Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

για να ερθουνε να μου την παραλαβουνε απο το astra service μου ζητησαν χρηματα!την πηα ο ιδιος και την παρελαβα ο ιδιος.

Κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό!!! Δεν είναι δυνατό να σου ζητάν χρήματα μέσα στην εγγύηση, ούτε να την πηγαίνεις ο ίδιος!!!

@#$$%%%^^
:argue:

φίλε baniko, ωραίος που έγραψες όλα τα χαρακτηριστικά, κουράγιο φίλε μου, ελπίζω όλα να πάνε κατ'ευχήν...
και, αν θέλεις, κάνε μια ερώτηση στο service περί σταθεροποιητή τάσης και πες μας τι λένε.
-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

... ελπίζω όλα να πάνε κατ'ευχήν...
και, αν θέλεις, κάνε μια ερώτηση στο service περί σταθεροποιητή τάσης ...
-bye-
Ευχαριστώ!
Καλή η ιδέα για την ερώτηση στο service (αν και σκέφτομαι να πάρω έτσι κι αλλιώς!).
Θα ενημερώσω...

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πες, πες, την παρήγγειλα κι εγώ σήμερα!! Για να δούμε τι θα δούμε. Το πρόβλημα? είναι οτι δεν την είδα να παίζει και εμπιστεύτικα τις γνώμες σας, καθ'οτι εδώ στην επαρχία τα μαγαζιά εχουν μέσα μια Sony, μια Philips και μια LG και σου λένε διάλεξε! Εντυπώσεις και απορίες μόλις παραλάβω.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πες, πες, την παρήγγειλα κι εγώ σήμερα!! Για να δούμε τι θα δούμε. Το πρόβλημα? είναι οτι δεν την είδα να παίζει και εμπιστεύτικα τις γνώμες σας, καθ'οτι εδώ στην επαρχία τα μαγαζιά εχουν μέσα μια Sony, μια Philips και μια LG και σου λένε διάλεξε! Εντυπώσεις και απορίες μόλις παραλάβω.

Καλως ηρθες και καλοριζικη :firstprize:

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασεις σε τηλεοπτικο σημα αλλα και σε dvd (μαλλον θα τα χασεις :2thumb22sup:)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλωρίζικη φίλε sgavros. Σίγουρα λέμε πάντα ότι πριν αγοράσουμε πρέπει να δούμε με τα δικά μας τα μάτια, αλλά από την άλλη είναι το γνωστό πρόβλημα της επαρχίας που αναφέρεις... Το θετικότατο της υπόθεσης είναι ότι αγόρασες μια πολύ καλή τηλεόραση, την οποία την έχουν πολλά μέλη μας και ανά πάση στιγμή μπορείς να βρεις την οποιαδήποτε βοήθεια.
Και πάλι να την χαίρεσαι την αγορά σου και καλοθέατη :ernaehrung004:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλωρίζικη φίλε sgavros. Σίγουρα λέμε πάντα ότι πριν αγοράσουμε πρέπει να δούμε με τα δικά μας τα μάτια, αλλά από την άλλη είναι το γνωστό πρόβλημα της επαρχίας που αναφέρεις... Το θετικότατο της υπόθεσης είναι ότι αγόρασες μια πολύ καλή τηλεόραση, την οποία την έχουν πολλά μέλη μας και ανά πάση στιγμή μπορείς να βρεις την οποιαδήποτε βοήθεια.
Και πάλι να την χαίρεσαι την αγορά σου και καλοθέατη :ernaehrung004:

Πανουκο φιλε μου(τι επαθα πρωι-πρωι!!)

επειδη θα λεμε τα ιδια και τα ιδια απο οτι φαινειται,αν ειναι δυνατον, κλειστε αυτο το thread, να ανοιχτει ενα καινουριο, γιατι ηδη φτασαμε στις 175 σελιδες,και ειναι πολυ δυσκολο για καποιον να το διαβασει.

παιδια καλημερα. μπορειτε να μου πειτε τι αναλυση να βαλω οταν βλεπω dvd?
εχει διαφορες αναλυσεις απο το menu του dvd ως και 1920 * 1080.
ευχαριστω.

paratirisa oti se kapoies skoines tholonei i eikona eidika otan ginetai zoom se kontina. einai poli enoxlitiko.

Παιδιά, είναι πολλές οι 175 σελίδες και τις διάβασα ήδη 2 φορές για να καταλήξω στην αγορά της. Μπορεί κάποιος να γράψει τι πρέπει να κάνω όσον αφορά το στρώσιμο, τις αρχικές ρυθμίσεις, τις ρυθμίσεις μετά το στρώσιμο κτλ. Πιστεύω οτι θα βοηθήσει πολλούς αν είναι όλα μαζεμένα. Ευχαριστώ.

Παιδιά, είναι πολλές οι 175 σελίδες και τις διάβασα ήδη 2 φορές για να καταλήξω στην αγορά της. Μπορεί κάποιος να γράψει τι πρέπει να κάνω όσον αφορά το στρώσιμο, τις αρχικές ρυθμίσεις, τις ρυθμίσεις μετά το στρώσιμο κτλ. Πιστεύω οτι θα βοηθήσει πολλούς αν είναι όλα μαζεμένα. Ευχαριστώ.

Για τις πρώτες 200h περίπου:
- Αντίθεση & Φωτεινότητα χαμηλά, κάτω απο το 50% (εγω το είχα στο 20%-30% περίπου)
- Θέαση χωρίς οριζόντιες ή κάθετες μαύρες μπάρες και ειδικά οταν βλέπεις τηλεοπτικά προγράματα απέφυγε πολύωρη έκθεση στο panel των σημάτων των σταθμών ή στατικών εικόνων με τη χρήση του κατάλληλου "Aspect Ratio" (Zoom 1,2).
- Χρησιμοποίησε το "Burn In" DVD τις ώρες που δεν βλέπεις τηλεόραση (πχ βραδινός ύπνος) για γρηγορότερο και πληρέστερο στρώσιμο.

Μετά......δώσ' της να καταλάβει! :2thumb22sup:

Eυχαριστώ Teddy! To Burn in DVD μπορώ να το "παίζω" συνεχώμενα πολλές ώρες μέχρι να συμπληρωθούν οι 200?

Eυχαριστώ Teddy! To Burn in DVD μπορώ να το "παίζω" συνεχώμενα πολλές ώρες μέχρι να συμπληρωθούν οι 200?
Εγώ το έπαιζα συνέχεια χωρίς πρόβλημα.

[Βέβαια η τηλεόρασή μου έβλαλε προσφάτως (μετά απο 4 μήνες σχεδόν) κάθετη γραμμή στην όθόνη και τώρα είναι στο service (όπως έχω γράψει παραπάνω) αλλά νομίζω ότι είναι άσχετο το ένα με το άλλο]

Μήπως ξέρετε αν επηρεάζει τη λειτουργία της τηλεόρασης η τοποθέτηση ηχείων δίπλα της;

Για την παλιά μου CRT ήξερα ότι τα ηχεία έπρεπε να είναι μαγνητικά θωρακισμένα, αλλά για τις Plasma δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο.

Μήπως ξέρετε αν επηρεάζει τη λειτουργία της τηλεόρασης η τοποθέτηση ηχείων δίπλα της;

Για την παλιά μου CRT ήξερα ότι τα ηχεία έπρεπε να είναι μαγνητικά θωρακισμένα, αλλά για τις Plasma δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο.

Οχι, δεν επηρεάζουν. Γενικά οι LCD-Plasma δεν μαγνητίζονται όπως οι CRT. :2thumb22sup:

Panosxgr, με βγάζεις από τη δύσκολη θέση να απορρίψω κάποιες επιλογές λόγω έλλειψης θωράκισης.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Κάποιος που έχει την τηλεόραση μπορεί να μας δώσει λίγες πληροφορίες για την λειτουργία Just της οθόνης; Είναι το γνωστό μας (απο τις Philips και Sony) superzoom; Δηλαδή μετατρέπει τα σήματα 4:3 σε 16:9 και "τραβάει" μόνο τις ακρές; Τα πρόσωπα οταν είναι στο κέντρο της εικόνας φαίνονται φυσιολογικά;

Κάποιος που έχει την τηλεόραση μπορεί να μας δώσει λίγες πληροφορίες για την λειτουργία Just της οθόνης; ;

ειναι κατι σαν τετραγωνισμενο 16:9 αν με πιανεις αλλα χωρις μπαρες.

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα 4:3 χωρίς να υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση; (να υπάρχει μόνο στις άκρες)