Στη δική μου το λέει "πληρης καλυψη οθόνης" και είναι αυτό. Δηλαδή λιγότερο "τραβιγμα" στο κέντρο και περισσότερο στις άκρες.Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα 4:3 χωρίς να υπάρχει μεγάλη παραμόρφωση; (να υπάρχει μόνο στις άκρες)
Στη δική μου το λέει "πληρης καλυψη οθόνης" και είναι αυτό. Δηλαδή λιγότερο "τραβιγμα" στο κέντρο και περισσότερο στις άκρες.
Θα ήθελα να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να μπορώ να προβάλω κάποια DVD. Με τι καλώδιο προτείνετε να την συνδέσω;
Με καλώδιο S-Video ή κάποιο άλλο;
Φαντάζομαι ότι αυτή ρύθμιση δημιουργεί το γνωστό φαινόμενο όταν υπάρχει κυλιόμενο κείμενο στην οθόνη να νομίζεις πως "καμπυλώνει" προς τα έξω. :ADFADF1:
με τι αλλο?
με HDMI φυσικα
Για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσα να μιλήσω με τους τεχνικούς για να ρωτήσω για την αναγκαιότητα σταθεροποιητή τάσης
το πρωτο πραγμα που μου ειπαν απο το μαγαζι που την αγορασα ηταν ακριβως αυτο και δεν ειναι καποιο τυχαιο μαγαζι.(αν και τα ξερω αυτα)
οσοι μενουν Ηρακλειο ξερουν!
μένω Ηράκλειο και δεν ξέρω. :BDGBGDB55:
Παιδιά!! Το στρώσιμο συμπεριλαμβάνει και τις ώρες που παίζει κανάλια ή μόνο το Burn in Wash DVD?
τωρα σου γραφω απο την τηλεοραση και ψαχνω ρυθμιση για τον zoom player να πιανει ολη την οθονη.
βοηθεια please!!!:BDGBGDB55:
παιζει ενα .mkv στα 720p
Δοκιμασε καλυτερα τομ mpc ο οποιοσ ειναι μεσα στο πακετο k-lite.
Kατεβασε τον και θα ανοιξει αμεσως ολα τα αρχεια.
Μετα θα πας με δεξι κλικ στις ρυθμισεισ του player θα δωσεισ 16/9 αν δεν κανω λαθος ειναι η εντολη video frame η καπως ετσι.
Για οτι θελεισ ρωτα.
Καλό στρώσιμο και καλές θεάσεις!Λοιπόν μετά από την μελέτη αυτού του τεράστιου post,από σήμερα το πρωί
η εν λόγω κυρία παραλήφθηκε και αναπαύεται στο έπιπλο της παλίας μου tv.
Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλες.
Ακολουθεί περίοδο στρωσίματος............
Σας ευχαριστώ ολους για τις γνώμες-απόψεις σας που βοήθησαν στην τελική επιλογή μου.:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.