Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εχει σταματησει η παραγωγη της και η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν την φερνει πλεον.Τα κομματια του πλαισιου και της στοας Φεξη πρεπει να ειναι τα τελυταια κομματια.Και μιλαμε για φανταστικη τηλεοραση.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τι εννοείς τελευταία 10 κομμάτια; Δεν θα φέρουν άλλα;
Αγχώθηκα τώρα γιατί σκεφτόμουν να την αγοράσω σε κανα μήνα...

Δεν νομίζω.
Εδώ με το ζόρι τα σπρώχνει το πλαίσιο για να μη του μείνουν.

Φαντάζομαι πώς μόλις τελειώσουν τα κομμάτια θα πέσει αρκετά η τιμή της PZ....
Ισχύει οτι η 42PZ καίει 490 watt;;;!!!!

:BDGBGDB55:

Χμμμ... οπότε πρέπει να χτυπήσω σύντομα μια PX
Η αλήθεια είναι οτι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η PZ αφού η απόσταση είναι πάνω απο 4 μέτρα οπότε τα 1080p πάνε περίπατο.

Φαντάζομαι πώς μόλις τελειώσουν τα κομμάτια θα πέσει αρκετά η τιμή της PZ....
Ισχύει οτι η 42PZ καίει 490 watt;;;!!!!

Ισχύει
Πάντως μην περιμένεις να πέσει η τιμή της στα επίπεδα της PX70...

Για τους υπότιτλους που εκνευρίζομαι κι εγώ δεν υπάρχει λύση. Η ιδέα της Sony είναι καλή αλλά δεν δουλεύει στην Panasonic. Μια λύση είναι η μείωση του overscan στο 0 στο κρυφό μενού. Τότε σε μερικά προγράμματα εμφανίζει τα καρέ συγχρονισμού του σήματος, αλλά και πάλι οι πιο πολλοί υπότιτλοι έχουν πρόβλημα.

Όμως το πρόβλημα δεν είναι της τηλεόρασης. Συχνά είναι των σταθμών και των εταιριών παραγωγής DVD που δεν ακολουθούν τους κανόνες για την ελάχιστη απόσταση των υπότιτλων από την άκρη. Όταν πρόγραμμα 16:9 προβάλλεται σε καρέ 4:3 με μαύρες μπάρες επάνω-κάτω, οι υπότιτλοι πρέπει να είναι τόσο μέσα στο πρόγραμμα ώστε σε ζουμ 16:9 (δηλαδή να βλέπεις μόνο το κεντρικό 16:9 του 4:3 κάδρου κόβοντας της μαύρες μπάρες πάνω-κάτω και το περιεχόμενο δεξιά-αριστερά) δεν πρέπει να κόβονται οι υπότιτλοι. Δοκιμάστε το σε μια μετάδοση F1 και θα δείτε ότι όλα τα γραφικά, στατιστικά, κλπ διαβάζονται. Αλλά στην Ελλάδα ακόμα η στερεοφωνική εκπομπή της TV είναι πολυτέλεια.

Τι εννοείς τελευταία 10 κομμάτια; Δεν θα φέρουν άλλα;
Αγχώθηκα τώρα γιατί σκεφτόμουν να την αγοράσω σε κανα μήνα...

Κοιτα, στην Ηλεκτρονικη και στο MEDIA MARKT μου ειπαν αν θελω να παρω καποιο απο αυτα που εχουν εκει γιατι εχουν τελειωσει.

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχουν μεινει 10 (την προηγουμενη εβδομαδα).

Παρε ενα τηλεφωνο...

επανερχομαι στο θεμα του προβληματος,,,
Σημερα επιτελους παρελαβα την τv απο την οποια εγινε αντικατασταση πανελ.
Σε μια γρηγορη ματια που εριξα στην οθονη σαν να μου φανηκε οτι ναι μεν η γραμμη εξαφανιστηκε,αλλα σαν να βλεπω μια αχνη νεα γραμμη αχνη διαφανη καπως,,,,
Την ξανακοιταξα καλα καλα....ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ..
Φαινετε σε ολη την οθονη ενα ΠΛΕΓΜΑ καθετων και οριζοντιων γραμμων με ισες αποστασεις μεταξυ τους,οπως ακριβως σας το λεω,αχνες προς το λευκοδιαφανο θελει πολυ παρατηριτηκοτητα να τις δεις και μονο απο κοντα φαινονται.
Κοιταξτε παρακαλω φιλοι συμφουρητες την τηλεoραση σας καλα καλα κυριως σε σκουρα χρωματα (background)..

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κοιταξες το serial number της τηλεορασης? ειναι το ιδιο με αυτο που εδωσες?
(ανεξαρτητα τι εγινε με το panel)

Το πλέγμα που λες το βλέπω κι εγώ σε όλη την έκταση της οθόνης, μόνο όταν είναι σβηστή και από πολύ κοντά. Μάλιστα είναι διαγώνιες οι γραμμές. Δε θεώρησα ότι είναι πρόβλημα γιατί δεν επηρεάζει σε τίποτα την εικόνα. Περισσότερο μου φαίνεται σαν να είναι αντανακλάσεις μεταξύ των τζαμιών της οθόνης.

Κάποιος που να ξέρει κάτι περισσότερο;

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κοιταξες το serial number της τηλεορασης? ειναι το ιδιο με αυτο που εδωσες?
(ανεξαρτητα τι εγινε με το panel)
H τηλεοραση ειναι η ιδια!!!αν και δεν κοιταξα το serial,τα καναλια ειναι οπως ακριβως τα ειχα,μεχρι και οι ρυθμισεις ηταν ιδιες!!!

Το πλέγμα που λες το βλέπω κι εγώ σε όλη την έκταση της οθόνης, μόνο όταν είναι σβηστή και από πολύ κοντά. Μάλιστα είναι διαγώνιες οι γραμμές. Δε θεώρησα ότι είναι πρόβλημα γιατί δεν επηρεάζει σε τίποτα την εικόνα. Περισσότερο μου φαίνεται σαν να είναι αντανακλάσεις μεταξύ των τζαμιών της οθόνης.

Κάποιος που να ξέρει κάτι περισσότερο;

Ισως να εχεις δικιο,ναι συμφωνω δεν επηρεαζει τιποτα,αλλα φοβου τους δαναους και δωρα φερωντος!

Για τους υπότιτλους που εκνευρίζομαι κι εγώ δεν υπάρχει λύση. Η ιδέα της Sony είναι καλή αλλά δεν δουλεύει στην Panasonic. Μια λύση είναι η μείωση του overscan στο 0 στο κρυφό μενού. Τότε σε μερικά προγράμματα εμφανίζει τα καρέ συγχρονισμού του σήματος, αλλά και πάλι οι πιο πολλοί υπότιτλοι έχουν πρόβλημα.

Όμως το πρόβλημα δεν είναι της τηλεόρασης. Συχνά είναι των σταθμών και των εταιριών παραγωγής DVD που δεν ακολουθούν τους κανόνες για την ελάχιστη απόσταση των υπότιτλων από την άκρη. Όταν πρόγραμμα 16:9 προβάλλεται σε καρέ 4:3 με μαύρες μπάρες....

Ερωτηση:
Τι ειναι το OVERSCAN?
Τι ειναι τα καρε συγχρονισμου?

Δεν ξερω αν το προβλημα ειναι της τηλεορασης, παντως ειναι μ@λ@κια να βλεπεις τα κεφαλια σαν πεπονια. Τους πειραζε δηλαδη να βαλουν τη λειτουργια που κινει την εικονα κατακορυφα??

Οι αλλες εταιριες τι κανουν με το συγκεκριμενο θεμα?
Δεν εχει τυχει να δω...

Υστερογραφον:
Θελω τη SONY μου πισω!!

Καλησπέρα! άλλος ένας φιδοκάτοχος :award:προστέθηκε από εχθές στο club.
Έχω απλά ένα «πρόβλημα» όταν βάζω να παίξει dvd η τηλεόραση έχει ένα πράσινο φόντο σε όλη την οθόνη. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;
και άν ναι ποιά είναι η λύση του;:HTEHETH63:

Καλησπέρα! άλλος ένας φιδοκάτοχος :award:προστέθηκε από εχθές στο club.
Έχω απλά ένα «πρόβλημα» όταν βάζω να παίξει dvd η τηλεόραση έχει ένα πράσινο φόντο σε όλη την οθόνη. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;
και άν ναι ποιά είναι η λύση του;:HTEHETH63:
Δεν είναι φίδι αυτό φίλε μου αλλο ερπετό πρέπει να είναι:AFADF0:

Δέν μιλάμε για ερπετό αλλά για βόα (χαχαχαχα)
Σύνδεση είναι με scart. Το δοκίμασα και στην παλιά τηλεόραση και το χρώμα ήταν μια χαρά. Κατατ´άλλα η τηλεόραση τα κανάλια τα δείχνει μια χαρά.
Αναφορικά με τις ρυθμίσεις ψάχνω να βρώ μήπως μπορώ να το διορθώσω αλλά μάταια, είναι σάν κάποιος να έχει βάλει στο RGB πάρα πολύ πράσινο.:damnyou:

Σύνδεση είναι με scart. Το δοκίμασα και στην παλιά τηλεόραση και το χρώμα ήταν μια χαρά. Κατατ´άλλα η τηλεόραση τα κανάλια τα δείχνει μια χαρά.
Αναφορικά με τις ρυθμίσεις ψάχνω να βρώ μήπως μπορώ να το διορθώσω αλλά μάταια, είναι σάν κάποιος να έχει βάλει στο RGB πάρα πολύ πράσινο.:damnyou:

δυστυχως δεν την εχω με RGB:2thumb22sup:

εαν θυμαμαι καποια ρυθμιση απο τον player για rgb colour.
η av2 ειναι και για rgb και για s-video,μηπως κατι παιζει απο εκει?

υ.γ γρηγορα για ενα HDMI

Last edited:

Μάλλον προβληματικό καλώδιο scart. Αλλαξέ το και πιθανολογώ οτι θα είσαι ΟΚ.