις θα είναι πάντα καλύτερα από μία οποιαδήποτε LCD , πιο πάνω απο την Pany είναι η ΘΕΑ PIONEER !!!
Μια μικρή βοήθεια για αυτούς που μπορεί γνωρίζουν:
TH-42PX70E (1400 ) vs LG 42LF65 (1435 )
Θα μου πεί σίγουρα κάποιος απο εσάς: πας να συγκρίνεις τα ασύγκριτα (Plasma vs LCD)? Ελα μου ντε που και παραπλήσιες τιμές έχουν, και η LG είναι Full HD!
Πείτε καμία γνώμη βρε παιδιά, αρχίζω και πήζω πάνω που ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) "ψημένος" για τη Πανυ.... :chinscratch:
Θεωρείς οτι η PDP-4270XD είναι καλύτερη κάπου?
Εαν το κολλημα σου ειναι το λογοτυπο FULL HD τοτε ΞΕΚΟΛΛΑ και παρε χαμπαρι οτι εσενα σε ενδιαφερει να εχεις ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ και οχι το ψαρωτικο σηματακι.!!!
Τα εχουμε πει πολλες φορες και θα τα ξαναπουμε για να μην αγοραζουμε οτι μας πασαρουν αλλα οτι μας αρεσει:
Διαφορα 720p-1080p σε πανελ 42` δεν προκειται να δεις ουτε με μεγεθυντικο φακο.
Παιδια του club που ειναι χρονια στο κουρμπετι,οταν εκαναν δοκιμες με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ βιντεοπροβολεις 100`+ ,οι διαφορες που ειδαν απο 720p σε 1080p ηταν απο μηδαμινες εως ελαχιστες.
φαντασου σε 42`..!!
για να μην υπερβολικος και σου πω οτι θα εχεις και πιο ευκρινης εικονα στην πανα....
τωρα στην περιπτωση που συγκρινεις αμεσα και τις 2 και σου αρεσει περισσοτερο η lg αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου και ειναι περα για περα σεβαστο.
καλες αγορες.....![]()
![]()
αυτα...
Μη βαράτε βρε παιδιά, δεν είμαι "κολλημένος" για να ξεκολλήσω και γνωρίζω όλα οσα λές και έχουν αναλυθεί εδώ μέσα καθώς & με πολλά είναι η αλήθεια ξενύχτια σε forums του εξωτερικού. Μια γνώμη ρώτησα μπάς και ξεθάψω τίποτα ενδιαφέρον δηλ. αν στην ίδια τιμή και πιθανή παρόμοια ποιότητα θέασης αποκτήσω panel full HD για μελλοντικά τεχνολογικά "καλούδια". Να είστε καλά...
οχι ρε teddy,δεν βαραμε.
τα "ονοματα και επιθετα" που χρησιμοποιουμε ειναι για να γινουμε πιο κατανοητοι.....
κανε μια βολτιτσα στα καταστηματα,συγκρινε με τα δικα σου ματια και παρε αυτην που σου αρεσει περισσοτερο και ασε στην "ακρη" τα fulhd και 1080p.
εχουμε πολυ μελλον ακομα για αυτα.......![]()
![]()
Μια μικρή βοήθεια για αυτούς που μπορεί γνωρίζουν:
TH-42PX70E (1400 ) vs LG 42LF65 (1435 )
Θα μου πεί σίγουρα κάποιος απο εσάς: πας να συγκρίνεις τα ασύγκριτα (Plasma vs LCD)? Ελα μου ντε που και παραπλήσιες τιμές έχουν, και η LG είναι Full HD!
Πείτε καμία γνώμη βρε παιδιά, αρχίζω και πήζω πάνω που ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) "ψημένος" για τη Πανυ.... :chinscratch:
Παιδιά εγω έχω άλλο δίλλημα,
Θέλω να χρησιμοποιήσω το htpc που έχω για Mp3, Mame, κλπ. αλλά αυτό που με αγχώνει είναι το burn-in Το mce 2005 έχει στατικά menu και πολύ φοβαμαι ότι μετά απο μερικές ώρες θα κάνω burn-in στην τηλερόραση. Την έχει δοκιμάσει κανείς με χρήση σε HTPC ??
Στατικες εικονες σε πλασμα ειναι αυτοκτονια. Μερες ολοκληρες παιδευονται μερικοι να "σβησουν" τα υπολοιματα απο την μπαρα και τα εικονιδια των windows και τις μπαρες ενεργειας απο τα παιχνιδια του XBOX 360.
εμενα εχει κανει μια αχνη "μουντζουρα" -επανω αριστερα οπου καθονται και τα λογοτυπα των καναλιων-και παλευω να τα εξαφανισω εδω και μια εβδομαδα.δειχνει οτι εχει "μαλακωσει" η κατασταση.
ειναι λογικο μετα απο στρωσιμο(πανω απο 100ωρες)να εχω τετοιο προβλημα?
θα φυγει ή τσαμπα παιδευομαι?
Ενας ISF calibrator στο ΑVforums ελεγε οτι οι Panasonic ειναι πολυ ανθεκτικες στο burn in και οτι σπανια εμφανιζουν image retention. Αντιθετα για τις Pioneer διαβαζα οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι εχουν εμφανισει πολλοι burn in.
Εσυ που ειχες και απο τις δυο τι νομιζεις? Ισχυει αυτο η οχι?
Οι ώρες λειτουργίας είναι το τελευταίο νούμερο κάτω δεξιά. Σωστά;
Το αποπάνω μήπως ξέρεις τι μπορεί να λέει;
(Μοιάζει με ρολόι 00035:00, αν θυμάμαι καλά).
Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι και καποιες plasma για την επομενη μου αγορα. Αλλωστε θα παιζω XBOX 360 στην 32S2010 οποτε δεν θα εχω προβλημα με μπαρες απο παιχνιδια στην νεα τηλεοραση (εφοσον ειναι plasma).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.