Πανο αυτο που ζητησες ηταν το ευκολο,το δυσκολο ειναι για μενα τον ασχετο,απο εκει και μετα τι κανω.
αντε και μπηκα στο κρυφο μενυ,μετα ειναι το................ χαος
το θεμα ειναι οτι η "μικρη" εχει καποια(μικρα-μεγαλα) περιθωρια βελτιωσης για την ποιοτητα εικονας ακομα.
και εφ'οσον δεν ξερω τι κανω δεν πειραζω, αλλα τρωγομαι,κατι σαν φαγουρα με πιανει.
αρα καθομαι στα αυγα μου για να μην χασουμε και την εγγυηση.
δεν ξαναμπαινω στο κρυφο μενου.
Από το manual σχετικά με το Colour Management : Διαχείριση χρώματος. Κάνει αυτόματα τα χρώματα πιο ζωηρά. (Απενεργοποίηση/Ενεργοποίηση) @ Δεν ισχύει με σήμα PC. Ούτε RGB ούτε service menu (κρυφό μενού). Και κάτι τελευταίο. Βρε παιδιά κανείς δεν έχει αναφερθεί στον τρισάθλιο ήχο που έχει η κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατη τηλεόραση. Η εγώ έχω πρόβλημα στα αυτιά, η πρέπει ντε και καλά να παίζει με 4,5,6,7+1 σύστημα. Πολύ κατώτερες τηλεοράσεις που παρέλασαν από εδώ, είχαν αν μι τι άλλο πολύ πολύ πολύ καλύτερο ήχο. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει μια θέση και στάθμη να ικανοποιεί τα γούστα μου. Ιδικά η προεπιλογή (ομιλία) είναι για γέλια. Κρίμα. Α και αυτό να μην το ξεχάσω. Μετά από 2μηνο περίπου που παίζει, εκτός το κλικ κλακ κλοκ, την στιγμή που ανοίγει, τίποτα άλλο δεν ακούγεται μετά.Ορίστε από μη κάτοχο
![]()
Μια ερωτιση, εχει κανεις xbox συνδεμενο στην PX70
και παιζει στα 100 hz ?
μου ειπαν στο πλαισιο οτι πρεπει να την αφησω 100 ωρες συνεχομενες ανοιχτη για να στρωσει. ειναι σωστο αυτο?
α. θα συνδεσω το home cinema με την tv με hdmi. Απο οτι μπορω να καταλαβω με αυτον τον τροπο θα δουλευει μονο το dvd. πως μπορω να βγαζω τον ηχο της τηλεορασης στο home cinema (γινεται να δουλευει ταυτοχρονα hdmi και scart?
Θα πρεπει να δωσεις ηχο απο την τηλεοραση στον ενισχυτη σου. Αυτο προϋποθετει οτι η τηλεοραση σου εχει εξοδο ηχου (αναλογικο ή ψηφιακο).
β. μου ειπαν στο πλαισιο οτι πρεπει να την αφησω 100 ωρες συνεχομενες ανοιχτη για να στρωσει. ειναι σωστο αυτο?
Σωστο.
γ. μου ειπαν οτι οι plasma θελουν καποιες ειδικες ρυθμισεις απο καποιο menu που δεν φενεται.
Προφανως θα αναφερονται σε καποια μοντελα, οπου για να κανει ενας επαγγελματιας πιο λεπτομερης ρυθμιση, θα πρεπει να μπει στο service menu, γιατι εκει υπαρχει ενα επιπλεον μενου που δεν το δειχνει η τηλεοραση στο απλο μενου της.
δ. το home cinema επειδη ειναι ασυρματο υπαρχει περιπτωση να κολαει και να μην δουλευει σωστα? παντως σε ενα καταστημα που το ακουσα ειχε καλο ηχο.
Θα εξαρτηθει απο τα ποσα εμποδια μπροστα απο την ασυρματη μεταδοση θα εχεις. Εαν ειναι ανοικτος ο χωρος μεταξυ των πομπων και του δεκτη, τοτε δεν θα κανει διακοπες, λογικα. Φυσικα εχουμε ξαναπει οτι ο ασυρματος ηχος σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με τον ενσυρματο.
ο μονος λογος που γραφτηκα σε αυτο το forum ηταν γιατι νομιζω οτι εχετε τις γνωσεις και θα με βοηθησετε καλυτερα απο τους πωλητες στα καταστηματα.
Υπαρχουν και πωλητες που γνωριζουν και κανουν καλα τη δουλεια τους. Μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα καμια φορα...![]()
Καμιά 25αριά μέρες πριν, παρακολουθώ έργο σε κάποιο κανάλι όταν.....ωχ....ρε μεγάλε τι είναι αυτό? :bigcry:
Πλησιάζω το panel και....αμάν....μια κάθετη γραμμή. Ρε μάστορα τι είναι τούτο? Το ξανακοιτώ να επιβεβαιώσω οτι δε κάνουν γραμμές τα ματάκια μου. Τίποτα, το ίδιο. Μία ολόκληρη σειρά απο pixel αριστερά στο 1/3 περίπου της οθόνης δεν αλλάζει σωστά χρώματα. Σε μπλε φόντο γίνεται ροζ! Σε κοκκινωπό φόντο γίνεται μπλε! Εεε ρεεε γλέντια!
Τηλέφωνο αμέσως το γιατρό (Astra). Εξυπηρετικότατοι κανονίζουμε να περάσουν να τη πάρουν. Λόγω δικού μου ωραρίου εργασίας, καθυστερούμε να κλείσουμε το ραντεβού καμιά 10αριά ημέρες και....ρε συ τι είναι πάλι αυτό???? Και δεύτερη γραμμή κοντά στη πρώτη. Με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά αυτή τη φορά διαφορετικές χρωματικές προτιμήσεις. :slapface:
Anyway, η Panίτσα μου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο service και αναμένω. Κανείς καμιά ιδέα του τι συνέβη?
Πληροφοριακά, μπήκε στη ζωή μου τον Αύγουστο και στρώθηκε 200h με το γνωστό DVD και όλες τις πρώτες απαραίτητες ρυθμίσεις.
Anyway, η Panίτσα μου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο service και αναμένω. Κανείς καμιά ιδέα του τι συνέβη?
Επίσης έχω δει και σε μαγαζιά 2 φορές παρόμοιο φαινόμενο.
Φίλε Teddy,
Να σου εκφράσω κι εγώ τις καλύτερες ευχές και γρήγορα κοντά σου, γερό το πλασματάκι!
Να ρωτήσω και κάτι;
Πήγα στο media markt και έπαιξα λίγο με το τηλεκοντρόλ της 42px70. Εβγαλε μια επιλογή που στην δικιά μου δεν υπάρχει!
Συγκεκριμένα έπαιζε hdmi και πάτησα menu->εικόνα και είχε μια επιλογή "απόχρωση" ή κάτι σαν κι αυτό. Δεν είδα αν έχει άλλο firmware ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;
Παρατήρησα όμως πως όταν το γύριζα στην tv δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.
Σε εσας υπάρχει αυτή η επιλογή και πότε;
![]()
Η επιλογή αυτή βγαίνει όταν το σήμα είναι NTSC και δεν υπάρχει όταν το σήμα είναι PAL.Φίλε Teddy,
...έπαιζε hdmi και πάτησα menu->εικόνα και είχε μια επιλογή "απόχρωση" ή κάτι σαν κι αυτό...
Παρατήρησα όμως πως όταν το γύριζα στην tv δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.