Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είναι δυνατόν στο 20% των κατοχων να εμφανίζεται πρόβλημα;;;;

δυστυχως ειναι ,το προβλημα θα ειναι εαν παρουσιαστει μετα τα δυο χρονια που καλυπτεται απο την εγγυηση.

με 700 θα παρεις την 42PX80E σε λιγους μηνες

ΔΕΝ αξιζει

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σχετικά με το πρόβλημα του angelheart

Καλή υπομονή!

Υπάρχουν 2 σημαντικά προβληματα αυτή τη στιγμή για την περίπτωσή σου:
α) Δεν υπάρχουν διαθέσιμα panels στην αντιπροσωπεία
β) Κάνουν απεργία οι μεταφορείς.
Οπότε θα σου πρότεινα να την κρατήσεις για μερικές μέρες και να τους τηλεφωνήσεις αργότερα.

Για service κατάστημα, νομίζω ότι η περίπτωση του baniko είναι η καλύτερη απ'όλες για Θεσσαλονίκη.

-bye-

Last edited:
Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γεια σας και από μένα,
πριν απο 3 μήνες έφτασε στα χέρια μου η εν λόγω τηλεόραση. τοτε λοιπον αρχισα να διαβάζω πρώτη φορα για plasma και αυτό γιατι που προξένησε τη περιέργια η συμβουλή του πωλητή για μεταφορά της σε όρθια θέση.
Βέβαια ουτε λόγος από τον πωλητή για 'στρώσιμο', κρυφά μενού, 'φιδια' κτλ κτλ...
Στο forum αυτό ήρθα σε επαφή με τέτοιους όρους.
Χωρίς ειδικά cd και απλά με τις σύνοντομές συμβουλές σας για μείωση ποιότητας φωτεινότητας και εκτεταμένο ζουμ μετά απο 200 ώρες (βρήκα και το κρυφό μενού. Αλήθεια γιατί το έχουν κρυφό;) είδα την απίστευτη εικόνα της.
Kingdom of Heaven η ταινία όπου στην αρχή της κιόλας έχει μια σκηνή σε σιδηρουργείο να προβάλεται σε κοντινό πλάνο πυρωμένο σίδερο με μουντό φόντο. Έπαθα πλάκα!
...και ακόμα την ψάχνω...
:)

καλως ηλθες και καλη συνεχεια.
καιρο εχουμε να ακουσουμε καλα λογια και δεν σου κρυβω οτι την αρχη νομισα οτι ειχες και συ την περιβοητη πλεον γραμμη......ουφ.

Γιωργο που εισαι να πεσει λιγο το ποσοστο!!

25 μέρες αναμονή από το service είναι καλά;

Και έχουμε συνέχεια! Πάμε σίγουρα για πάνω από 30!

Τι να πώ; &^%$#@!!@#$$#@

25 μέρες αναμονή από το service είναι καλά;

Και έχουμε συνέχεια! Πάμε σίγουρα για πάνω από 30!

Τι να πώ; &^%$#@!!@#$$#@
...πλάκωσε και η απεργία!...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom δεν έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη ?

καλως ηλθες και καλη συνεχεια.
καιρο εχουμε να ακουσουμε καλα λογια και δεν σου κρυβω οτι την αρχη νομισα οτι ειχες και συ την περιβοητη πλεον γραμμη......ουφ.

Γιωργο που εισαι να πεσει λιγο το ποσοστο!!

Ρε σεις, κάντε ένα copy-paste. Όλα έτοιμα τα θέλετε -bye-

04/07
1.vezouvios -----> Γραμμή 01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in()

06/07
6.akren
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy -----> Γραμμή 12/07
11.vadergr
12.Petros 1007 -----> Γραμμή 01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32 -----> Γραμμή 09/07
22.modetos

10/07
23.takis1964
24.knight77
25.kosedyt
26.galanta
27.bart -----> Γραμμά 03/07
28.INTE
29.leftk26
30.breezer
31.lazarefa
32.nick33
33.baniko -----> Γραμμή 02/08
34.Browser
35.dpoly -----> Γραμμή 02/08
36.tazz -----> Γραμμή 02/08

11/07
37.warmth -----> Γραμμή σε εκθεσιακό κομμάτι που είχε 1200 ώρες.
38.spyg
39.nobody
40.tsiamfire
41.dbokos
42.mindscape
43.theom -----> Γραμμή 04/08
44.greenfan -----> Γραμμή 03/08
45.sputnik
46.BILLY_GR07
47. FoRMat MaSTer -----> Γραμμή 04/08
48. In()
49. Frank

12/07
50.rockxk -----> Γραμμή 02/08
51.vang
52. Βαγγέλης Καινούργιος
53.Nikos Kapin
54. angelheart -----> Γραμμή 05/08

01/08
55.popcockroach
56.amora
57.greg-m
58.vasada
59.epapado
60.twingo
61.paL2k6
62.leonardo09

02/08
63.big_theo
64.sgavros
65.nickth13
66.greekonar
----------------------------------------------------------------------

* 14 βλάβες σε 66 κατόχους ποσοστό 21%

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom δεν έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη ?

Ρε σεις, κάντε ένα copy-paste. Όλα έτοιμα τα θέλετε -bye-
Γιώργο, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά, αναλόγως της ευχέρειας χρόνου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε theom δεν έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα είναι έτοιμη ?-bye-

O baniko το έπιασε το νόημα. Η απεργία είναι που τα χαλάει όλα.Το ανταλακτικό δεν πήγε ακομη στα χέρια του τεχνικού. Οπότε πως να πάρει σειρά....

%$##^^&^&$#@$@#@#@

Την πήγα στο κατάστημα service που την πήγε ο baniko και θα την είχα εντός εβδομάδας αν δεν ήταν η απεργία των μεταφορέων. Τράκαρα κιόλας φεύγοντας από το κατάστημα service. Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό ίσα ίσα ακουμπήσαμε αλλά ο προφυλακτήρας μου έσπασε λίγο. Πήρα στην Opel και μου είπανε 615 άβαφος και χωρίς τα παρελκόμενα. Με βάψιμο και παρελκόμενα δεν ρώτησα καν αλλά υπολογίζω γύρω στο 800άρι χαλαρά. Το σκέφτομαι να πάω να πάρω άλλη μία 42PΧ70Ε και να την κοτσάρω μπροστά αντί για προφυλακτήρα :flipout:. Τέσπα π´.α στην π´.α μας πήγε η τηλεόραση αλλά δεν πτοούμαι. Ψήνω έναν φίλο τώρα για την 42PX80E :flipout:. Περιμένω όμως να σιγουρευτώ ότι δεν θα αρχίσει κι αυτή να βγάζει προβλήματα.

Την πήγα στο κατάστημα service που την πήγε ο baniko και θα την είχα εντός εβδομάδας αν δεν ήταν η απεργία των μεταφορέων. Τράκαρα κιόλας φεύγοντας από το κατάστημα service. Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό ίσα ίσα ακουμπήσαμε αλλά ο προφυλακτήρας μου έσπασε λίγο. Πήρα στην Opel και μου είπανε 615 άβαφος και χωρίς τα παρελκόμενα. Με βάψιμο και παρελκόμενα δεν ρώτησα καν αλλά υπολογίζω γύρω στο 800άρι χαλαρά. Το σκέφτομαι να πάω να πάρω άλλη μία 42PΧ70Ε και να την κοτσάρω μπροστά αντί για προφυλακτήρα :flipout:. Τέσπα π´.α στην π´.α μας πήγε η τηλεόραση αλλά δεν πτοούμαι. Ψήνω έναν φίλο τώρα για την 42PX80E :flipout:. Περιμένω όμως να σιγουρευτώ ότι δεν θα αρχίσει κι αυτή να βγάζει προβλήματα.

:flipout::antlers:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

σε μένα ήρθαν και την πήραν από το σπίτι!
γκαντεμιά το τρακάρισμα φίλε!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

σε μένα ήρθαν και την πήραν από το σπίτι!
γκαντεμιά το τρακάρισμα φίλε!
Εγώ φίλε μου την έφερα από Βόλο. Δεν έπαιζε να έρθουν να την πάρουν από το σπίτι μου. Στον Βόλο ο υπεύθυνος του service μου είπε ότι από Panasonic του στέλνουν όποτε θυμηθούν κι ότι μπορεί να φτάσει ως και μήνα. Την έφερα για πιο γρήγορα. Αν δεν είχα τρακάρει κι αν οι μεταφορείς δεν είχαν κάνει απεργία όλα θα ήταν τέλεια. Πάντως το service που μου πρότεινες όντως παίζει να είναι το καλύτερο-γρηγορότερο. Το παλικάρι μου είπε ότι με το που θα το φέρουν το πάνελ την πήρα κιόλας και μάλιστα μου είχε πει ότι θα έπαιρνε το πολύ μια βδομάδα. Δεν υπολόγισε βέβαια κι αυτός την απεργία.

έτσι - έτσι...

Τι να κάνουμε, απεργοί είναι και πρέπει να τους στηρίξουμε αλλά ο καθένας με το πόνο του.

:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αγαπητέ φίλε είμαι ομοιοπαθής από Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά).
Έχω γράψει αναλυτικά τη δική μου περίπτωση στα post #1732 και #1770
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=395943&postcount=1732
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=406730&postcount=1770

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το service.
Σε ότι αφορά την αντικατάσταση της τηλεόρασης αντί για επισκευή, επιδίωξε το μόνο αν θα ήταν δυνατό να αντικατασταθεί με ΡΧ80 που είναι και καλύτερη! Αν πρόκειται για ΡΧ70, τότε προτίμησε την επισκευή - αλλαγή πάνελ.
Αν αντικατασταθεί με ΡΧ70 υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα σε σχέση με το να γίνει αντικατάσταση πάνελ. Η περίπτωση του να αντικατασταθεί από ΡΧ80 έστω και με επιβάρυνση είναι πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να συμβεί!

Ενημέρωσε μας για την συνέχεια.

Λοιπόν έχουν συμβεί τα εξής

1 Επικοινώνησα με το service στην οδό μακεδονίας οι οποίοι μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Θα είχα πάει εκεί εαν (βλέπε 2)
2 Επικοινώνησα με το plaisio και ζήτησα να γίνει αντικατάσταση της συσκευής. Πράγματι με κάλεσε ο product manager ο οποίος μου είπε οτι με την λήξη της απεργίας θα προβεί σε αντικατάσταση της TH-42PX70E με μία καινούρια ΤΗ-42PX80E.
3 Ζήτησα (εάν είναι δυνατον) να γίνει αντικατάσταση όχι με την ΤΗ-42PX80E αλλά με την ΤΗ-42PΖ80E και να πληρώσω την διαφορά, πράγμα που έγινε αποδεκτό.

Περιμένω λοιπόν να γίνει η αντικατάσταση και θα σας γράψω εντυπώσεις για την ΤΗ-42PΖ80E
Πρέπει να ομολογήσω ότι η έως τώρα αντιμετώπισή μου είναι άκρως επαγγελματική.

Σίμος

Τι λες τώρα ρε φίλε;;;;;;;

Εγραψε το Πλαίσιο αν ισχύει κάτι τέτοιο!!

Παρακαλώ να συμμετάσχει και ο psixakias... -bye-

Τι διαφορά χρημάτων σου ζήτησαν για την 42px80 και τι για την 42pz80, αν επιτρέπεται;

-bye-

υ.γ. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό, αφού το μόνο που 'χει κάνει ο τεχνικός 26 μέρες ως τώρα, είναι να την βλέπει και να περιμένει panel....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν έχουν συμβεί τα εξής

1 Επικοινώνησα με το service στην οδό μακεδονίας οι οποίοι μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Θα είχα πάει εκεί εαν (βλέπε 2)
2 Επικοινώνησα με το plaisio και ζήτησα να γίνει αντικατάσταση της συσκευής. Πράγματι με κάλεσε ο product manager ο οποίος μου είπε οτι με την λήξη της απεργίας θα προβεί σε αντικατάσταση της TH-42PX70E με μία καινούρια ΤΗ-42PX80E.
3 Ζήτησα (εάν είναι δυνατον) να γίνει αντικατάσταση όχι με την ΤΗ-42PX80E αλλά με την ΤΗ-42PΖ80E και να πληρώσω την διαφορά, πράγμα που έγινε αποδεκτό.

Περιμένω λοιπόν να γίνει η αντικατάσταση και θα σας γράψω εντυπώσεις για την ΤΗ-42PΖ80E
Πρέπει να ομολογήσω ότι η έως τώρα αντιμετώπισή μου είναι άκρως επαγγελματική.

Σίμος

Αγαπητέ φίλε μπράβο!!:SFGSFGSF:
Είσαι από αυτούς (τους λίγους), που έχουν καταφέρει σε κάποια στιγμή να κάνουν ένα όνειρο τους πραγματικότητα!!!:music-smiley-006:

και βέβαια αισθάνομαι πολύ ωραία επειδή σε παρότρυνα :grandpa: να το κάνεις ...σαν να συμμετέχω και εγώ σ' αυτό!!!!:BDGBGDB55:

νομίζω πάντως ότι είναι πολύ σοβαρή η πιθανότητα να έβαλε το χέρι του και ο γνωστός "psixakias". Αν το έκανε ας μας το πει!
σε κάθε περίπτωση μπράβο και στο ΠΛΑΙΣΙΟ που νομίζω ότι "γυρίζει σελίδα" και αφήνει πίσω για τα καλά την νοοτροπία ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ που χαρακτήριζε το μέσο όρο των Ελλήνων έμπορων μέχρι πριν κάποιο καιρό.

πολύ το χάρηκα!!

ΥΓ
ρε psixakia κρίμα που δεν έχω αγοράσει τη δική μου από εσάς, μήπως και σε έψησα να μου την αλλάξεις με ΡΧ80!