Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Χμμ.. θα πάω να την δω πάλι από κοντά για να αποφασίσω.
Εχουμε καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμες η PX80;

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

το καλυτερο που εχεις να κανεις,και λογικα Μαιο θα ειναι εδω η px80

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα 4:3 χωρίς να υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση; (να υπάρχει μόνο στις άκρες)
Στη δική μου το λέει "πληρης καλυψη οθόνης" και είναι αυτό. Δηλαδή λιγότερο "τραβιγμα" στο κέντρο και περισσότερο στις άκρες.

Θα ήθελα να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να μπορώ να προβάλω κάποια DVD. Με τι καλώδιο προτείνετε να την συνδέσω;
Με καλώδιο S-Video ή κάποιο άλλο;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στη δική μου το λέει "πληρης καλυψη οθόνης" και είναι αυτό. Δηλαδή λιγότερο "τραβιγμα" στο κέντρο και περισσότερο στις άκρες.

Φαντάζομαι ότι αυτή ρύθμιση δημιουργεί το γνωστό φαινόμενο όταν υπάρχει κυλιόμενο κείμενο στην οθόνη να νομίζεις πως "καμπυλώνει" προς τα έξω. :ADFADF1:

Θα ήθελα να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να μπορώ να προβάλω κάποια DVD. Με τι καλώδιο προτείνετε να την συνδέσω;
Με καλώδιο S-Video ή κάποιο άλλο;

με τι αλλο?

με HDMI φυσικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φαντάζομαι ότι αυτή ρύθμιση δημιουργεί το γνωστό φαινόμενο όταν υπάρχει κυλιόμενο κείμενο στην οθόνη να νομίζεις πως "καμπυλώνει" προς τα έξω. :ADFADF1:

:aktion033::aktion033::aktion033:

Αγαπητοί φίλοι μου την έφεραν από το service και όλα καλά.
Λόγω χρόνου θα ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα!

Υπόθεση κάθετης γραμμής συνέχεια και (επιθυμώ και ελπίζω!) τέλος:

Η τηλεόραση επέστρεψε την Παρασκευή το απόγευμα από το συνεργάτη του astra service. Ακριβώς μία εβδομάδα! (την είχαν πάρει την προηγούμενη Παρασκευή 8-2, είχαν ειδοποιηθεί το πρωί της ίδιας μέρας).
Γενικά δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από το service (Βουδούρης, Μακεδονίας 100, Θεσ/νίκη, 2310 323850). Μικρή παραφωνία, ότι όταν την πήραν την φόρτωσαν ξαπλωτή σε ένα fabia. Δεν είδα πως την μετέφεραν στην επιστροφή, γιατί δεν ήμουν σπίτι (την παρέλαβε η γυναίκα μου). Πάντως η συσκευή ήταν ΟΚ και παίζει μιά χαρά.
Για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσα να μιλήσω με τους τεχνικούς για να ρωτήσω για την αναγκαιότητα σταθεροποιητή τάσης (και όλο ξεχνώ το τηλεφώνημα!).
Τώρα την ξαναστρώνω.

Last edited:

Για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσα να μιλήσω με τους τεχνικούς για να ρωτήσω για την αναγκαιότητα σταθεροποιητή τάσης

το πρωτο πραγμα που μου ειπαν απο το μαγαζι που την αγορασα ηταν ακριβως αυτο και δεν ειναι καποιο τυχαιο μαγαζι.(αν και τα ξερω αυτα)
οσοι μενουν Ηρακλειο ξερουν!

το πρωτο πραγμα που μου ειπαν απο το μαγαζι που την αγορασα ηταν ακριβως αυτο και δεν ειναι καποιο τυχαιο μαγαζι.(αν και τα ξερω αυτα)
οσοι μενουν Ηρακλειο ξερουν!

μένω Ηράκλειο και δεν ξέρω. :BDGBGDB55:

μένω Ηράκλειο και δεν ξέρω. :BDGBGDB55:

τωρα σου γραφω απο την τηλεοραση και ψαχνω ρυθμιση για τον zoom player να πιανει ολη την οθονη.

βοηθεια please!!!:BDGBGDB55:

παιζει ενα .mkv στα 720p

Last edited:

Παιδιά!! Το στρώσιμο συμπεριλαμβάνει και τις ώρες που παίζει κανάλια ή μόνο το Burn in Wash DVD?

συνδεσα σημερα την τηλεοραση με το pc με ενα καλωδιο DVI-VGA και εδωσα αναλυση στα 1360Χ768 στα 75hz (αν θυμαμαι καλα)απο την 7600GT.
ολα καλα μεχρι εδω αλλα οπως λεω και παραπανω επαιξα ενα αρχειο 720p.mkv με αναλυση 1280Χ720 με τον zoom player.
το προβλημα ειναι οτι η εικονα ηταν σαν παραθυρο(παραλληλογραμο) στο κεντρο, μεσα στο παραθυρο του zoom δηλ δεν επιανε ολη την οθονη.
το aspect ratio του zoom ειναι στην ρυθμιση widescreen 16:9
ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

τωρα σου γραφω απο την τηλεοραση και ψαχνω ρυθμιση για τον zoom player να πιανει ολη την οθονη.

βοηθεια please!!!:BDGBGDB55:

παιζει ενα .mkv στα 720p

Δοκιμασε καλυτερα τομ mpc ο οποιοσ ειναι μεσα στο πακετο k-lite.
Kατεβασε τον και θα ανοιξει αμεσως ολα τα αρχεια.
Μετα θα πας με δεξι κλικ στις ρυθμισεισ του player θα δωσεισ 16/9 αν δεν κανω λαθος ειναι η εντολη video frame η καπως ετσι.
Για οτι θελεισ ρωτα.

Λοιπόν μετά από την μελέτη αυτού του τεράστιου post,από σήμερα το πρωί
η εν λόγω κυρία παραλήφθηκε και αναπαύεται στο έπιπλο της παλίας μου tv.
Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλες.
Ακολουθεί περίοδο στρωσίματος............
Σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες-απόψεις σας που βοήθησαν στην τελική επιλογή μου.:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δοκιμασε καλυτερα τομ mpc ο οποιοσ ειναι μεσα στο πακετο k-lite.
Kατεβασε τον και θα ανοιξει αμεσως ολα τα αρχεια.
Μετα θα πας με δεξι κλικ στις ρυθμισεισ του player θα δωσεισ 16/9 αν δεν κανω λαθος ειναι η εντολη video frame η καπως ετσι.
Για οτι θελεισ ρωτα.

για τον media player classic λες ετσι?
εχω βαλει αυτο το πακετο και μου αρεσει ο zoom player http://www.cccp-project.net/

οκ,το βρηκα αυτο και θα το δοκιμασω καποια στιγμη.

στο OCD εχω
output size 1280X720
input size 1280X720

cpu περιπου στο 32%

αλλα αυτα ειναι στο μονιτορ του pc......θα ξαναδοκιμασω οπως ειπα

Last edited:

Λοιπόν μετά από την μελέτη αυτού του τεράστιου post,από σήμερα το πρωί
η εν λόγω κυρία παραλήφθηκε και αναπαύεται στο έπιπλο της παλίας μου tv.
Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλες.
Ακολουθεί περίοδο στρωσίματος............
Σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες-απόψεις σας που βοήθησαν στην τελική επιλογή μου.:a0210:
Καλό στρώσιμο και καλές θεάσεις!