Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

βγαλε εξω μια crt να δεις,το ιδιο πραγμα θα ειναι,εαν και δεν το εχω δοκιμασει
Είναι το ίδιο σίγουρα? Διαφορετικές τεχνολογίες...

Είμαι και εγώ από προχθές ευτυχής κάτοχος μιας 42PX70 που αντικατεστησε μια SONY Crt που είχε φάει τα ψωμιά της.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του avclub που με τα post τους κατέθεσαν την εμπειρία ή την γνώμη τους και έτσι με επηρέασαν να πάρω αυτή την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τηλεόραση.
Προς το παρόν την στρώνω και δεν βλέπω την ώρα να περάσουν οι 200 ώρες ώστε να την απολαύσω στο 100% (χωρίς zoom και με ανεβασμένη φωτεινότητα contrast κλπ).
Ακόμα και έτσι πάντως είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοσή της τόσο σε αναλογικό/ψηφιακό σήμα αλλά και βλέποντας ταινίες από dvd ή με σύνδεση με το pc μου.:worshippy::worshippy::worshippy:

Είναι το ίδιο σίγουρα? Διαφορετικές τεχνολογίες...

το προβλημα ειναι το τζαμι που εχουν kαι οι crt και οι plasma μπροστα στο πανελ, και οχι η τεχνολογια, λογων αντανακλασεων

τη στρώνεις με το cd των 45 λεπτων που δείχνει χρώματα να εναλλασονται αργα ,αργά?

Εγώ πάντως τη στρώνω με αναλογικό σήμα καναλιού αλλά κατεβασμένο contrast και φυσικά zoom!
Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα......:angry::confused:

Βαζωντας την ρυθμιση στο warm οπως προτεινουν πολλοι εδω μεσα βλεπω οτι το λευκο κιτρινιζει ελαφρα.Αν το εχω στο νορμαλ τοτε το λευκο φαινεται λευκο! Γιατι ομως ολοι προτεινουν το warm????:BXVZCBXZ6:

Βαζωντας την ρυθμιση στο warm οπως προτεινουν πολλοι εδω μεσα βλεπω οτι το λευκο κιτρινιζει ελαφρα.Αν το εχω στο νορμαλ τοτε το λευκο φαινεται λευκο! Γιατι ομως ολοι προτεινουν το warm????:BXVZCBXZ6:
για ταινιες και μονο το προτεινουν και οχι για τηλεοπτικο σημα αλλα ,οτι αρεσει σε σενα

Εγώ πάντως τη στρώνω με αναλογικό σήμα καναλιού αλλά κατεβασμένο contrast και φυσικά zoom!
Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα......:angry::confused:

εαν την εχεις το βραδυ που κοιμασαι να δουλευει με το break-in dvd θα περασουν πιο γρηγορα

να προσθεσω οτι στο warm τα χρωματα γινονται πιο εντονα αλλα αυτο εξαρταται και απο την ταινια

Last edited:

τη στρώνεις με το cd των 45 λεπτων που δείχνει χρώματα να εναλλασονται αργα ,αργά?

Την στρώνω με το DVD που εναλλάσει τα χρώματα βάζοντάς το να παίξει όταν η οικογένεια δεν παρακολουθεί αναλογική.
Κατά μέσο όρο 10-12 ώρες τη μέρα παίζει το DVD και 2-3 ώρες αναλογική.
Έχω 35 ώρες συνολικά και θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό μέχρι τις 200 (για καλό και για κακό).
Τα κανάλια παίζουν σε zoom1 σε cinema mode με φωτεινότειτες, χρώμα κ.λ.π. περίπου στο 40%.
Την θέαση ταινιών από DVD ή PC την αφήνω για μετά το στρώσιμο (για να μην φοβάμαι τις μαύρες μπάρες).
Δεν βλέπω την ώρα να γράψει 200 ο μετρητής.

Καλημέρα παιδιά

Μόλις την παρέλαβα τελικά κι εγώ, στα 1099+34 από το shop21.

Ακόμη είναι στο κουτί της. Ήθελα να σας ρωτήσω τι συνδέσεις να χρησιμοποιήσω για σύνδεση με home cinema. Αυτό έχει DVI, έχει Scart και ομοαξονικές, καθώς και Svideo. Να πάω μέσω Scart ή DVI, οπότε θα χρειαστώ και μετατροπέα;

Επίσης, έχει κανείς βάλει την TV σε επιτοίχια ξύλινη πλάτη; Πιστεύετε ότι θα την κρατούσε τελικά, ή ο τοίχος είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις;

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλημέρα παιδιά μηπως ξερει κανένας τι διαφορές έχουν οι 42PΖ70 και 42PΖ700? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Ήθελα να σας ρωτήσω τι συνδέσεις να χρησιμοποιήσω για σύνδεση με home cinema. Αυτό έχει DVI, έχει Scart και ομοαξονικές, καθώς και Svideo. Να πάω μέσω Scart ή DVI, οπότε θα χρειαστώ και μετατροπέα;

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Υπάρχει καλώδιο DVI-HDMI, που σαφώς είναι η καλύτερη λύση.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Χθες βράδυ ανακάλυψα μια γρατζουνιά μήκους 5 cm περίπου στο κέντρο της οθονούλας... δεν ξέρω το «όπλο» της δολιοφθοράς, καθόσον τα θηρία δεν ομολογούν αλλά θυμάμαι για κάποιον φίλο χρήστη που είχε αναφέρει ότι είναι πιο ευαίσθητες από τις LCD και CRT... :AFADF0:

Nero image?
Καλά θα το ψάξω..
Thanks a lot

Δεν είναι ανάγκη να το κάψεις μόνο με το Nero. Μπορείς να το κάψεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα ανοίγει iso files όπως το Power iso, Magic iso και το Daemon tools. Κάποια από αυτά τα βρίσκεις στο www.download.com