Παρακολουθω αυτο το thread γιατι καπου μεσα στο μυαλο μου υπαρχει η σκεψη να παρω (για δευτερη τηλεοραση) (1) μια 50αρα πλασμα σε κανα εξαμηνο (50PX70 ?).
Βεβαια υπαρχει παντα η εκδοχη να παρω (2) ενα προβολεα (Sony AW15). Μεχρι τοτε βλεπουμε.
Σε δουλεια να βρισκομαστε με αυτο το καταραμενο AVClub που εχω μπλεξει...:FSGSFGS4:![]()
κοσμογονικες αλλαγες βλεπω να συντελουνται![]()
Μεγαλο μεγεθος σε οικονομικη τιμη (και με αξιοπρεπη εικονα) =πλασμα (η προβολεας)
Τα πραγματα ειναι απλα.![]()
Μεγαλο μεγεθος σε οικονομικη τιμη (και με αξιοπρεπη εικονα) =πλασμα (η προβολεας)
Τα πραγματα ειναι απλα.![]()
Στα γρηγορα...
cinema mode, ρυθμιση με dve brightness contrast sharpness στα επιπεδα που πρεπει να ειναι ( το contrast ισως χαμηλοτερα ) , και με αλλα πατερν παλι απο το dve επαιξα λιγο με τα noise reduction κτλ να δω που αποδιδουν πιο σωστα.
Μην με ρωτησεις ομως που τα αφησα ομως γιατι δεν θυμαμαι !:frown:
Οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα θα σου ελεγα αξιοπρεπες, αλλα οχι σαν της crt. Κι εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα δεκτων πλεον ( οχι της συγκεκριμενης ) κι οχι τοσο των τηλεορασεων. Αλλα θελω να κανω καποιες δοκιμες για να στηριξω τον ισχυρισμο μου.
To sharpness προτεινεται να ειναι γενικα off,και οχι μονο για την panny αλλα για ολες τις tv.
2.αυτο που λες εξαρταται τι crt εχεις τωρα.
εγω απο μια 29" samsung πηγα στην panny,ισως υπερβολη,απλα πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις(φανταζομαι πως μια καλη crt σε sd θα ειναι εξισου καλη)
3.σε σημα απο DVD,εδω ειναι πραγματικα που λεμε μερα μετην νυχτα(ας με συγχωρεσουν καποιοι).
βεβαια ειναι και η αισθηση που εχεις για ολα αυτα διοτι απλα ανεβαινεις σε ιντσες!!!!
δηλαδη babi και στην δικια σου σουπερ τηλεοραση (pioneer) το ιδιο λες για το απλο τηλεοπτικο σημα?
πανω σε αυτο να πω..μια παρατηρηση μου. οταν χωρησα την τηλεοραση σε δυο οθονες και στην μιση οθονη εδειχνα τηλεοπτικο σημα (οποτε να υποθεσω απο τα 32 εγινε 21-19 ιντσες?)...ως δια μαγειας τα καναλια..γινανε καμπανα! και τελεια σε ολα! μολις το γυρνουσα σε κανονικο μεγεθος..να σου ολες οι ατελειες! μηπως τελικα το αποτελεσμα...περα απο την οποια τεχνολογια της καθε τηλεορασης ειναι τελικα και συναρτηση της αποστασης..με το μεγεθος της ? μιλαω παντα για τηλεοπτικο σημα.επομενως οταν καποιος λεει οτι εχω προτεραιοτητα να βλεπω τηλεοπτικο σημα το να παιρνει 42 ινστες για 2-3 μετρα..ειναι λαθος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.