Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

yes i had the same problem before xmas ...1line then 2lines....after 2weeks had about 12 vertical pixel lines top to bottom......had tv for 7 months so took it to local panasonic agents, who replaced the plasma screen(because it was a chip fault which are connected to the plasma screen) repaired under warranty no charge (thank god)...bill came to £.561.....

εαν ειναι το chip παιδες δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν βοηθεια μας.........
Θα επιστρατεύσω ευχέλαια αγιασμούς και ξεματιασματά.

Καμμια αμφιβολια πια.Τουλαχιστον για την 70 προς το παρον , ειναι ενα θεμα σοβαρο νομιζω.

Και η 37ΡΧ70 απ'οτι φαινεται τα ιδια.

Google και ΤΗ42PX70 vertical lines.

http://www.thedvdforums.com/forums/showthread.php?t=500242

http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-605503.html

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=678847

Last edited:

Μόλις τώρα είδα και στη δική μου (PX70E - αγορά ΟΚΤ 2007) μια μωβ κάθετη γραμμή αριστερά, η οποία εξαφανίζεται για λίγο και εμφανίζεται ξανά.

Μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα ή κάτι άλλο;

Λογικά δεν πρέπει να κάνει η εταιρεία ανάκληση για το(τα) συγκεκριμένο(α) μοντέλο(α);;;;

To ενδιαφέρον είναι ότι στην Αγγλία οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους με καινούργια και να μη δεχτούν επισκευή, ενώ στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι να υπομένουμε τις καθυστερήσεις της astra service. Αν δεχτούμε ότι το πρόβλημα είναι γνωστό στην αντιπροσωπεία και παρουσιάζεται σε πολύ μεγάλο αριθμό συσκευών, το να μην υπάρχουν ανταλλακτικά panel σε στοκ είναι απαράδεκτο.

Παρόλο που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της τηλεόρασης, αν είχα τη δυνατότητα θα την επέστρεφα και θα έπαιρνα κάποια άλλη στη θέση της, έστω καταβάλλοντας και μια διαφορά χρημάτων.

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορείτε να μου πείτε τι ποσοστό περίπου απ'όσους γράφουν εδώ αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη γνωστή γραμμή της οθόνης?
Γιατί το διαβάζω συνέχεια αυτό εδώ μέσα και είναι ίσως τελικά το σοβαρότερο μειονέκτημα της εν λόγω τηλεοράσεως...

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορείτε να μου πείτε τι ποσοστό περίπου απ'όσους γράφουν εδώ αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη γνωστή γραμμή της οθόνης?
Γιατί το διαβάζω συνέχεια αυτό εδώ μέσα και είναι ίσως τελικά το σοβαρότερο μειονέκτημα της εν λόγω τηλεοράσεως...

Και 1% να ειναι...το διακινδυνευεις?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και 1% να ειναι...το διακινδυνευεις?

Μην τρελαθουμε κιολας !!! 1% ειναι αποδεκτο.

Απο εκει και πανω να φοβασαι.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μην τρελαθουμε κιολας !!! 1% ειναι αποδεκτο.

Απο εκει και πανω να φοβασαι.

Νομίζω ότι το ποσοστό είναι πολύ πάνω από 1%. Θεωρώ ότι οι συσκευές που δεν εμφάνισαν πρόβλημα αποτελούν δυστυχώς την εξαίρεση. Ελπίζω τα καινούργια πάνελ να μην έχουν το ίδιο θέμα, γιατί διαφορετικά η αντιπροσωπεία θα πρέπει να δει με σοβαρότητα το ζήτημα και να προβεί σε αντικατάσταση των τηλεοράσεων - ίσως και με διαφορετικό μοντέλο. Ξαναλέω, το να αλλάζουμε πάνελ κάθε 5-6 μήνες, έστω και χωρίς κόστος, είναι μη αποδεκτή λύση.

Δεν ειπα οτι οι βλαβες στις PX70 ειναι 1%, αλλα οτι το 1% σαν ποσοστο βλαβης ειναι αποδεκτο.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν ειπα οτι οι βλαβες στις PX70 ειναι 1%, αλλα οτι το 1% σαν ποσοστο βλαβης ειναι αποδεκτο.

Δε διαφωνώ. Ίσα-ίσα που ποσοστό βλαβών 1% υποδηλώνει μάλλον αξιόπιστο μοντέλο.

Μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο παιδιά και να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα? Μήπως οι προβληματικές τηλεοράσεις ήταν κάποια συγκεκριμένη παρτίδα παραγωγής?

Θα προτεινα να γινει μια καταγραφη απο οσους εχουν την PX70 ή την PX7 και τους εμφανισε την καθετη γραμμη.

Ας γραψουν ημερομηνια αγορας, παρτιδα παραγωγης κ.λ.π.

Ετσι θα ξερουμε και το ποσοστο περιπου και θα μπορουμε αργοτερα να κανουμε μια διαμαρτυρια στην μαμα panasonic.

Εαν ''χτύπα ξύλο'' μας τύχει, το καινουργιο panel θα έχει 2 χρόνια εγγύηση
από τη μέρα τοποθετησής του στη tv και αν ισχύει που μπορουμε να το
βρούμε με επίσημο έγγραφο?
Πάντως φίλτατοι εάν είχα διαβάσει τα post πριν την αγορά της,μαλλον δεν θα την αγόραζα.Κρίμα γιατι αν και είμαι ακόμα στο στρώσιμο διακρίνω μια όμορφη και αξιοπρεπέστατη tv για τα χρήματα της.

Πάντως φίλτατοι εάν είχα διαβάσει τα post πριν την αγορά της,μαλλον δεν θα την αγόραζα.Κρίμα γιατι αν και είμαι ακόμα στο στρώσιμο διακρίνω μια όμορφη και αξιοπρεπέστατη tv για τα χρήματα της.

Δεν νομιζω οτι πρεπει να επικρατησει πανικος.
Στρωσε την TV σου οπως πρεπει, βαλε και την προστασια που πρεπει να εχει (σταθεροποιητης τασης) και απολαυσε την.

Οταν και αν εμφανισει το προβλημα τα ξαναλεμε.

Ετσι και αλλιως η τηλεοραση ειναι :award:

εγω παλι δεν εχω αλλη επιλογη.

παλι αυτην θα επαιρνα η την pio hd ready καθως οι lcd tv δεν μου αρεσουν(ανεξαρτητως ποσου και για τηλεοπτικο σημα παντα)

Μήπως οι προβληματικές τηλεοράσεις ήταν κάποια συγκεκριμένη παρτίδα παραγωγής?

ας βγαλουν μια ανακοινωση για αντικατασταση της τηλεορασης να τελειωνει το θεμα.
φυσικα ελπιζουμε ολοι να ειναι συγκεγκριμενη η παρτιδα αλλοιως εχουμε θεμα.

επισης, μια επισημη ενοχληση της panasonic Hellas απο την διαχειριση του avclub θα ηταν χρησιμη.

Last edited:

Λοιπόν μετά από τηλ. επικοινωνία με intersys δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κατά αυτούς καθώς όπως μου ειπαν οι προβληματικές tv ειναι 1-2:smash:.
Επίσης εαν αλλάχθεί panel στους τελευταίους μηνες της εγγύησης τότε
θα μας δώσει επέκταση για 6 μήνες............:HTEHETH63:.
Για να μην το ξεχάσω μου αναφέρθηκε οτι οι px7 εχουν μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών από τις px70.