Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια μικρή βοήθεια για αυτούς που μπορεί γνωρίζουν:
TH-42PX70E (1400 ) vs LG 42LF65 (1435 )
Θα μου πεί σίγουρα κάποιος απο εσάς: πας να συγκρίνεις τα ασύγκριτα (Plasma vs LCD)? Ελα μου ντε που και παραπλήσιες τιμές έχουν, και η LG είναι Full HD!
Πείτε καμία γνώμη βρε παιδιά, αρχίζω και πήζω πάνω που ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) "ψημένος" για τη Πανυ.... :chinscratch:

Τα χρώματα της Pany ότι και να κάνεις θα είναι πάντα καλύτερα από μία οποιαδήποτε LCD , πιο πάνω απο την Pany είναι η ΘΕΑ PIONEER !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φιλαρακι bravo!!!
Οντως μπαινει στο service menu,
Kαιρος ητανε!!
Ετσι για την ιστορια 300 ωρες εχω!!

Απο μερικα πραγματα που moy εκαναν εντυπωση ειναι οτι αναφερει και την θερμοκρασια του panel!
Επισης εχει και την χρωματικη παλετα,την οποια την επιλεγεις και κανει οτι και το γνωστο dvd!!!

Οι ώρες λειτουργίας είναι το τελευταίο νούμερο κάτω δεξιά. Σωστά;
Το αποπάνω μήπως ξέρεις τι μπορεί να λέει;
(Μοιάζει με ρολόι 0035:00, αν θυμάμαι καλά).

Τα χρώματα της Pany ότι και να κάνεις θα είναι πάντα καλύτερα από μία οποιαδήποτε LCD , πιο πάνω απο την Pany είναι η ΘΕΑ PIONEER !!!

Θεωρείς οτι η PDP-4270XD είναι καλύτερη κάπου?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Θα μου πεί σίγουρα κάποιος απο εσάς: πας να συγκρίνεις τα ασύγκριτα (Plasma vs LCD)? Ελα μου ντε που και παραπλήσιες τιμές έχουν, και η LG είναι Full HD!
Πείτε καμία γνώμη βρε παιδιά, αρχίζω και πήζω πάνω που ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) "ψημένος" για τη Πανυ.... :chinscratch:

Εαν το κολλημα σου ειναι το λογοτυπο FULL HD τοτε ΞΕΚΟΛΛΑ και παρε χαμπαρι οτι εσενα σε ενδιαφερει να εχεις ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ και οχι το ψαρωτικο σηματακι.!!!
Τα εχουμε πει πολλες φορες και θα τα ξαναπουμε για να μην αγοραζουμε οτι μας πασαρουν αλλα οτι μας αρεσει:
Διαφορα 720p-1080p σε πανελ 42` δεν προκειται να δεις ουτε με μεγεθυντικο φακο.
Παιδια του club που ειναι χρονια στο κουρμπετι,οταν εκαναν δοκιμες με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ βιντεοπροβολεις 100`+ ,οι διαφορες που ειδαν απο 720p σε 1080p ηταν απο μηδαμινες εως ελαχιστες.
φαντασου σε 42`..!!
για να μην υπερβολικος και σου πω οτι θα εχεις και πιο ευκρινης εικονα στην πανα....
τωρα στην περιπτωση που συγκρινεις αμεσα και τις 2 και σου αρεσει περισσοτερο η lg αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου και ειναι περα για περα σεβαστο.
καλες αγορες.....-bye- -bye-
αυτα...

Θεωρείς οτι η PDP-4270XD είναι καλύτερη κάπου?

κατα την προσωπικη μου γνωμη-αφου ειχα την pv60 και εχω την 427xd-στο μοναδικο "κομματι" που υπερτερει η πανα ειναι το μαυρο της το οποιο ειναι απιαστο απο οποιαςδηποτε αλλης εταιριας-μεχρι σημερα που μιλαμε τουλαχιστον.
το εχω πει πολλες φορες-εχω ενα κολλημα με αυτο το μαυρο-οτι στο μονο πραγμα που ξενερωσα με την 427d -αφου πριν με ειχε καλομαθει η πανα-ηταν το μαυρο της.
καμια σχεση.....!!!
στα υπολοιπα νομιζω οτι εστω και οριακα εχει το πανω χερι η pioneer.

Εαν το κολλημα σου ειναι το λογοτυπο FULL HD τοτε ΞΕΚΟΛΛΑ και παρε χαμπαρι οτι εσενα σε ενδιαφερει να εχεις ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ και οχι το ψαρωτικο σηματακι.!!!
Τα εχουμε πει πολλες φορες και θα τα ξαναπουμε για να μην αγοραζουμε οτι μας πασαρουν αλλα οτι μας αρεσει:
Διαφορα 720p-1080p σε πανελ 42` δεν προκειται να δεις ουτε με μεγεθυντικο φακο.
Παιδια του club που ειναι χρονια στο κουρμπετι,οταν εκαναν δοκιμες με ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ βιντεοπροβολεις 100`+ ,οι διαφορες που ειδαν απο 720p σε 1080p ηταν απο μηδαμινες εως ελαχιστες.
φαντασου σε 42`..!!
για να μην υπερβολικος και σου πω οτι θα εχεις και πιο ευκρινης εικονα στην πανα....
τωρα στην περιπτωση που συγκρινεις αμεσα και τις 2 και σου αρεσει περισσοτερο η lg αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου και ειναι περα για περα σεβαστο.
καλες αγορες.....-bye- -bye-
αυτα...

Μη βαράτε βρε παιδιά, δεν είμαι "κολλημένος" για να ξεκολλήσω και γνωρίζω όλα οσα λές και έχουν αναλυθεί εδώ μέσα καθώς & με πολλά είναι η αλήθεια ξενύχτια σε forums του εξωτερικού. Μια γνώμη ρώτησα μπάς και ξεθάψω τίποτα ενδιαφέρον δηλ. αν στην ίδια τιμή και πιθανή παρόμοια ποιότητα θέασης αποκτήσω panel full HD για μελλοντικά τεχνολογικά "καλούδια". Να είστε καλά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μη βαράτε βρε παιδιά, δεν είμαι "κολλημένος" για να ξεκολλήσω και γνωρίζω όλα οσα λές και έχουν αναλυθεί εδώ μέσα καθώς & με πολλά είναι η αλήθεια ξενύχτια σε forums του εξωτερικού. Μια γνώμη ρώτησα μπάς και ξεθάψω τίποτα ενδιαφέρον δηλ. αν στην ίδια τιμή και πιθανή παρόμοια ποιότητα θέασης αποκτήσω panel full HD για μελλοντικά τεχνολογικά "καλούδια". Να είστε καλά...

οχι ρε teddy,δεν βαραμε.
τα "ονοματα και επιθετα" που χρησιμοποιουμε ειναι για να γινουμε πιο κατανοητοι.....
κανε μια βολτιτσα στα καταστηματα,συγκρινε με τα δικα σου ματια και παρε αυτην που σου αρεσει περισσοτερο και ασε στην "ακρη" τα fulhd και 1080p.
εχουμε πολυ μελλον ακομα για αυτα.......-bye- -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

οχι ρε teddy,δεν βαραμε.
τα "ονοματα και επιθετα" που χρησιμοποιουμε ειναι για να γινουμε πιο κατανοητοι.....
κανε μια βολτιτσα στα καταστηματα,συγκρινε με τα δικα σου ματια και παρε αυτην που σου αρεσει περισσοτερο και ασε στην "ακρη" τα fulhd και 1080p.
εχουμε πολυ μελλον ακομα για αυτα.......-bye- -bye-

:worshippy::worshippy::worshippy:

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδιά εγω έχω άλλο δίλλημα,
Θέλω να χρησιμοποιήσω το htpc που έχω για Mp3, Mame, κλπ. αλλά αυτό που με αγχώνει είναι το burn-in Το mce 2005 έχει στατικά menu και πολύ φοβαμαι ότι μετά απο μερικές ώρες θα κάνω burn-in στην τηλερόραση. Την έχει δοκιμάσει κανείς με χρήση σε HTPC ??

Thanks

H απαντηση εξαρταται απο την χρηση.

Αν την θελεις για SD (DVD, τηλεοπτικο σημα) τοτε Plasma. Για ΗD (Blu Ray , κονσολες , συνδεση με PC) τοτε LCD.
Για εμενα το ιδανικο θα ηταν να εχει καθε σπιτι και απο τις δυο τεχνολογιες για την καταλληλη χρηση την καθεμια.

Παιδιά εγω έχω άλλο δίλλημα,
Θέλω να χρησιμοποιήσω το htpc που έχω για Mp3, Mame, κλπ. αλλά αυτό που με αγχώνει είναι το burn-in Το mce 2005 έχει στατικά menu και πολύ φοβαμαι ότι μετά απο μερικές ώρες θα κάνω burn-in στην τηλερόραση. Την έχει δοκιμάσει κανείς με χρήση σε HTPC ??

Στατικες εικονες σε πλασμα ειναι αυτοκτονια. Μερες ολοκληρες παιδευονται μερικοι να "σβησουν" τα υπολοιματα απο την μπαρα και τα εικονιδια των windows και τις μπαρες ενεργειας απο τα παιχνιδια του XBOX 360.

Στατικες εικονες σε πλασμα ειναι αυτοκτονια. Μερες ολοκληρες παιδευονται μερικοι να "σβησουν" τα υπολοιματα απο την μπαρα και τα εικονιδια των windows και τις μπαρες ενεργειας απο τα παιχνιδια του XBOX 360.

εμενα εχει κανει μια αχνη "μουντζουρα" -επανω αριστερα οπου καθονται και τα λογοτυπα των καναλιων-και παλευω να τα εξαφανισω εδω και μια εβδομαδα.δειχνει οτι εχει "μαλακωσει" η κατασταση.
ειναι λογικο μετα απο στρωσιμο(πανω απο 100ωρες)να εχω τετοιο προβλημα?
θα φυγει ή τσαμπα παιδευομαι?

εμενα εχει κανει μια αχνη "μουντζουρα" -επανω αριστερα οπου καθονται και τα λογοτυπα των καναλιων-και παλευω να τα εξαφανισω εδω και μια εβδομαδα.δειχνει οτι εχει "μαλακωσει" η κατασταση.
ειναι λογικο μετα απο στρωσιμο(πανω απο 100ωρες)να εχω τετοιο προβλημα?
θα φυγει ή τσαμπα παιδευομαι?

Ενας ISF calibrator στο ΑVforums ελεγε οτι οι Panasonic ειναι πολυ ανθεκτικες στο burn in και οτι σπανια εμφανιζουν image retention. Αντιθετα για τις Pioneer διαβαζα οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι εχουν εμφανισει πολλοι burn in.

Εσυ που ειχες και απο τις δυο τι νομιζεις? Ισχυει αυτο η οχι?

Ενας ISF calibrator στο ΑVforums ελεγε οτι οι Panasonic ειναι πολυ ανθεκτικες στο burn in και οτι σπανια εμφανιζουν image retention. Αντιθετα για τις Pioneer διαβαζα οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι εχουν εμφανισει πολλοι burn in.

Εσυ που ειχες και απο τις δυο τι νομιζεις? Ισχυει αυτο η οχι?

την πανα δεν την κρατησα πολυ καιρο οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη "εικονα".
την pioneer στις αρχες που την παρακολουθουσα "στενα" δεν μου αφηνε το παραμικρο το πανελ και δεν συνεχισα να της δινω προσοχη αφου ειχε γινει και το απαραιτητο στρωσιμο.(100+)
πριν μια εβομαδα ομως που την τσεκαρα ειδα εντονα σημαδια-του μεγκα περισσοτερο-και ξεκινησα να της "πεταω" λευκα πατερν και ενα dvd που μας προτεινες εσυ(μανα καυμενη εισαι σε αυτα..!!).
βλεπω οτι εχει εξαλειφθει πολυ το φαινομενο-το παρατηρεις με μεγαλη προσοχη στο σημειο αυτο-αλλα δεν ξερω εαν μπορει να φυγει εντελως.

Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι και καποιες plasma για την επομενη μου αγορα. Αλλωστε θα παιζω XBOX 360 στην 32S2010 οποτε δεν θα εχω προβλημα με μπαρες απο παιχνιδια στην νεα τηλεοραση (εφοσον ειναι plasma).

Οι ώρες λειτουργίας είναι το τελευταίο νούμερο κάτω δεξιά. Σωστά;
Το αποπάνω μήπως ξέρεις τι μπορεί να λέει;
(Μοιάζει με ρολόι 00035:00, αν θυμάμαι καλά).

Τίποτις βρε παιδιά;

Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι και καποιες plasma για την επομενη μου αγορα. Αλλωστε θα παιζω XBOX 360 στην 32S2010 οποτε δεν θα εχω προβλημα με μπαρες απο παιχνιδια στην νεα τηλεοραση (εφοσον ειναι plasma).

συνεχιζω την προσπαθεια που εχω ξεκινησει κα σε ενημερωνω..-bye-

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Αν και το site το ξέρω καιρο και το συγκεκριμένο thread το παρακολουθώ απο την αρχή του θέλω να σας ρωτήσω κάτι.
Ο μονος λογος που γραφτηκα ειναι το εξής Post.
Ειμαι ενα βημα πριν την αγορά της συγκεκριμένης TV,την οποια εχω δει και έχω πάθει πλάκα με το μαύρο ,και με τον scaler σε τηλεποτικο σημα,DVD
Εχοντας και μια παθολογική ευαισθησία στα μάτια ,δεν μπορώ τη φωτεινότητα και έχω πρόβλημα στη διακριση των αντικειμένων σε σκοτεινα πειβάλλοντα ,οι φτηνες Lcd αποκλείονται.(Αν δειτε της ρυθμισεις μου στο μονιτορ του pc ή στην υπαρχων CRT θα καταλάβεται)
Ειναι πραγματικά ο,τι καλυτερο εχω δει σε αυτά τα λεφτά και όχι μόνο.
Το μόνο προβλημα ειναι οτι ειδα οτι ο χρηστης Rivers λεει οτι υπαρχει ένα προβλημα με τις plasma γενικώς και τις παιχνιδομηχανές αν δεν υπάρχει λογική χρηση.
Για τη χρονική διαρκεια μιλάμε οτι ειναι η λογική χρήση?
Για παιχνιδομηχανές να την αποκλείσω ?
Πιο πολύ με νοιαζουν ταινιες και ΤV (μπάλες) αλλα και το PS3 ειναι στο πρόγραμα.
Μήπως ανησυχώ τσάμπα?
Αυτο λογικά εχει να κάνει με τα σημεια των video games που μένουν στατικά έτσι και το φαινόμενο Burn In?
ευχαριστώ προκαταβολικά