Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

προφανως εχει αναλαβει την επισκευη των τηλεορασεων και αλλων συσκευων της panny κατοπιν συμφωνιας αλλα και αλλων εταιριων.

ειναι αλλη εταιρια βασικα.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Διαβάζοντας τα post έχω την εντύπωση ότι όσοι πήραμε την τηλεόραση στην αρχή δεν έχουμε πρόβλημα, κι αυτό άρχισε μετά την παρουσίαση της PX7. Μπας και έγινε αλλαγή στην παραγωγή του panel;
Μπα, έτυχε και στο vezouvio που σκόραρε πρώτος!
Ή κάποιο λάθος σε κύκλωμα ή κάποιο λάθος σε παρτίδα πάνελ ή εγγενές πρόβλημα του πάνελ. Σε όλες τις περιπτώσεις ελπίζω να διορθώνεται με κατα την αλλαγή πάνελ!

Παιδιά, (!!!)
το νέο στρώσιμο (μετά το service από την κάθετη γραμμή) τέλειωσε.:drummer: Αυτή τη φορά μου πήρε λίγες μέρες παραπάνω!
Και κατά τη διάρκεια του στρωσίματος και τώρα, έχω την αίσθηση ότι με αυτό το πάνελ βλέπω πιο όμορφη εικόνα! (λείπει αυτή η πρασινίζουσα απόχρωση για την οποία παραπονιόμουν:bigcry: εξαρχής).
Ελπίζω να είναι έτσι & αυτό να σημαίνει κάτι καλό!

Μήπως σου βάλανε λάθος panel;;;

:flipout:

Πλάκα κάνω, Ξανά καλορίζικη λοιπόν και κυρίως ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ!!!!

:2thumb22sup:

απ' το στόμα σου και...

(αν και δε θα με χαλούσε να μου την αλλάξουν με ΡΧ80! - λέμε τώρα αλλά ας μη σκεφτόμαστε την τύχη μας!)

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν απεχω πολυ απο τον ξυλοδαρμο.
Σε 2 φιλους την προτεινα, την αγορασαν και στους 2 εβγαλε καθετη γραμμη...
Τουλαχιστον η Ιντερτεκ λεει οτι εχει παραδωσει πανελ(ς) στην αστρα...
Πρεπει να ειχαν παρει πολλες πισω με αυτο το προβλημα.

Σε 2 φιλους την προτεινα, την αγορασαν και στους 2 εβγαλε καθετη γραμμη...

Πότε περίπου τις αγόρασαν;

Μόλις επικοινώνησα με το service της Astra και πάμε για αλλαγή panel (αγορά 24/10/2007).

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων βλαβών και αντίστοιχων αλλαγών panel επεκτείνεται αναλόγως η εγγύηση (περίπου όπως ισχύει για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων). Ξέρετε κάτι για αυτό;

Δεν απεχω πολυ απο τον ξυλοδαρμο.
Σε 2 φιλους την προτεινα...
έγώ την είχα προτείνει αλλά δεν τσίπμπισαν (ευτυχώς;!) και για την ώρα δεν προτείνω τίποτα μέχρι να κλείσει 4+μήνες από το πρώτο σκοράρισμα κάποιου φίλου με 80ρα!

Τουλαχιστον η Ιντερτεκ λεει οτι εχει παραδωσει πανελ(ς) στην αστρα...

Μόλις μίλησα με astra service. Panels ΔΕΝ υπάρχουν. Η συσκευή μου μόλις έκλεισε μισό μήνα στο service, και απλώς κάθεται. Όταν τους είπα ότι τη θέλω πίσω, και όταν παραλάβουν τα panels να τους την παραδώσω για να το αλλάξουν, μου είπαν ότι αυτό δε γίνεται, γιατί θα χάσω τη σειρά προτεραιότητάς μου... Μένω άφωνος από το customer support made in greece...

Τελικά η panαsonic βρήκε το διάολο της με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Τώρα λοιπόν που υπάρχει έλλειψη panels τι γίνεται?
Μηπως έπρεπε η εταιρία-service να εχει άλλη αντιμετώπιση στο θέμα αυτό και να μην αφήνει στο έλεος του Θεού και της υπομονής τους πελάτες της.
Γιατι ετσι όπως το πηγαίνουν μπορεί να μείνεις χωρίς tv και κανενα τρίμηνο.
Ευχομαι στους παθόντες πολυ υπομονή..........

Πλέον θα βασιστώ εδώ (άρθρα 537 και 540) και θα μιλήσω απευθείας με το κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε:
http://www.efpolis.gr/_database/docuploads/sitefile-20.pdf

Τι προτείνεις να ζητήσουμε ακριβώς, για να μπορέσω να επικοινωνήσω και εγώ με το κατάστημα πώλησης;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τι προτείνεις να ζητήσουμε ακριβώς, για να μπορέσω να επικοινωνήσω και εγώ με το κατάστημα πώλησης;

Εγώ πάντως θα ζητήσω αντικατάσταση της συσκευής.

Αν θελετε, κανονιζουμε κατι ομαδικο.Εχω και αλλους δυο αν θελετε να προσθεσουμε.
Υπαρχει λογος να αναφερουμε απο που τις αγορασαμε?Τοτε θυμαμαι σχεδον ενα μαγαζι τις μονοπολουσε και φανταζομαι οτι οι πιο πολλοι απο εκει θα αγορασανε.
(οχι οτι φταιει το μαγαζι για την μη επιδιορθωση).

Ελπίζω να γνωρίζεται ότι ο νόμος περι εγγυήσεων ορίζει ότι αν η επισκευή διαρκεί πάνω από 15 εργάσιμες ημέρες, πρέπει να δοθεί συσκευή για χρήση μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή. Αν το ζητήσεις αυτό, τι θα σου πουν; Επίσης, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις αντικατάσταση με νέα ή τα λεφτά σου πίσω από το κατάστημα αγοράς.

Ελπίζω να γνωρίζεται ότι ο νόμος περι εγγυήσεων ορίζει ότι αν η επισκευή διαρκεί πάνω από 15 εργάσιμες ημέρες, πρέπει να δοθεί συσκευή για χρήση μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή. Αν το ζητήσεις αυτό, τι θα σου πουν; Επίσης, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις αντικατάσταση με νέα ή τα λεφτά σου πίσω από το κατάστημα αγοράς.

Σαφώς και το γνωρίζω, και έχω ξεκινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες. Παρεμπιπτόντως, μόλις μίλησα με astra, panels ούτε σήμερα υπάρχουν.

Μια καλή (νομίζω!) ιδέα, είναι αντικατάσταση με ΡΧ80 με μικρή επιβάρυνση.