Είναι δυνατόν στο 20% των κατοχων να εμφανίζεται πρόβλημα;;;;
...πλάκωσε και η απεργία!...25 μέρες αναμονή από το service είναι καλά;
Και έχουμε συνέχεια! Πάμε σίγουρα για πάνω από 30!
Τι να πώ; &^%$#@!!@#$$#@
καλως ηλθες και καλη συνεχεια.
καιρο εχουμε να ακουσουμε καλα λογια και δεν σου κρυβω οτι την αρχη νομισα οτι ειχες και συ την περιβοητη πλεον γραμμη......ουφ.
Γιωργο που εισαι να πεσει λιγο το ποσοστο!!
Γιώργο, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά, αναλόγως της ευχέρειας χρόνου!Φίλε theom δεν έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη ?
Ρε σεις, κάντε ένα copy-paste. Όλα έτοιμα τα θέλετε![]()
Φίλε theom δεν έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη ?![]()
Την πήγα στο κατάστημα service που την πήγε ο baniko και θα την είχα εντός εβδομάδας αν δεν ήταν η απεργία των μεταφορέων. Τράκαρα κιόλας φεύγοντας από το κατάστημα service. Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό ίσα ίσα ακουμπήσαμε αλλά ο προφυλακτήρας μου έσπασε λίγο. Πήρα στην Opel και μου είπανε 615 άβαφος και χωρίς τα παρελκόμενα. Με βάψιμο και παρελκόμενα δεν ρώτησα καν αλλά υπολογίζω γύρω στο 800άρι χαλαρά. Το σκέφτομαι να πάω να πάρω άλλη μία 42PΧ70Ε και να την κοτσάρω μπροστά αντί για προφυλακτήρα. Τέσπα π´.α στην π´.α μας πήγε η τηλεόραση αλλά δεν πτοούμαι. Ψήνω έναν φίλο τώρα για την 42PX80E
. Περιμένω όμως να σιγουρευτώ ότι δεν θα αρχίσει κι αυτή να βγάζει προβλήματα.
σε μένα ήρθαν και την πήραν από το σπίτι!Την πήγα στο κατάστημα service που την πήγε ο baniko και θα την είχα εντός εβδομάδας αν δεν ήταν η απεργία των μεταφορέων. Τράκαρα κιόλας φεύγοντας από το κατάστημα service. Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό ίσα ίσα ακουμπήσαμε αλλά ο προφυλακτήρας μου έσπασε λίγο. Πήρα στην Opel και μου είπανε 615 άβαφος και χωρίς τα παρελκόμενα. Με βάψιμο και παρελκόμενα δεν ρώτησα καν αλλά υπολογίζω γύρω στο 800άρι χαλαρά. Το σκέφτομαι να πάω να πάρω άλλη μία 42PΧ70Ε και να την κοτσάρω μπροστά αντί για προφυλακτήρα. Τέσπα π´.α στην π´.α μας πήγε η τηλεόραση αλλά δεν πτοούμαι. Ψήνω έναν φίλο τώρα για την 42PX80E
. Περιμένω όμως να σιγουρευτώ ότι δεν θα αρχίσει κι αυτή να βγάζει προβλήματα.
Εγώ φίλε μου την έφερα από Βόλο. Δεν έπαιζε να έρθουν να την πάρουν από το σπίτι μου. Στον Βόλο ο υπεύθυνος του service μου είπε ότι από Panasonic του στέλνουν όποτε θυμηθούν κι ότι μπορεί να φτάσει ως και μήνα. Την έφερα για πιο γρήγορα. Αν δεν είχα τρακάρει κι αν οι μεταφορείς δεν είχαν κάνει απεργία όλα θα ήταν τέλεια. Πάντως το service που μου πρότεινες όντως παίζει να είναι το καλύτερο-γρηγορότερο. Το παλικάρι μου είπε ότι με το που θα το φέρουν το πάνελ την πήρα κιόλας και μάλιστα μου είχε πει ότι θα έπαιρνε το πολύ μια βδομάδα. Δεν υπολόγισε βέβαια κι αυτός την απεργία.σε μένα ήρθαν και την πήραν από το σπίτι!
γκαντεμιά το τρακάρισμα φίλε!
αγαπητέ φίλε είμαι ομοιοπαθής από Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά).
Έχω γράψει αναλυτικά τη δική μου περίπτωση στα post #1732 και #1770
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=395943&postcount=1732
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=406730&postcount=1770
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το service.
Σε ότι αφορά την αντικατάσταση της τηλεόρασης αντί για επισκευή, επιδίωξε το μόνο αν θα ήταν δυνατό να αντικατασταθεί με ΡΧ80 που είναι και καλύτερη! Αν πρόκειται για ΡΧ70, τότε προτίμησε την επισκευή - αλλαγή πάνελ.
Αν αντικατασταθεί με ΡΧ70 υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα σε σχέση με το να γίνει αντικατάσταση πάνελ. Η περίπτωση του να αντικατασταθεί από ΡΧ80 έστω και με επιβάρυνση είναι πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να συμβεί!
Ενημέρωσε μας για την συνέχεια.
Λοιπόν έχουν συμβεί τα εξής
1 Επικοινώνησα με το service στην οδό μακεδονίας οι οποίοι μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Θα είχα πάει εκεί εαν (βλέπε 2)
2 Επικοινώνησα με το plaisio και ζήτησα να γίνει αντικατάσταση της συσκευής. Πράγματι με κάλεσε ο product manager ο οποίος μου είπε οτι με την λήξη της απεργίας θα προβεί σε αντικατάσταση της TH-42PX70E με μία καινούρια ΤΗ-42PX80E.
3 Ζήτησα (εάν είναι δυνατον) να γίνει αντικατάσταση όχι με την ΤΗ-42PX80E αλλά με την ΤΗ-42PΖ80E και να πληρώσω την διαφορά, πράγμα που έγινε αποδεκτό.
Περιμένω λοιπόν να γίνει η αντικατάσταση και θα σας γράψω εντυπώσεις για την ΤΗ-42PΖ80E
Πρέπει να ομολογήσω ότι η έως τώρα αντιμετώπισή μου είναι άκρως επαγγελματική.
Σίμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.