Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εσεις τι version firmware έχετε;

Βρήκατε τρόπο για αναβάθμιση;

Στην Αγγλία λένε ότι κάνουν update από dvb

τι ειναι αυτο? burn-in? καπου το ακουσα.......αλλα δεν το ειδα με τα ματια μου
βρε ο κοσμος παει μπροστα:firstprize:

Τελικα παιδια ολοι ακουτε θορυβο στην τηλεοραση σας ή ορισμενοι μονο? Οφειλεται δηλαδη στο κομματι που θα πετυχεις ή ειναι ετσι λογω κατασκευης της? Εαν το διευκρινιζαμε αυτο πιστευω θα βοηθουσαμε κι αλλους φιλους που μπορει να ειναι πιθανοι αγοραστες (π.χ. βλεπε εμενα :D)

Εγω μονο το κλικ-κλακ-κλικ ακουω που κανει οταν ανοιγει (ή μηπως κλακ-κλικ-κλακ :flipout:)

Απο εκει και μετα ...ακρα του ταφου σιωπη -bye-

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εμενα,ειδικα στην αρχη τα τσακ-τσουκ ηταν πιο εντονα και συχνα...
Μετα απο 2 μηνες χρησης πλεον εχουν ελλατωθει αισθητα...
Οποιος παντως εχει καποια ενημερωση απο που προερχονται μας ενημερωσει....

Η PX7 δεν κάνει καθόλου θόρυβο.
Όσο για firmware update στο manual λέει ότι γίνεται απο το DVB.
Φέξε μου και γλίστρησα στο Καζαντζιδιστάν πού ζούμε δηλαδή.

________
Βασίλης

Έχω την ΡΧ70Ε εδώ και 2 μήνες περίπου και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θόρυβο.

Last edited:

Τελικα παιδια ολοι ακουτε θορυβο στην τηλεοραση σας ή ορισμενοι μονο? Οφειλεται δηλαδη στο κομματι που θα πετυχεις ή ειναι ετσι λογω κατασκευης της? Εαν το διευκρινιζαμε αυτο πιστευω θα βοηθουσαμε κι αλλους φιλους που μπορει να ειναι πιθανοι αγοραστες (π.χ. βλεπε εμενα :D)

οχι βεβαια,μονο στην αρχη ακουγεται του κλουξ-κλουξ-κλαν:BDGBGDB55:

Last edited:
Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Κι εμένα μόνο στην αρχή ακούγεται το κλικ κλακ κλικ, όταν ανοίγω το διακόπτη. Μετά υπάρχει η απόλυτη ησυχία....

αν κ εγω την εχω λιγες μερες μονο το κλικ κλακ ακουγετε ...ακομα την στρωνω κ καθεται φρονιμη προς το παρων.....

Γιατι διαβαζουμε οτι τα μενου της τηλεορασης ειναι σχετικα "φτωχα" σε σχεση με τις ανταγωνιστριες Samsung 42C96 και Philips 42PFP5532? Δεν εχει στο μενου να ρυθμισει κανεις τα RGB για παραδειγμα ή πρεπει να μπει στο κρυφο μενου της τηλεορασης? Εαν ειναι ευκολο σε καποιον κατοχο να δειξει κανενα screenshot απο τα μενου θα ηταν οτι καλυτερο :worshippy:

Πανο , στο κρυφο μενου ειναι !!

Κι εμενα "μουγκα" η κυρια ....

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γιατι διαβαζουμε οτι τα μενου της τηλεορασης ειναι σχετικα "φτωχα" σε σχεση με τις ανταγωνιστριες Samsung 42C96 και Philips 42PFP5532? Δεν εχει στο μενου να ρυθμισει κανεις τα RGB για παραδειγμα ή πρεπει να μπει στο κρυφο μενου της τηλεορασης? Εαν ειναι ευκολο σε καποιον κατοχο να δειξει κανενα screenshot απο τα μενου θα ηταν οτι καλυτερο :worshippy:

Ορίστε από μη κάτοχο :D

picturemenu.jpg

Γιωργο, εισαι αψογος!!! :grinning-smiley-043

Βλεπω μια επιλογη που λεει "Colour Management" και ειναι στο "Off". Εαν την ενεργοποιησουμε τι κανει, μπαινει σε υπομενου?

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mην σου πω οτι δεν κανει και τιποτα.

Δεν μπορει να μην κανει τιποτα...κατι πρεπει να κανει, διαφορετικα γιατι το εχει? :huh2:

Μαλιστα...το επιασα τοτε τι κανει. Ενεργοποιωντας το απο εκει, μπαινεις στο κρυφο μενου και μπορεις να αλλαξεις τα RGB και να δεις διαφορες στην εικονα. Με αυτο στο Off, οτι αλλαγες και να κανεις δεν ενεργοποιουνται.