Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γνωριζει κανεις αν με το κλεισιμο της tv απο το διακοπτη χανει τα σετ που κανεις στο κρυφο μενου?

Καμενη οθονη απο πανω μεχρι κατω ολοκληρη γραμμη δεν ειναι πιξελ αυτο γιατι γνωριζω απο τη δουλεια μου που ειναι σε σερβισ με οθονες....οσο για το πλαισιο που ειπε καποιος 1180 την πηρα σε 48 ατοκες κ οχι μετρητα ι σε πιστωτικη για ενα χρονο.....τελικα ναι σαν μοντελο η intertech δεν την ξαναφερνει παλι την κανει αντικατασταση με την pz70...αθτα προσ το παρων

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γνωριζει κανεις αν με το κλεισιμο της tv απο το διακοπτη χανει τα σετ που κανεις στο κρυφο μενου?

αυτο δεν το ξερω αλλα μπορω να την κανω σε 50" πανελ η 37":BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καμενη οθονη απο πανω μεχρι κατω ολοκληρη γραμμη δεν ειναι πιξελ αυτο γιατι γνωριζω απο τη δουλεια μου που ειναι σε σερβισ με οθονες....οσο για το πλαισιο που ειπε καποιος 1180 την πηρα σε 48 ατοκες κ οχι μετρητα ι σε πιστωτικη για ενα χρονο.....τελικα ναι σαν μοντελο η intertech δεν την ξαναφερνει παλι την κανει αντικατασταση με την pz70...αθτα προσ το παρων

ποσες ωρες λειτουργιας εχει?
το κοιταξες?

1240 ωρες ειχε....τωρα ειναι παλι στο μαγαζι κ εγω περιμενω ανυπομονα την pz

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

απο το service menu,εκει οπου φαινεται τι πανελ εχει κατι σαν 42..,δεν θυμαμαι ακριβως τα γραμματα,το αλλαζεις.
αν βεβαια αποθηκευσεις τις αλλαγες σε τηλεοπτικο σημα που ειδα μετα αρχιζουν οι χοροι,π.χ απο 16:9 σε 4:3 και παει λεγοντας
δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει απο αλλη πηγη

δεν ξερω αν αυτο χρησιμευει σε κατι που δεν νομιζω δηλ.

Last edited:

Το ειδα κι εγω αλλα δεν το πειραξα. Υποθετω οτι εχουν το ιδιο firmware περασμενο που ειναι και για τις αλλες!

Τι νοημα εχει βρε συ να πω στο firmware οτι δεν ειναι 42αρα αλλα 50αρα ???

Μπας και μεγαλωσει ?? :flipout::flipout::flipout::flipout:

ναι,δεν εχει νοημα εκτος και εχουν βαλει το πλαισιο γυρω-γυρω για αυτο τον λογο.

:flipout:

τεσπα

Χρηστο, τι θελεις να πειραξεις μεσα στο service menu?

To overscan. Το πειραζω οκ. Αλλα εχω την εντυπωση οτι αν σβησεις απο το διακοπτη την τηλεοραση , ερχεται εκει που ηταν. Γιαυτο ρωτω !

Για δες μεσα στο service menu εαν εχει καμια επιλογη σχετικα με τις διορθωσεις-ρυθμισεις της εικονας, που μπορει να ειναι στο OFF. Εαν εχει καμια τετοια επιλογη, αλλαξε την στο ON και δεν θα σου αλλαζει τις ρυθμισεις καθε φορα που μπαινεις και βγαινεις απο το service menu. Αλλιως τον ... γιατρο ξερεις που θα τον βρεις :D

Την θέλω αλλα δεν μπορώ γμτ.... μου πεφτει ακριβη οπως ειμαι τωρα....

Την θέλω αλλα δεν μπορώ γμτ.... μου πεφτει ακριβη οπως ειμαι τωρα....

Παρε μια LG 42PC55. Eχει λιγο χειροτερη εικονα απο την PX70 αλλα εχει και τιμη κανονι (μπορεις να την βρεις γυρω στα 850 ευρω).

Δηλαδή πως είσαι τώρα?

Μαζευει λεφτα να κανει εγχειρηση αλλαγης φυλου ..............
Τι ρωτας και συ τετοιες μερες ?
Αφου ξερεις τι γινετε εκει εξω ολοι με τις αναθυμιασεις παμε.

Μαζευει λεφτα να κανει εγχειρηση αλλαγης φυλου ..............
Τι ρωτας και συ τετοιες μερες ?
Αφου ξερεις τι γινετε εκει εξω ολοι με τις αναθυμιασεις παμε.

Καλά να έβλεπες τί και πόσο αγοράζει ο κόσμος απο τον Ιούλιο, θα σου φύγει το κλαπέτο....

Δεν σταματάνε να αγοράζουν !!!!! Λες και έχουν όλοι τους χρήματα που τους περισσεύουν...

Καλά να έβλεπες τί και πόσο αγοράζει ο κόσμος απο τον Ιούλιο, θα σου φύγει το κλαπέτο....

Δεν σταματάνε να αγοράζουν !!!!! Λες και έχουν όλοι τους χρήματα που τους περισσεύουν...
Αφου δεν βλεπει φως απο πουθενα το εχουν ριξει ολοι στο σοπινγκ θεραπυ με καρτες και δοσεις .
Μονο στα λαμογια περισευουν , οι υπολοιποι ειναι τζαμπα μαγγες μεχρι να ρθει το χαρτι απ την τραπεζα:flipout: