Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

παιδες υπαρχει και δευτερο κρυφο μενου πατωντας αντι 000 το (i)
αλλα εκει δεν υπαρχει exit αλλα πρεπει να κλεισεις την tv ,που στην συνεχεια οταν την ανοιξεις εχει κανει τα παντα reset;)

προσοχη λοιπον γιατι δεν ξερω τι κανει ακριβως

αν καποιος μπορει να δωσει πληροφοριες....ευπροσδεκτος

Last edited:

Kαλησπερα σε ολους....
Ειμαι ενα βημα πριν τη παραγγελεια της Pani αφου εδω και καιρο τη ζαχαρωνω.
Μια ερωτηση μονο.Θα εχω προβλημα στη θεαση με δεδομενη αποσταση 2.5~3 μετρα ή ολα θα ειναι οκ?
Παρατηρηται ''πεξελιασμα'' σε τετοια αποσταση?
Ευχαριστω προκαταβολικα-bye-

Kαλησπερα σε ολους....
Ειμαι ενα βημα πριν τη παραγγελεια της Pani αφου εδω και καιρο τη ζαχαρωνω.
Μια ερωτηση μονο.Θα εχω προβλημα στη θεαση με δεδομενη αποσταση 2.5~3 μετρα ή ολα θα ειναι οκ?
Παρατηρηται ''πεξελιασμα'' σε τετοια αποσταση?
Ευχαριστω προκαταβολικα-bye-

αυτο εξαρταται απο το τηλεοπτικο σημα που εχεις,αν
ειναι καλο, οχι απο αυτην την αποσταση.(οχι οτι ειναι τελειο,μην τρελαθουμε)
πρεπει να πλησιασεις κατω απο τα δυο μετρα

σε dvd τα πραγματα βελτιωνονται δραματικα.-bye-

Moυ φαινεται πολυ παραξενο ρε παιδια.Ξαφνικα ολες οι τηλεορασεις ειναι καλυτερες απο την px70...

Moυ φαινεται πολυ παραξενο ρε παιδια.Ξαφνικα ολες οι τηλεορασεις ειναι καλυτερες απο την px70...

To "καλυτερο" ειναι σχετικο. Παντως καλο ειναι να εχουν οι καταναλωτες επιλογες και να μπορουν να διαλεξουν απο πολλες τηλεορασεις.

Επισης ο ανταγωνισμος παντα ειναι καλος για τον καταναλωτη (πτωση τιμων , καλυτερα προιοντα).

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Οταν καποιος θελει να παει κοντρα στο ρευμα, τοτε και η FUNAI ειναι καλυτερη απο μια KURO :Banane0:

Και θα βρεθουν και reviews στο διαδυκτιο για να το υποστηριξει.

Ολες οι samsung και καλα καλυτερες (ακομα και η c96 που κυκλοφορουσε εδω και πολυ καιρο και την "ανακαλυψαν" μεσω του hitech) .Την q96 δεν την εχω δει απο κοντα.
Τωρα βλεπω και για την 5532 που δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμια σχεση με την px70.

μιλας για τα γνωστα πραγματα....μην δινεις σημασια

Last edited:

γιατι το λες αυτο?

Μαλλον ειρωνικα το ειπε....
Παρεπιπτωντος εγινε η παραγγελλια για την Pany...
Ανυπομονω να ερθει :Banane0:

Μαλλον ειρωνικα το ειπε....
Παρεπιπτωντος εγινε η παραγγελλια για την Pany...
Ανυπομονω να ερθει :Banane0:
Άντε με το καλό. Welcome to the club!!!

Ολες οι samsung και καλα καλυτερες (ακομα και η c96 που κυκλοφορουσε εδω και πολυ καιρο και την "ανακαλυψαν" μεσω του hitech) .Την q96 δεν την εχω δει απο κοντα.
Τωρα βλεπω και για την 5532 που δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμια σχεση με την px70.

Αν ρωτησεις 10 ατομα στο forum ποια ειναι η καλυτερη τηλεοραση LCD στις 32" αλλος θα πει Sony , αλλος Sharp , αλλος Philips.

To ιδιο συμβαινει και για την ερωτηση για πλασμα 42". Η απαντηση εξαρταται απο το ποιον θα ρωτησεις. Ακομη και η Pioneer 428xd που κατα τεκμηριο ειναι η καλυτερη , πολλοι λενε οτι δεν εχει τοσο διαφορα στην εικονα απο τις αλλες ωστε να δικαιολογει την τιμη της.

Εγω ειχα ρωτησει μελος του AVforums που ειχε και την Samsung C96 και την Panasonic PX70 και μου ειχε πει οτι η διαφορα στην εικονα ειναι πολυ μικρη. Απλως συνηθως στα φορουμ μας αρεσει να διυλιζουμε πολλες φορες τον κωνωπα.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Συμφωνώ απολύτως με τον Rivers.

Προσωπικά, αν και σχεδόν έτοιμος να πάω στην PX70, μπαίνω στο δίλημμα για αγορά του επόμενου μοντέλου (PZ70 ή PZ700).

Έχω δίκιο ή είμαι υπερβολικός;

καλυτερα σε pz70 απο οτι ακουω και διαβαζω σε σχεση με την pz700
παντως θα μπορουσες να ρωτησεις τον φιλο Mac81 και να παρεις μια γνωμη,καθ'οτι "εχει" και τις δυο δηλ την px70 και pz70.
εξαλλου εκτος του οτι υπαρχει μια διαφορα τιμης μεταξυ των δυο εχουν και διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα,π.χ full-hd με hd-ready.

το καλυτερο βεβαια παντα για μενα ειναι να τις δεις απο κοντα και να αποφασισεις.

Αν ρωτησεις 10 ατομα στο forum ποια ειναι η καλυτερη τηλεοραση LCD στις 32" αλλος θα πει Sony , αλλος Sharp , αλλος Philips.

To ιδιο συμβαινει και για την ερωτηση για πλασμα 42". Η απαντηση εξαρταται απο το ποιον θα ρωτησεις. Ακομη και η Pioneer 428xd που κατα τεκμηριο ειναι η καλυτερη , πολλοι λενε οτι δεν εχει τοσο διαφορα στην εικονα απο τις αλλες ωστε να δικαιολογει την τιμη της.

Εγω ειχα ρωτησει μελος του AVforums που ειχε και την Samsung C96 και την Panasonic PX70 και μου ειχε πει οτι η διαφορα στην εικονα ειναι πολυ μικρη. Απλως συνηθως στα φορουμ μας αρεσει να διυλιζουμε πολλες φορες τον κωνωπα.

Συμφωνώ ότι οι διαφορές μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες στην απόδοση της εικόνας. Αρα σε μια αγορά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως ποιότητα, αξιοπιστία, σέρβις, και φυσικά η τιμή. Εγώ είχα προτίμηση στην panasonic από αυτά που είχα διαβάσει, την βρήκα και σε καλή τιμή και την πήρα. Αν είχα βρει π.χ την samsung 200-300 ευρώ κάτω μπορεί να την έπαιρνα κι ας ήταν η δεύτερη επιλογή μου.

Προς τους κατοχους που την εχουν συνδεδεμενη σε HTPC.
Σε τι αναλυση παιζετε?