Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κοσμογονικες αλλαγες βλεπω να συντελουνται:flipout::flipout:

ωραιο μερος η Ζακυνθος,εχω ερθει παλαιοτερα για λιγο,αλλα αν παρεις πλασμα θα ερθω οπωσδηποτε αν και

οπως ειχες καταλαβει το ειχα υποψιαστει.........ξερεις γιατι ετσι?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παρακολουθω αυτο το thread γιατι καπου μεσα στο μυαλο μου υπαρχει η σκεψη να παρω (για δευτερη τηλεοραση) (1) μια 50αρα πλασμα σε κανα εξαμηνο (50PX70 ?).-bye-

Βεβαια υπαρχει παντα η εκδοχη να παρω (2) ενα προβολεα (Sony AW15). Μεχρι τοτε βλεπουμε.

Σε δουλεια να βρισκομαστε με αυτο το καταραμενο AVClub που εχω μπλεξει...:FSGSFGS4::flipout:

To 2 το 2 :SFGSFGSF:

Θα δεις στην κυριολεξια πολλα πραγματα :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μεγαλο μεγεθος σε οικονομικη τιμη (και με αξιοπρεπη εικονα) =πλασμαπροβολεας)

Τα πραγματα ειναι απλα.-bye-

Τελος :grinning-smiley-043

Μεγαλο μεγεθος σε οικονομικη τιμη (και με αξιοπρεπη εικονα) =πλασμα (η προβολεας)

Τα πραγματα ειναι απλα.-bye-

ναι η LX608D EINAI ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ,ΤΕΛΟΣ

υ.γ ασχετος με τα προβολια :2thumb22sup:

παιδες εχει συνδεσει καποιος με PS3 η HD-DVD player την panny για να μας πει αν δεχεται 1080p/24 και εαν ναι, παρατηρειται καποια σπασιματα η κατι αλλο?

Επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης, θέλω να ρωτήσω τον Browser και τον akren: τους Απίθανους και τη Μαδαγασκάρη σε ποιο mode τις είδατε; Και τις είδατε με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή με τις ρυθμίσεις που προτείνονται για "στρώσιμο" (φωτεινότητα - αντίθεση κάτω από τη μέση, sharpness στο 0);

Γενικά θέλω να ρωτήσω τους κατόχους της τηλεόρασης που είχαν πρωτυτερα CRT: Βλέπετε τηλεοπτικό σήμα ίδιας ή εφάμιλλης ποιότητας με πριν; Καλύτερο; Χειρότερο; Οι απαντήσεις σας θα είναι σημαντικές για την τελική απόφασή μου. Η τηλεόραση δεν είναι ακριβή, αλλά όταν δίνεις 1200 ευρώ, έχεις τη δίκαιη απαίτηση να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα τουλάχιστον εξίσου καλό με την παλιά σου CRT. Θέλω εδώ να πω ότι η τηλεόραση προορίζεται προπάντων για τηλεοπτικό σήμα και, αραιά και πού, για DVD (ντοκυμαντέρ από εφημερίδες ή περιοδικά, αισθηματικές ταινίες για τη σύζυγο κλπ), δεδομένου ότι για σοβαρές προβολές υπάρχει προβολικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στα γρηγορα...

cinema mode, ρυθμιση με dve brightness contrast sharpness στα επιπεδα που πρεπει να ειναι ( το contrast ισως χαμηλοτερα ) , και με αλλα πατερν παλι απο το dve επαιξα λιγο με τα noise reduction κτλ να δω που αποδιδουν πιο σωστα.

Μην με ρωτησεις ομως που τα αφησα ομως γιατι δεν θυμαμαι !:frown:

Οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα θα σου ελεγα αξιοπρεπες, αλλα οχι σαν της crt. Κι εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα δεκτων πλεον ( οχι της συγκεκριμενης ) κι οχι τοσο των τηλεορασεων. Αλλα θελω να κανω καποιες δοκιμες για να στηριξω τον ισχυρισμο μου.

Last edited:
Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στα γρηγορα...

cinema mode, ρυθμιση με dve brightness contrast sharpness στα επιπεδα που πρεπει να ειναι ( το contrast ισως χαμηλοτερα ) , και με αλλα πατερν παλι απο το dve επαιξα λιγο με τα noise reduction κτλ να δω που αποδιδουν πιο σωστα.

Μην με ρωτησεις ομως που τα αφησα ομως γιατι δεν θυμαμαι !:frown:

Οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα θα σου ελεγα αξιοπρεπες, αλλα οχι σαν της crt. Κι εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα δεκτων πλεον ( οχι της συγκεκριμενης ) κι οχι τοσο των τηλεορασεων. Αλλα θελω να κανω καποιες δοκιμες για να στηριξω τον ισχυρισμο μου.

Ευχαριστώ, Browser!

1.το Μαδαγασκάρη το ειδα μετα το στρωσιμο σε cinama mode, μετα το αλλαξα σε normal (εγινε πιο φωτεινο και μου αρεσε περισοτερο)και χρωμα στο κανονικο αντι του warm που πολλοι προτεινουν για DVD.

To sharpness προτεινεται να ειναι γενικα off,και οχι μονο για την panny αλλα για ολες τις tv.

2.αυτο που λες εξαρταται τι crt εχεις τωρα.
εγω απο μια 29" samsung πηγα στην panny,ισως υπερβολη,απλα πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις(φανταζομαι πως μια καλη crt σε sd θα ειναι εξισου καλη)

3.σε σημα απο DVD,εδω ειναι πραγματικα που λεμε μερα μετην νυχτα(ας με συγχωρεσουν καποιοι).

βεβαια ειναι και η αισθηση που εχεις για ολα αυτα διοτι απλα ανεβαινεις σε ιντσες!!!!

Last edited:

To sharpness προτεινεται να ειναι γενικα off,και οχι μονο για την panny αλλα για ολες τις tv.

2.αυτο που λες εξαρταται τι crt εχεις τωρα.
εγω απο μια 29" samsung πηγα στην panny,ισως υπερβολη,απλα πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις(φανταζομαι πως μια καλη crt σε sd θα ειναι εξισου καλη)

3.σε σημα απο DVD,εδω ειναι πραγματικα που λεμε μερα μετην νυχτα(ας με συγχωρεσουν καποιοι).

βεβαια ειναι και η αισθηση που εχεις για ολα αυτα διοτι απλα ανεβαινεις σε ιντσες!!!!

Η CRT που έχω είναι μια Philips 25" 10ετίας (στα 100 Hz παρακαλώ!) και, παρά τη μετριότατη κεραία και το φτηνό καλώδιο, και παρά την αναμενόμενη πτώση της φωτεινότητας, το σήμα είναι αρκετά καλό (σχετικό είναι αυτό, βέβαια) στα περισσότερα κανάλια και η εικόνα γενικά πολύ ικανοποιητική (ευκρινής, λαμπερή, στιλπνή κλπ). Τώρα που "ανεβαίνω" σε ίντσες (εδώ κερδίζει κανείς πολύ σε αίσθηση - όπως πολύ σωστά αναφέρεις) θέλω, όπως είναι πολύ φυσικό, να έχω εικόνα τουλάχιστον εφάμιλλη μ' αυτή που έχω τώρα, έστω με προηγμένο εξοπλισμό σε κεραία και καλώδιο. Δεν ξέρω, ίσως φταίει η πολύ καλή ποιότητα της Philips που έχω (κορυφαία για την εποχή της - και πανάκριβη: την είχα αγοράσει 330.000!).
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί σήμερα που την είδα να παίζει σε κατάστημα, απογοητεύτηκα από την εικόνα των καναλιών, η οποία όμως αδικούσε κατάφωρα την τηλεόραση, δεδομένου ότι έπαιρνε σήμα από κακή κεραία που δεν μπορούσε να "δει" (λόγω θέσης) τους αναμεταδότες. Από την άλλη ένας φίλος, που έχει ήδη αγοράσει την τηλεόραση, έχει τηλεοπτικό σήμα λίγο πάνω από το μέτριο, γιατί αφήνει τη συσκευή να παίζει με ... εσωτερική κεραία!!! Κατά συνέπεια, δεν μπορώ εξ αντικειμένου να δω σωστό τηλεοπτικό σήμα με την panny. Ελπίζω ότι θα πείσω το φίλο μου να στήσει επιτέλους μια καλή εξωτερική κεραία.

Σας ευχαριστώ για όλα!

Βλάση, αν κατάλαβα καλά μιλάς για απλό τηλεοπτικό σήμα....
Όσες κεραίες και να φτιάξεις, αν ποτέ πάρεις σήμα σαν την CRT σου εμένα να με χέ.... :ernaehrung004:

Οι CRT εχουν τρεμουλο στη εικονα, που σε plasma δεν θα δεις ποτε.

Δεν εχω καταφερει ακομη να δω καλυτερη εικονα σε CRT απο plasma παροτι το ακουω συνεχεια.

δηλαδη babi και στην δικια σου σουπερ τηλεοραση (pioneer) το ιδιο λες για το απλο τηλεοπτικο σημα?

εγω παντως που ειχα πριν την philips 29 crt 9417 με pixel plus δεν ειχε καθολου τρεμουλο! κορυφη σε τηλεοπτικο σημα!

δηλαδη babi και στην δικια σου σουπερ τηλεοραση (pioneer) το ιδιο λες για το απλο τηλεοπτικο σημα?

Δεν θέλω να είμαι άδικος με την Pioneer, είναι ότι καλύτερο έχω δεί σε flat τηλεόραση γι αυτό και την πλήρωσα τόσα λεφτά.
Πιστεύω όμως οτι μιά πολύ καλή CRT "γράφει" καλύτερα στα δύσκολα, πχ σε ένα πρόσωπο που δεν είναι ακίνητο.
Δείτε τον παρουσιαστή στις ειδήσεις. Υπάρχουν τηλεοράσεις που ενώ δείχνουν άψογα όταν μιλάει χωρίς να κινείται, όταν κινηθεί θολώνει το πρόσωπό του... Κάποιες το κάνουν πολύ έντονα κι αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ. Καί ναί, οι CRT έχουν τρέμουλο όπως λέει κι ο GFON. Κάποιες ελάχιστο και κάποιες περισσότερο.

χωρις να ειναι ειδικος,αλλα ρε παιδια μηπως ειμαστε λιγο αδικοι,και τι εννοω με αυτο:δηλ συγκρινουμε 26" καθαρα crt με plasma 42" η lcd?

με οτι αυτο συνεπαγεται σε τηλεοπτικο σημα.

και η δικια μου ηταν 100hz αλλα το τρεμουλο......τρεμουλο

Last edited:

πανω σε αυτο να πω..μια παρατηρηση μου. οταν χωρησα την τηλεοραση σε δυο οθονες και στην μιση οθονη εδειχνα τηλεοπτικο σημα (οποτε να υποθεσω απο τα 32 εγινε 21-19 ιντσες?)...ως δια μαγειας τα καναλια..γινανε καμπανα! και τελεια σε ολα! μολις το γυρνουσα σε κανονικο μεγεθος..να σου ολες οι ατελειες! μηπως τελικα το αποτελεσμα...περα απο την οποια τεχνολογια της καθε τηλεορασης ειναι τελικα και συναρτηση της αποστασης..με το μεγεθος της ? μιλαω παντα για τηλεοπτικο σημα.επομενως οταν καποιος λεει οτι εχω προτεραιοτητα να βλεπω τηλεοπτικο σημα το να παιρνει 42 ινστες για 2-3 μετρα..ειναι λαθος?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

πανω σε αυτο να πω..μια παρατηρηση μου. οταν χωρησα την τηλεοραση σε δυο οθονες και στην μιση οθονη εδειχνα τηλεοπτικο σημα (οποτε να υποθεσω απο τα 32 εγινε 21-19 ιντσες?)...ως δια μαγειας τα καναλια..γινανε καμπανα! και τελεια σε ολα! μολις το γυρνουσα σε κανονικο μεγεθος..να σου ολες οι ατελειες! μηπως τελικα το αποτελεσμα...περα απο την οποια τεχνολογια της καθε τηλεορασης ειναι τελικα και συναρτηση της αποστασης..με το μεγεθος της ? μιλαω παντα για τηλεοπτικο σημα.επομενως οταν καποιος λεει οτι εχω προτεραιοτητα να βλεπω τηλεοπτικο σημα το να παιρνει 42 ινστες για 2-3 μετρα..ειναι λαθος?

οχι οταν εχεις καλο τηλεοπτικο σημα και αποσταση πανω απο >2,5μ για εμας που τα προσεχουμε και μας αρωσταινουν.:slapface:

διοτι για καποιους αλλους π.χ το ετερον ημισυ μου ......απλα το απολαμβανει στο ενα μετρο οπως εχω ξαναπει.

Last edited: