Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ε, ενταξει μιαμιση ωρα επαιξα.Αλλα ολα κυριλε.
Παντως δεν εξρω αν παιζει ρολο, αλλα την ειχα στρωσει αρκετα καλα.Το γνωστο dvd για καμμια 60αρια ωρες και τις υπολοιπες πρωτες μεχρι τις 150 με zoom1 και χωρις στατικες εικονες.

Το θέμα λύθηκε.Όσο κι αν ακούγεται περίεργο κάτι έπαιζε με το DVD player.

Το θέμα λύθηκε.Όσο κι αν ακούγεται περίεργο κάτι έπαιζε με το DVD player.
Και μας ελεγες οτι παιζει στη CRT κανονικα ....... Θα το πιασε Ζαντζα που μπηκε καινουργιο εργαλειο σπιτι και τα πρασινισε ολα απ το κακο του:flipout:

παντως κατι πρεπει να κανεις για αλλαγη του dvd player με εξοδο HDMI.
Aξιζει.

παντως κατι πρεπει να κανεις για αλλαγη του dvd player με εξοδο HDMI.

Για τη συγκεκριμενη τηλεοραση πρεπει να εχεις δικιο. Σε αλλες τι HDMI τι Scart σχεδον δεν υπαρχει διαφορα.

μπορει να εχεις δικιο.

αλλα περνωντας απο ενα samsung p142 στο dv-600 η διαφορα ναι μεν δεν ειναι μερα με την νυχτα αλλα ειναι ορατη και ειδικα σε καλογραμμενα DVD

μπορει να εχεις δικιο.

αλλα περνωντας απο ενα samsung p142 στο dv-600 η διαφορα ναι μεν δεν ειναι μερα με την νυχτα αλλα ειναι ορατη και ειδικα σε καλογραμμενα DVD

Αυτό που διαβάζω κατά κόρον για τις plasma της Panasonic (PX70, PZ70/700, PH10, PF9 κλπ) είναι πως δεν τα πάνε καλά στους τομείς του scaling/deinterlacing. Υποθέτω σε αυτό οφείλεται πως όσο καλύτερη η πηγή στους συγκεκριμένους τομείς τόσο καλύτερο και το οπτικό αποτέλεσμα.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να σταλεί και το τηλεοπτικό σήμα έτοιμο στην τηλεόραση με αυτό τον τρόπο ώστε να παρακαμφθεί ο δέκτης και ο αποπλέκτης (ή όπως αλλιώς λέγεται) της τηλεόρασης.

Κάποιο καλό DVD recorder με δέκτη και καλό upscaling ίσως ?

Last edited:

ναι,αυτο εχει αναφερθει και στα τεστς αλλα σε τηλεοπτικο σημα δεν ξερω αν κερδιζαμε κατι

ειναι και ακριβα βλεπεις:D

I've compared PZ70 and PX70 side by side with the same signal (1080p from blu-ray via hdmi splitter). The difference in quality was not that big and actually I liked some aspects of PX70's image more - better black for example.

However, the PX70 seemed to have a less than perfect scaler. Angled lines showed jagginess and very small details didn't just blur (which would be expected), but became "dirty" (a bit like with linear scaling). (Sorry for the bad explanation, I find it difficult to describe this with foreign vocabulary..)

You might get better results with a properly scaled 720p signal - although I think PX70 is advertised to upscale everything to 1080p internally.

Anyway, these scaler issues were a major reason why I went with a PZ70 as I'm hoping for mainly 1080p

πηγη:avforums

Παιδιά, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιες βασικές ρυθμίσεις για την εικόνα της PX70E; (αντίθεση, χρώμα κλπ). Η δική μου βέβαια είναι φρέσκια ακόμη (γύρω στις 45 ώρες λειτουργίας) αλλά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις (cinema πχ) δε μου φαίνονται τόσο ικανοποιητικές από πλευράς φυσικότητας εικόνας. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει...:smile:

Παιδιά, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιες βασικές ρυθμίσεις για την εικόνα της PX70E; (αντίθεση, χρώμα κλπ). Η δική μου βέβαια είναι φρέσκια ακόμη (γύρω στις 45 ώρες λειτουργίας) αλλά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις (cinema πχ) δε μου φαίνονται τόσο ικανοποιητικές από πλευράς φυσικότητας εικόνας. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει...:smile:
Σε προηγούμενα Posts θα βρεις αυτό που ζητάς.
Μην έχεις απαιτήσεις με 40 ώρες βλέπε, "Cinema / warm / 30 -40% τα υπόλοιπα / Zoom για τα Logos των καναλιών" κτλ.
Να θυμάσαι μόνο ότι είναι αρχή ακόμα και οι Plasma θέλουν τον χρόνο τους, δεν είναι πολλές οι 200 ώρες στρωσίματος, υπομονή και θα βλέπεις καλύτερη εικόνα μέρα με την μέρα. Ρύθμιση εικόνας μετά το στρώσιμο.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είμαι στην 4η εβδομάδα:Banane0::music-smiley-005: (το στρώσιμο έχει τελειώσει εδώ και ~15 μέρες) και έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα γίνονται πιο όμορφα όσο περούν οι μέρες.
Από τα λεγόμενα των υπόλοιπων φίλων, συμπεραίνω ότι μάλλον δεν είναι απλά η ιδέα μου!
Μετά από πόσες μέρες - ώρες χρήσης θα πάρουν το max? :ears:
(για να πω μετά ότι "προβληματίζομαι σοβαρά" και για την ρύθμισή τους!)

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είμαι στην 4η εβδομάδα:Banane0::music-smiley-005: (το στρώσιμο έχει τελειώσει εδώ και ~15 μέρες) και έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα γίνονται πιο όμορφα όσο περούν οι μέρες.
Από τα λεγόμενα των υπόλοιπων φίλων, συμπεραίνω ότι μάλλον δεν είναι απλά η ιδέα μου!
Μετά από πόσες μέρες - ώρες χρήσης θα πάρουν το max? :ears:
(για να πω μετά ότι "προβληματίζομαι σοβαρά" και για την ρύθμισή τους!)

θα γλυκανουν ακομα περισοτερο ,με τον καιρο.

δεν θυμαμαι ακριβως για το max,νομιζω στο τριμηνο,αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου.
εξαρταται και απο την ωρες λειτουργιας

Last edited:

Εγώ πάντως είμαι τόσο ευχαριστημενος που αγόρασα και δεύτερη... Για δώρο γάμου στον κουνιάδο μου. Από το Πλαίσιο (ας όψεται η δωρεάν αποστολή και μεταφορά).

Στην αρχή μου φαινόταν ότι υπήρχε μια πρασινοπή απόχρωση στα χρώματα (το είχα αναφέρει και σε κάποιο post) κυρίως σε cinema mode & ζεστά χρώματα. Όσο περνούν οι μέρες νομίζω ότι το γεγονός μειώνεται και σιγά σιγά δεν μιλάω για πρασινοπή απόχρωση και ταυτόχρονα τα χρώματα "ομορφαίνουν"!

Μηπως , λεω μηπως, εχει βρει κανεις απο το σερβις μενου , απο που ρυθμιζετε το overscan ??

Μηπως , λεω μηπως, εχει βρει κανεις απο το σερβις μενου , απο που ρυθμιζετε το overscan ??

Αμα δεν πειραξεις εσυ δεν ησυχαζεις!!! -bye-

Εγώ πάντως είμαι τόσο ευχαριστημενος που αγόρασα και δεύτερη... Για δώρο γάμου στον κουνιάδο μου. Από το Πλαίσιο (ας όψεται η δωρεάν αποστολή και μεταφορά).

Δεν σε ικανοποιούν οι αγορές σου απο εκεί δηλαδή ?

Δεν σε ικανοποιούν οι αγορές σου απο εκεί δηλαδή ?
Μάλλον τον παραϊκανοποιούν αλλιώς δεν θα αγόραζε από εκεί. Απλά έτσι το λέει για να γκρινίαξει και λίγο και κουβέντα να γίνει. :silly: