Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

την ειδα στο mediamarket και στον Κωτσοβολο διπλα σε 2 -3 LCD των 1500-1700 και απογοητευτικα απο τα πεθαμενα χρωματα και το μαυρο

Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να δεις και να συγκρίνεις μια τηλεόραση, ούτε ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσεις...

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

....επιπλέον μέχρι προτεινος την είχαν στο media με scart... (φαληρο)

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Οι 9 στους 10 που αγορασαμε την 42PX70E αν ειχαμε αποφασισει συμφωνα με το τι εικονα ειδαμε στα πολυκαταστηματα, δεν θα την ειχαμε παρει ποτε :grandpa:

Αλλο να σου λεω και αλλο να το δεις -bye-

Πράγματι, στο media markt στο Μαρούσι απαίσια εικόνα σε όλες τις tv lcd και plasma , είχαν τηλεοπτικό σήμα για τα μπάζα, ωραία έπαιζαν μόνο όσες έπαιζαν δισκάκι promotional αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις απ'αυτό.

Στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης μια Panasonic plasma έδειχνε θεοσκότεινα (προφανώς για συντήρηση) αλλά οι πωλητές ήταν εξυπηρετικοί και μου έδωσαν όποιο τηλεκοντρόλ ήθελα και άλλαζα σήμα αναλογικό - ψηφιακό και έπαιζα και με τις ρυθμίσεις, σε άλλο Πλαίσιο δεν γίνεται αυτό.

τι να πω
οταν βλεπεις μια τραγικη εικονα και διπλα μια τελεια στο ιδιο καναλι
(ψηφιακο αναλογικι και dvd)
τι να κανεις?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Οι 9 στους 10 που αγορασαμε την 42PX70E αν ειχαμε αποφασισει συμφωνα με το τι εικονα ειδαμε στα πολυκαταστηματα, δεν θα την ειχαμε παρει ποτε :grandpa:

Τελικά πόσοι έχουμε το συγκεκριμένο αποχαυνωτήρι βρε παιδιά?
Έχουμε μετρηθεί ποτέ? :gossip:

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

εγω ειμαι στους 1/10:Banane0:

Ερώτηση προς κατόχους της εν λόγω από Ηράκλειο Κρήτης (ξέρω ότι είμαστε 3-4 τουλάχιστον εδώ):

Με τα ψηφιακά κανάλια τι γίνεται? Εγώ τι δεν έχω κάνει σωστά και δεν εντοπίζει κανένα? Δηλαδή Σπορ+ και Σινε+...

Τα απολυτως απαραιτητα... Επιλογη DVB και το αφηνω να κανει αυτοματο συντονισμο για να βρει και δεν βρισκει απολυτως τιποτα...

Μηπως φταιει η χωρα που του εχεις δηλωσει? Σε καποιες αλλες μαρκες ξερω οτι πρεπει να δηλωσεις ως χωρα Γερμανια ή Αγγλια, για να μπορεσει να κατεβασει και τα ψηφιακα της ΕΡΤ. Για δοκιμασε το...

Τα απολυτως απαραιτητα... Επιλογη DVB και το αφηνω να κανει αυτοματο συντονισμο για να βρει και δεν βρισκει απολυτως τιποτα...

ηρθαν τα ψηφιακα και δεν το πηρα χαμπαρι?

βρε συντεκνε αυτα τα λενε πιο γρηγορα:Banane0:

εχετε στην Ροδο ψηφιακο?:blink:

Σιγα μην εχουμε ψηφιακο!!! :argue: Εδω δεν εχουμε καλα καλα αναλογικα, θα μας βαλουνε και ψηφιακα?? :furious3:

Απλα το γνωριζω απο πολλους φιλους στην Αθηνα, που προσπαθουσαν στις τηλεορασεις τους να πιασουν τα ψηφιακα της ΕΡΤ. Πολλοι δεν μπορουσαν κι οταν αλλαζαν την χωρα σε Γερμανια π.χ. τοτε κατεβαζε κανονικα τα ψηφιακα καναλια.

ηρθαν τα ψηφιακα και δεν το πηρα χαμπαρι?

βρε συντεκνε αυτα τα λενε πιο γρηγορα:Banane0:
όπως προείπα, μιλάω για τα ψηφιακά της ΕΡΤ, Σπορ+ και Σινε+...

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σιγα μην εχουμε ψηφιακο!!! :argue: Εδω δεν εχουμε καλα καλα αναλογικα, θα μας βαλουνε και ψηφιακα?? :furious3:

εδω κατι ειχαν πει για 15/10 αλλα..:rifle:

κανενα Ζωνιανος δεν μιλαει:flipout::flipout:

όπως προείπα, μιλάω για τα ψηφιακά της ΕΡΤ, Σπορ+ και Σινε+...

τα εχεις δεις σε καποια αλλη τηλεοραση?

αμα ειναι να το ψαξουμε αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχουν...........

την ειδα στο mediamarket και στον Κωτσοβολο διπλα σε 2 -3 LCD των 1500-1700 και απογοητευτικα απο τα πεθαμενα χρωματα και το μαυρο
Εγώ την είχα δει (πριν την αγοράσω) στο mediamarkt και στον Κωτσόβολο ΙΚΕΑ και τα 2 στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό που είδα στον Κωτσόβολο έμοιαζε πολύ μ αυτό που περιγράφεις και βέβαια δεν δινόταν δυνατότητα ρυθμίσεων και το σήμα ήταν κακό.
Στο mediamarkt (πάντα Θεσσαλονίκης) όμως έχει (είχε) μαζί και το τηλεκοντρόλ και αξιοπρεπές τηλεοπτικό σήμα. Μετά από κάποιες ρυθμίσεις λοιπόν στην ΡΧ 70 αλλά και σε άλλες, το αποτέλεσμα ήταν σαφώς υπέρ της ΡΧ 70, σε χρώματα και ποιότητα εικόνας. Σε ότι αφορά το μαύρο, το μαύρο της ΡΧ 70 ήταν πολύ καλό (χωρίς να είναι ερεβώδες), όσο καλό μπορεί να φαίνεται το μαύρο σε ένα τόσο φωτεινό χώρο. Οι μόνες LCD που θυμάμαι να την κοντράριζαν σε μαύρο ήταν οι νέες sumsung που όμως έπαιζαν σε ξεχωριστό "σαλονάκι" κάποιο HD σήμα.

Απλα το γνωριζω απο πολλους φιλους στην Αθηνα, που προσπαθουσαν στις τηλεορασεις τους να πιασουν τα ψηφιακα της ΕΡΤ. Πολλοι δεν μπορουσαν κι οταν αλλαζαν την χωρα σε Γερμανια π.χ. τοτε κατεβαζε κανονικα τα ψηφιακα καναλια.
Στην Θεσσαλονίκη πάντως τα βρήκε όλα κανονικά μόνη της με τις αρχικές ρυθμίσεις στο ξεκίνημα στην πρώτη λειτουργία της.

Η Θεσσαλονικη φιλε μου ειναι μεσα στην Ελλαδα. Εμας εδω μας θεωρουν φαινεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! :rifle::furious3: