Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή βλέπω ότι πολλοί δηλώνουν ότι γνωρίζουν λεπτομέρειες αντικρουόμενες για τον εισαγωγέα ή το σέρβις των συσκευών, δεν θα ήταν κακό να δηλώνεται και η ιδιότητα του καθενός, για να αξιολογούνται αυτές οι πληροφορίες.

Εγώ πάντως είμαι ένας απλός καταναλωτής.

Απλος καταναλωτης ειμαι και εγω απλα προτεινα την τηλεοραση σε 3 ατομα και χαλασαν και οι 3 !!!
Οποτε ξεροντας 2-3 πραγματα παραπανω για τετοια θεματα, ασχοληθηκα εγω αρκετα με τις περιπτωσεις τους.
Η συμπεριφορα της αντιπροσωπειας παντως ηταν αριστη σε ολες τις περιπτωσεις.

Απλος καταναλωτης ειμαι και εγω απλα προτεινα την τηλεοραση σε 3 ατομα και χαλασαν και οι 3 !!!
Οποτε ξεροντας 2-3 πραγματα παραπανω για τετοια θεματα, ασχοληθηκα εγω αρκετα με τις περιπτωσεις τους.

Αν δεν κάνω λάθος ήμουν ο πρώτος που στην πρότεινα (σε άλλο forum). Να νιώθω τύψεις ? -bye-

Κι εγώ απλώς καταναλωτής, που διάβασα σε πολλά forums καλά σχόλια για την PX70 και αποφάσισα να την αγοράσω. Δυστυχώς όταν την αγόρασα δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα οι βλάβες και τα αντίστοιχα posts:angry::angry::angry:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Κι εγώ απλώς καταναλωτής, που διάβασα σε πολλά forums καλά σχόλια για την PX70 και αποφάσισα να την αγοράσω. Δυστυχώς όταν την αγόρασα δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα οι βλάβες και τα αντίστοιχα posts:angry::angry::angry:

Ρε φίλε μου, με όλο το συμπάθειο, αλλά αυτό το green στο όνομά σου τι το θές και μου θυμίζεις άλλα;

:Banane0:

:grinning-smiley-043

Τι να κάνουμε, όλοι πονεμένοι είμαστε.....
Τώρα όμως με την πολυμετοχικότητα να δεις μεγαλεία για την ομάδα μας :worshippy::worshippy:

Ρε φίλε μου, με όλο το συμπάθειο, αλλά αυτό το green στο όνομά σου τι το θές και μου θυμίζεις άλλα;

:Banane0:

:grinning-smiley-043

καντο black που δεν φαινεται:flipout::flipout:-bye-

Οπά!
Να και άλλοι 3 κρυφοί (;) ιδιοκτήτες της 42px70
Που είσαι γιώργο να επιλυφθείς του θέματος

-bye-

Εδώ κάνεις λάθος: η Astra μού δήλωσε μόλις την παρέλαβε ότι απαιτούνταν πέντε μέρες για να γίνει διάγνωση της βλάβης.
εκείνο που νομίζω ότι μπορεί να παίζει συμαντικό ρόλο, είναι ο εκάστοτε πιθανός υπεργολάβος της Astra και εξηγούμαι;

από την δική μου περιπέτεια με το πάνελ, κατάλαβα ότι το service της panasonic (τουλάχιστον για τις τηλεοράσεις) το έχει η astra, η οποία όμως έχει κατά τόπους συνεργάτες (που μπορεί να μην είναι αποκλειστικά astra)
- εμένα η panasonic Θεσσαλονίκης με παρέπεμψε "στον συνεργάτη της astra" στην περιοχή μου.
ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας από εκεί και πέρα μπορεί να βλέπει τη δουλειά του όπως αυτός νομίζει ή μπορεί να έχει μεγάλο φόρτο εργασίας την συγκεκριμένη εποχή και μετά να πει όποια δικαιολογία θέλει. Αν σε μια τέτοια γκαντέμικη περίπτωση προστεθεί και κάποια καθυστέρηση παραλαβής πάνελ, τότε έχουμε το δυσάρεστο αποτέλεσμα της καθυστέρησης πέρα των 2 εβδομάδων.

στη δική μου περίπτωση (όπως είχα γράψει και τότε), η όλη διαδικασία κράτησε μία (1) εβδομάδα. πρέπει να είναι από τους πιο γρήγορους χρόνους.
ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι ήπια αλλά ξεκάθαρα ανέφερα: "όπως διαβάζω και στα forum στο internet..."
αλλά, πιστεύω ότι απλά έπεσα σε καλό επαγγελματία και σε εποχή επάρκειας πάνελ.
και μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος και από την αντιπροσωπία και από το service!

Last edited:

Eγώ πάντως παρέλαβα τη δικιά μου από το service της Astra σε 16 ημέρες. Χρειάστηκε όμως η μεσολάβηση της Panasonic και εξηγώ. Επί 14 ημέρες δεν είχα κανένα νέο και στο site της Astra έλεγε αναμονή ανταλλακτικού. Πέμπτη πρωϊ λοιπόν, πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία εταιρία και τους εξήγησα τι γίνεται με την καθυστέρηση. Μου είπαν πως οι δύο εβδομάδες αναμονή ήταν ήδη πολύ μεγάλο διάστημα, θα το κοίταγαν και θα με ειδοποιούσαν. Υστερα από μια ώρα με πήραν πίσω και μου είπαν πως η τηλεόραση ήταν έτοιμη!!!! Ω του θαύματος και το site της Astra είχε αλλάξει και έλεγε πως η τηλεόραση ήταν έτοιμη. (Ενώ το προηγούμενο βράδυ αργά έλεγε άλλα). Παρέλαβα μάλιστα μετά από δύο ημέρες, Σάββατο. Αρα, αν δεν πιέσετε λίγο με την ίδια την αντιπρoσωπεία, η αναμονή στο service μπορεί να είναι μεγαλύτερη...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

- εμένα η panasonic Θεσσαλονίκης με παρέπεμψε "στον συνεργάτη της astra" στην περιοχή μου.

στη δική μου περίπτωση (όπως είχα γράψει και τότε), η όλη διαδικασία κράτησε μία (1) εβδομάδα. πρέπει να είναι από τους πιο γρήγορους χρόνους.
ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι ήπια αλλά ξεκάθαρα ανέφερα: "όπως διαβάζω και στα forum στο internet..."
αλλά, πιστεύω ότι απλά έπεσα σε καλό επαγγελματία και σε εποχή επάρκειας πάνελ.
και μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος και από την αντιπροσωπία και από το service!
Επειδή κι εγώ θα ανεβάσω του θείου μου στη Θεσσαλονίκη για την αλλαγή πάνελ γιατί εδώ στο Βόλο μου είπε ότι του στέλνουν ανταλακτικά όποτε θυμηθούν από Panasonic και με προέτρεψε να την ανεβάσω πάνω πες μου σε παρακαλώ σε ποιον πήγες για να πάω στον ίδιο.
Τον άφησα τον άνθρωπο να κάνει Πάσχα με τηλεώραση έστω και με γραμμή και του έβγαλε και δεύτερη γραμμή :flipout:. Να δούμε αν θα τριτώσει μέχρι την Τρίτη που θα την ανεβάσω.

Σε περιπτώσεις καθυστερήσεων απο τα συμβαλόμενα service των αντιπροσωπειών, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ !!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ?

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ -> ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / MARKETING / ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ SERVICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

SERVICE -> ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.....

Σε περιπτώσεις καθυστερήσεων απο τα συμβαλόμενα service των αντιπροσωπειών, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ !!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ?

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ -> ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / MARKETING / ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ SERVICE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

+1
(από τα όσα έχω καταλάβει ως τώρα, και με απλή λογική) συμφωνώ απολύτως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή κι εγώ θα ανεβάσω του θείου μου στη Θεσσαλονίκη για την αλλαγή πάνελ γιατί εδώ στο Βόλο μου είπε ότι του στέλνουν ανταλακτικά όποτε θυμηθούν από Panasonic και με προέτρεψε να την ανεβάσω πάνω πες μου σε παρακαλώ σε ποιον πήγες για να πάω στον ίδιο.
Τον άφησα τον άνθρωπο να κάνει Πάσχα με τηλεώραση έστω και με γραμμή και του έβγαλε και δεύτερη γραμμή :flipout:. Να δούμε αν θα τριτώσει μέχρι την Τρίτη που θα την ανεβάσω.
δες το post 1770:
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=406730&postcount=1770
όπου αναφέρω συνολικά τις εντυπώσεις μου και τα στοιχειά του service.

Ακόμα και με την SONY δηλαδή που ακούω συνέχεια παράπονα, για πάρτε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο εκεί! Μόλις μάθει ότι κάποιο SONY SERVICE καθυστερεί πολύ μια επισκευή, τον έχουν πάρει στην στιγμή και τον έχουν αρχίσει στον εξάψαλμο!!!

Στην INTERSYS είναι άλλο το παραμύθι.....

Ο ΛΟΓΟΣ ?

Εγώ που την αγόρασα από το Πλαίσιο σε περίπτωση βλάβης θα απευθυνθώ στο Πλαίσιο. Αν δεν ανταποκριθούν θα είναι 100% υπεύθυνοι (και εμπορικά αλλά και κατά νόμο ;)) ως πωλητές του προϊόντος. Δεν έχω καμιά διάθεση να κυνηγάω σέρβις και αντιπροσωπείες με τους οποίους ΚΑΜΙΑ συναλλακτική σχέση δεν έχω.

κανεις λαθος φιλε μου.Μπορεις μεσα στον μηνα να το πας εκει και να απαιτησεις αλλαγη.Αλλα και παλι αυτο δεν εχει σχεση με εγγυηση αλλα με δικαιωμα σου για αλλαγη προιοντος.
Το πλαισιο και καθε πλαισιο δεν εχει σχεση με επισκευες ηλεκτρονικων, και ουτε ειναι λογικο για καθε τι που παθαινει κατι που αγοραζουμε να απαιτουμε αλλαγη με καινουργιο κτλ...
Για αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις και τα σερβις (εξουσιοδοτημενα/επισημα παντα).

δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα πάλι. Ας ενεργήσει ο καθένας όπως επιθυμεί και προς το συμφέρον του.