Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ρε παιδια, την εχει δοκιμασει κανεις με BD/HDDVD ?PS3 ?κατιτις τελος παντων...
Εκει δειχνει δοντια?
Το δοκιμάσαμε σε σπίτι φίλου με PS3 και το ΒR του Hitech...έχετε γεια βρυσούλες λόγκοι βουνά ραχούλες... που λέει και το γνωστό άσμα. Βάθος χρώματος και μαύρου να δείτε, γύρισα σπίτι και κοίταζα με μισό μάτι το DV600, περιττό να πω ότι εκείνο το βράδυ δεν άνοιξα καθόλου την 42PX70, αλλά μόνο μια 26" crt στο υπνοδωμάτιο. Χάλασα!!

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κάπου εδώ είχα βάλει και κάτι φώτος (αν και αν δεν το δεις από κοντά δεν καταλαβαίνεις)

αμα πεσουν οι τιμες εδω ειμαστε και, γεμισουν και τα video club με HD υλικο

γιατι πηγα στο 24selfvideo,ξερει ο Αντωνης, και με κοιταζαν με μισο ματι

Last edited:

αμα πεσουν οι τιμες εδω ειμαστε και, γεμισουν και τα video club με HD υλικο

γιατι πηγα στο 24selfvideo,ξερει ο Αντωνης, και με κοιταζαν με μισο ματι
Κάτσε να δούμε τι κουκιά πιάνουν οι PZ πρώτα γιατί οι PX δεν είναι ότι κι'ότι, φαντάζομαι ότι είσαι ευχαριστημένος με την PX70 που έχεις.

Θα ειναι καλη η κινηση σε σημα 1080/24?
Αν ΔΕΝ δωσουμε 1080/24 αλλα 1080/50 η 60 θα υπαρχει προβλημα με σπασιματα στην κινηση?

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πάντως μου κάνει εντύπωση η τεράστια διαφορά στην τιμή της 42άρας με την 50άρα. Η μικρή έχει φτάσει στο χιλιάρικο και η μεγάλη δεν πέφτει κάτω από τα 2500 με τίποτα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι γύρω στα 1700-2000 .

Αν ΔΕΝ δωσουμε 1080/24 αλλα 1080/50 η 60 θα υπαρχει προβλημα με σπασιματα στην κινηση?

Θεωρητικά το 1080/50 θα δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα.

καλησπερα σε ολους!! δυστυχως σημερα μετα απο 5 μηνες κατοχης της px70 μου εμφανιζει μια καθετη γραμμη χρωμματος μπλε και εχω φρικαρει!!!και να θες να μην την παρατηρησεις ειναι εμφανης αρκετα!!!:bang:

Ωπα τις , λες να παιζει το συστημα με τεχνικο οφσαιτ ?
89.gif

καλησπερα σε ολους!! δυστυχως σημερα μετα απο 5 μηνες κατοχης της px70 μου εμφανιζει μια καθετη γραμμη χρωμματος μπλε και εχω φρικαρει!!!και να θες να μην την παρατηρησεις ειναι εμφανης αρκετα!!!:bang:

Ειχες ακολουθησει τις οδηγιες στρωσιματος? (dvd & low contrast κ.λ.π. για 150-200 ωρες) Ξαναπαιξε το dvd για λιγο μηπως φυγει η γραμμη.

Κουραγιο παντως μαλλον δεν ειναι τιποτα. Εξαλλου ισχυει και η εγγυηση -bye-

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αυτο ειναι το περηφημο burn-in σε βαρια μορφη?

εχει δει κανεις τετοιο πραγμα?

απο http://en.wikipedia.org/

η φωτο ειναι τραβηγμενη απο αεροδρομιο

Attachments

• 800px-Plasma_burnin_at_DFW_airport.jpg
    800px-Plasma_burnin_at_DFW_airport.jpg
    75.5 KB · Views: 114
Last edited:

Πάντως μου κάνει εντύπωση η τεράστια διαφορά στην τιμή της 42άρας με την 50άρα. Η μικρή έχει φτάσει στο χιλιάρικο και η μεγάλη δεν πέφτει κάτω από τα 2500 με τίποτα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι γύρω στα 1700-2000 .

Θεωρητικά το 1080/50 θα δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα.

Όταν στέλνεις σήμα 24p αν δεν έχει αυτή την δυνατότητα η τηλεόραση (ή ο projector) πρέπει να έχεις την ανάλυση στα 60Hz για να κάνει το περίφημο 3:2 pulldown ώστε να έχεις τα λιγότερα δυνατά σπασίματα στην κίνηση. Τα 50Hz με τίποτα δεν βοηθάνε. Αντιθέτως δεν θα μπορείς να δεις ούτε σκηνή από τα σπασίματα.Στα 60 μπορεί και να μην το καταλάβεις. Μόνο στο panning της κάμερας (αργή κίνηση της κάμερας από αριστερά προς τα δεξιά ή το αντίστροφο) θα δεις πρόβλημα αν το δεις. Πολλοί το συνηθίζουν και δεν τους πειράζει. Εγώ είμαι από τους άλλους -bye-

Last edited:

Μην πανικοβάλλεσαι. Ρίξε ένα λευκό για 5-6 ώρες (ή το δισκάκι στρωσίματος) μήπως είναι burn-in. Αν είναι θα φύγει. Θα φύγει ούτως ή άλλως με την χρήση. Αν δεν είναι burn-in ή κάτι άλλο τότε έχεις εγγύηση. Αλλά δες πρώτα αν είναι burn-in

nektar burn-in δεν αυτο που δειχνω πιο πανω?

Εμφανέστατα. Είναι η φαεινή ιδέα που έχουν τα αεροδρόμια να βάζουν πλάσμα να δείχνουν τα δρομολόγια. Αν είναι δυνατόν :slapface:

Όταν στέλνεις σήμα 24p αν δεν έχει αυτή την δυνατότητα η τηλεόραση (ή ο projector) πρέπει να έχεις την ανάλυση στα 60Hz για να κάνει το περίφημο 3:2 pulldown ώστε να έχεις τα λιγότερα δυνατά σπασίματα στην κίνηση. Τα 50Hz με τίποτα δεν βοηθάνε. Αντιθέτως δεν θα μπορείς να δεις ούτε σκηνή από τα σπασίματα.Στα 60 μπορεί και να μην το καταλάβεις. Μόνο στο panning της κάμερας (αργή κίνηση της κάμερας από αριστερά προς τα δεξιά ή το αντίστροφο) θα δεις πρόβλημα αν το δεις. Πολλοί το συνηθίζουν και δεν τους πειράζει. Εγώ είμαι από τους άλλους -bye-

Μα η αρχική ερώτηση ήταν τι είδους σήμα να στείλει για να έχει λιγότερα προβλήματα.

Από όσο ξέρω η PX70 έχει επιλογή 50/100Hz για αυτό πρότεινα να στείλει 1080/50.

Μα η αρχική ερώτηση ήταν τι είδους σήμα να στείλει για να έχει λιγότερα προβλήματα.

Από όσο ξέρω η PX70 έχει επιλογή 50/100Hz για αυτό πρότεινα να στείλει 1080/50.

Μα κι εγώ γι αυτό απάντησα. Τι σημαίνει τι σήμα να στέλνει? Από το htpc? Από που? Όταν παίζεις DVD Pal είναι 50hz. Όταν παίζεις DVD NTSC είναι 60hz. Όταν παίζεις HD είναι 24Hz. Μετρημένα κουκιά. Δεν έχεις επιλογή τι να στέλνεις. Απλά όταν παίζεις HD ρυθμίζεις την κάρτα γραφικών στα 60Hz. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η PX70 υποστηρίζει και 60Hz και αυτομάτως χρησιμοποιεί αυτή την συχνότητα αν της στέλνεις 24p και κάνει το pulldown.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το ΣΚ καθομουν, παιζοντας το γνωστο dvd, και ψυριζα την tv.
2 PIXELS αυτονομηθηκαν σαν ανταρτες του PKK, και δεν ακολουθουν πλεον τα υπολοιπα στις εναλλαγες χρωματων. ενω πχ εχουμε μπλε pattern αυτα δειχνουν κοκκινο ή μαυρο και αλλα, δλδ φαινονται σαν μικρες κουκιδες σε αποσταση ομως <1,5 μετρα. Σε μεγαλυτερη αποσταση αυτα δεν ειναι ορατα.

σαν καμμενα πιξελ δηλαδη?

Ναι, εχει δει κανεις αλλος κατι τετοιο στα ποσα θεωρειται βλαβη?

Στο manuall αναφερουν οτι κατι τετοιο δεν ειναι δυσλειτουργια της τηλεορασης.... ΟΚ αλλα πανω απο ποσα ειναι δυσλειτουργια?