Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλά ξεμπερδέματα και εσύ.

Σου είναι εύκολο να δεις την ημερομηνία κατασκευής του πάνελ ?

Λοιπόν η τηλεόραση είναι ακόμα στο σαλόνι. Ο τοπικός αντιπρόσωπος (είμαι στη Ρόδο), έχει κλειστό το μαγαζί μέχρι 2 Αυγούστου λόγω διακοπών.
Καλό χειμώνα θα ξεμπερδέψω μου φαίνεται.

Εντωμεταξύ πέντε μέρες μετά την πρώτη πράσινη γραμμή εμφάνισε και μια δεύτερη λίγο πιο δίπλα, χρώματος μωβ-ροζ-μπλε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Δύο μέρες μετά από αυτό να και η τρίτη γραμμή ανάμεσα από τις 2 προηγούμενες, η οποία όμως εξαφανίστηκε μέχρι το τέλος της μέρας.

Anyway κατάφερα και κοίταξα την ημερομηνία από πίσω και είναι φυσικά Απρίλιος 2007 :frown:

Θα σας κρατάω ενήμερους...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σε αυτό το Thread είχα διαβάσει:

"Η χαρτόκουτα στην οποία ήρθε η TV είναι (Π * Υ * Β) = 114 X 80 X 33 cm.
Η TV έξω από τη χαρτόκουτα με τοποθετημένη τη βάση είναι
(Π * Υ * Β) = 102 Χ 73 Χ 33 cm
Η διαγώνιος του PANEL είναι 42" (όπου 1"=2,54 cm), δηλαδή 42" X 2,54 cm = 106 cm.
Δηλών υπεύθυνα ενώπιον όλων σας ότι η καριέρα μου ως φωτογράφος τελείωσε γρήγορα και άδοξα
"

Η βάση της παλιάς και υπάρχων μου τηλεόρασης είναι στα 0,98cm.Θα έχω πρόβλημα από την στιγμή που η βάση της Panasonic είναι στα 106cm?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Η βάση της παλιάς και υπάρχων μου τηλεόρασης είναι στα 0,98cm.Θα έχω πρόβλημα από την στιγμή που η βάση της Panasonic είναι στα 106cm?

Σκέφτεσαι να αγοράσεις την PX70 ? Νομίζω για την PX80 ενδιαφερόσουν.

Αν εξαιρέσεις κάποιες Pioneer όλες έρχονται με την βάση, για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσεις την παλιά ή οποία πιθανότατα να μην είναι συμβατή έτσι κι αλλιώς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σκέφτεσαι να αγοράσεις την PX70 ? Νομίζω για την PX80 ενδιαφερόσουν.

Αν εξαιρέσεις κάποιες Pioneer όλες έρχονται με την βάση, για ποιό λόγο να χρησιμοποιήσεις την παλιά ή οποία πιθανότατα να μην είναι συμβατή έτσι κι αλλιώς.
Οταν λεώ βάση εννοώ ένα έπιπλο στο οποίο στηρίζεται η παλία τηλεόραση.Εχω μπερδευτεί με τα μοντέλα και τις διαστάσεις τους..:ADFAD2:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Η βαση της 42PX70 ειναι 66 εκατοστα.
Δεν θα εχεις προβλημα και μεγαλυτερη να ειναι, αφου το επιπλο σου ειναι 98 εκ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Οταν λεώ βάση εννοώ ένα έπιπλο στο οποίο στηρίζεται η παλία τηλεόραση.Εχω μπερδευτεί με τα μοντέλα και τις διαστάσεις τους..:ADFAD2:

Mπέρδεψες και εμένα :D

Δεν θα έχεις πρόβλημα τα νούμερα που αναφέρονται είναι οι διαστάσεις της τηλεόρασης με φορεμένη την βάση στήριξης. Δεν νομίζω να υπάρχει βάση 42άρας τηλεόρασης μεγαλύτερη από το έπιπλο σου.

Η βαση της 42PX70 ειναι 66 εκατοστα.
Δεν θα εχεις προβλημα και μεγαλυτερη να ειναι, αφου το επιπλο σου ειναι 98 εκ.
Ωραία πάει αυτό.Μπορείτε να μου πείτε τα μοντέλα με τις διαστάσεις τους?Πιο πανω μου έγραψαν:
[FONT=&quot] 37" (37PX8 / 37PX80)......42" (42PX8/42PX80)....50" (50PX8)[/FONT]

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ωραία πάει αυτό.Μπορείτε να μου πείτε τα μοντέλα με τις διαστάσεις τους?Πιο πανω μου έγραψαν:
[FONT=&quot] 37" (37PX8 / 37PX80)......42" (42PX8/42PX80)....50" (50PX8)[/FONT]

http://www.panasonic.co.uk/html/en_...Result.html?p=TH-37PX8B&p=TH-42PX8&p=TH-50PX8

Κάτω κάτω υπάρχουν οι διαστάσεις. Μεταξύ PX8 και PX80 στις ίδιες ίντσες δεν υπάρχουν διαφορές στις διαστάσεις.

Τι θελεις να κανεις ακριβως?

Από το Link που μου δόθηκε είμαι ανάμεσα στις:
TH-37PX8B και TH-42PX8.Η TH-50PX8 με 50'' είναι too much για τους δικούς μου και για 2,5-3,00 μετρα απόσταση.

Δεν κατάλαβα για την TH-42PX70E που γράφει ο τίτλος του thread.Παιδά sorry, για το <πρήξιμο> αλλά είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο..

H PX70 ειναι παλαιο μοντελο. Παρε την 42PX8 και θα παρεις :firstprize:

Ξέχνα όμως το TH-37PX8B (δηλαδή μην ψάχνεις για μοντέλο που τελειώνει σε Β), αφορά την Αγγλία. Το ευρωπαϊκό μοντέλο (που έρχεται και στην Ελλάδα) είναι το TH-37PX8Ε και TH-42PX8Ε (έχουν κάποιες μικροδιαφορές με τα Β).

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν κατάλαβα για την TH-42PX70E που γράφει ο τίτλος του thread.Παιδά sorry, για το <πρήξιμο> αλλά είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο..

Επειδή γράφουμε σε λάθος νήμα. Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα στο αντίστοιχο:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή γράφουμε σε λάθος νήμα

Εμεις γραφουμε στο σωστο νημα, αυτος ρωταει σε λαθος :BDGBGDB55:

Λοιπόν, μετά από 4 εβδομάδες αναμονή σήμερα παρέλαβα την επισκευασμένη Pany. Με το άνοιγμα μπήκε σε setup Mode, και η εικονα δείχνει πάρα πολύ και χωρίς γραμμές φυσικά. Τώρα για το νέο πάνελ δεν ξέρω, πάντως ένα ταμπελάκι που έχει αριστερά στο πλάι γράφει 7-6-08 ημερομηνία και κωδικό TXFUA0HNTB, καμιά ιδέα κανείς???

Τελικα, καλως εχοντων των πραγματων , μου παραδιδουν το Σαββατο μετα απο αλλαγη πανελ.

Γεια χαρά παιδιά

Είχα δει το thread πριν τη πρωτοχρονιά οπότε και αγόρασα την ΤΗ42. Δε ξεπέρναγε τα 50 ποστ η σχετική κουβέντα και είχα πειστεί να την αγοράσω. Χτες το βράδυ λοιπόν καθώς έβλεπα τις ελληνίδες να πιέζουν τις κινέζες στο μπιτς βόλεϊ τσούπ... η γνωστή σε όλους κάθετη γραμμή... Την είχα αγοράσει απ'το πλαίσιο λίγο πρίν τα χριστούγεννα και τώρα απ'ότι κατάλαβα και διάβασα με μια γρήγορη ματιά καμμιά 20αριά σελίδες ποστς από δω πρέπει να πάει για αλλαγή πάνελ.
Κρίμα που έχει ένα τόσο συχνοεμφανιζόμενο πρόβλημα η αγαπημένη μας panny. Δε θέλω να δηλώσω απογοητευμένος γιατί κατα τα άλλα είναι τέλεια. Άμα μείνω κανα μήνα χωρίς TV μέχρι να την αλλάξουν θα φρικάρω...

Γεια χαρά παιδιά

Είχα δει το thread πριν τη πρωτοχρονιά οπότε και αγόρασα την ΤΗ42. Δε ξεπέρναγε τα 50 ποστ η σχετική κουβέντα και είχα πειστεί να την αγοράσω. Χτες το βράδυ λοιπόν καθώς έβλεπα τις ελληνίδες να πιέζουν τις κινέζες στο μπιτς βόλεϊ τσούπ... η γνωστή σε όλους κάθετη γραμμή... Την είχα αγοράσει απ'το πλαίσιο λίγο πρίν τα χριστούγεννα και τώρα απ'ότι κατάλαβα και διάβασα με μια γρήγορη ματιά καμμιά 20αριά σελίδες ποστς από δω πρέπει να πάει για αλλαγή πάνελ.
Κρίμα που έχει ένα τόσο συχνοεμφανιζόμενο πρόβλημα η αγαπημένη μας panny. Δε θέλω να δηλώσω απογοητευμένος γιατί κατα τα άλλα είναι τέλεια. Άμα μείνω κανα μήνα χωρίς TV μέχρι να την αλλάξουν θα φρικάρω...

Αν μπορείς να κοιτάξεις την ημερομηνία κατασκευής του πάνελ. Θα τη βρεις σε ένα αυτοκόλλητο ορατό ανάμεσα από κάτι τρύπες αερισμού ψηλά και κεντρικά στο πίσω μέρος.

Καλημέρα amora

λοιπόν .. μπήκα και στο secret menu έχω κάπου 1650 ώρες λειτουργίας...
αν είναι αυτό το σωστό αυτοκολλητάκι που είδα είναι κατασκευής APRIL 2007...
αυτό πρέπει να ναι γιατί δεν έχει άλλο εκεί από πίσω. ουφφ δύστυχη panny μόλις μισό χρόνο λειτουργίας με τα στρωσίματα της με την δέουσα προσοχή στις στάσιμες εικόνες και ωστόσο η κάθετη γραμμούλα μου χάλασε τη μέρα...
Παρατήρησα ότι στις ασπρόμαυρες ταινίες δε φαίνεται καθόλου, αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα πάει σούμπητη στο πλαίσιο μόλις γυρίσω από διακοπές.

υπάρχει περίπτωση να φύγει από μόνη της η γραμμούλα, όπως είδα ότι συνέβηκε σε κάποιο παιδί από δώ? ?? μπας και γλιτώσω την ταλαιπωρία.