Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εγώ πάντως, σε περίπτωση που δε μου δώσουν παραστατικό επισκευής με την παράδοση, σκέφτομαι σοβαρά να τους στείλω εξώδικο αναφορικά με την υποχρέωση επέκτασης εγγύησης που αποτελεί νόμιμο δικαίωμά μου, η μη εφαρμογή του οποίου αποτελεί παράβαση του νόμου που προανέφερα και βλάπτει τα καλώς νοούμενα συμφέροντά μου, όπως αυτά απορρέουν από τα χρηστά ήθη και την ερμηνεία τους κατά τις διατάξεις του αστικού κώδικα όπως ερμηνεύονται κι εξειδικεύονται με το συγκεκριμένο νόμο...Ο νοών νοείτω

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και πολυ καλα θα κανεις να ζητησεις παραστατικο επισκευης.

Αυτο επρεπε να το ειχαν κανει ολοι οσοι πηραν tv μετα απο επισκευη.

εγώ πάνω στον ενθουσιασμό μου που μου την επισκεύασαν τόσο γρήγορα ξέχασα να ζητήσω παραστατικό... :damnyou:

Τέλος στην ιστορία και για μένα :worshippy:. Μου έφεραν άλλη. Για την ακρίβεια είναι μια 42PX70EA. Φραγισμένη, με 0 ώρες λειτουργίας. Το τσέκαρα. Με το που την άνοιξα μου ζήτησε γλώσα και άρχισε να ξάχνει για κανάλια. Νομίζω η προηγούμενη δεν μου έιχε ζητήσει γλώσα, απλά έψαχνε για κανάλια αλλα έχει περάσει καιρός και μπορεί να μην θυμάμαι καλά. Επίσης δεν υπήρχε ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών στην συσκευασία και επέστρεψα τα παλιά γμτ. Τέλοσπάντων, ας δούμε πως θα πάει και αυτή γιατί έιχα φτάσει στα όριά μου με αυτή την ιστορία.....ακόμη την βλέπω στον ύπνο μου να με κυνηγάει....:vroam:

Αν θελεις το ελληνικο manual, το εχω σε pdf.
Στειλε pm με το e-mail σου και θα στο στειλω.

Exοντας διαβασει ωρες εδω πηγα και ειδα την Πανασονικ και μ αρεσε πολυ αλλα........διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο τι στρωσιμο κλπ διαβασα τι οχι πολυ ωρα ταινιες με μπαρες τι αλλα που γρι δεν καταλαβα.
Τελικα καποιος που βλεπει τηλεοραση και dvd μονο θα μεινει ικανοποιημενος η οχι?Να παρω την σονυ 40w4000 h thn 4500 otαν ερθει?Η την σαμσουνγκ 40α656?
ΗEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

Που βρήκες ΡΧ70...????....μήπως είδες καμιά άλλη..????....:chinscratch:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Exοντας διαβασει ωρες εδω πηγα και ειδα την Πανασονικ και μ αρεσε πολυ αλλα........διαβαζοντας μπερδευτηκα περισσοτερο τι στρωσιμο κλπ διαβασα τι οχι πολυ ωρα ταινιες με μπαρες τι αλλα που γρι δεν καταλαβα.
Τελικα καποιος που βλεπει τηλεοραση και dvd μονο θα μεινει ικανοποιημενος η οχι?Να παρω την σονυ 40w4000 h thn 4500 otαν ερθει?Η την σαμσουνγκ 40α656?
ΗEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

μάλλον τη px80 είδες.

διάβασες 2645 μηνύματα άδικα.

πήγαινε εδώ να διαβάσεις άλλα 2342 για αυτήν που είδες.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

-bye-

Sorry η 80 ηταν αλλα μια με το ενα μια με το αλλο που διαβαζω εδω δεν βλεπω να την αγοραζω

Sorry η 80 ηταν αλλα μια με το ενα μια με το αλλο που διαβαζω εδω δεν βλεπω να την αγοραζω

πάρτη σου λέεεωωωωωωωωω και θα δειιιςςςςς

Σήμερα τελικά παρέλαβα την επισκευασμένη συσκευή, 14 μέρες μετά την παραλαβή και 17 συνολικά από την επικοινωνία με την Άστρα.
Συνδέοντας τη συσκευή, μου έβγαλε από την αρχή τα μενού γλώσσας (είχε αρχικά τα μενού στα γερμανικά) και φυσικά χρειάστηκε να επαναλάβω τη διαδικασία συντονισμού.
Το θέμα είναι ότι στο πίσω μέρος ανάμεσα στις γρίλιες αερισμού, εκεί που το παλιό πάνελ έγραφε April 2007, τώρα έχει τυπωμένο στο σασί με μελάνι (κι όχι αυτοκόλλητο) το: XP 08 03 20 Πιθανολογώ ότι εννοεί 20/03/08, αλλά ωστόσο μου έκανε εντύπωση ο διαφορετικός τρόπος γραφής. Το εξωτερικό σασί της συσκευής είναι το ίδιο (ίδιο S/N). Έχει παρατηρήσει κανείς από τους φίλους που παρέλαβαν επισκευασμένες συσκευές, τι γράφει στο εσωτερικό της συσκευής που παρέλαβαν;

Παραστατικο επισκευης σου εδωσαν?

Πήρα ένα παραστατικό, το οποίο είναι δελτίο αποστολής και φαίνεται η διακίνηση της συσκευής από το service προς το σπίτι μου, με τα ατομικά μου στοιχεία και την ημερομηνία αποστολής. Πιστεύω ότι σε τυχόν περίπτωση μελλοντικής εμπλοκής, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό για την προσμέτρηση χρόνου ισχύος εγγύησης από σήμερα κι εφεξής.

Μακαρι να μην σου ξαναχρειαστει -bye-

Απ το στόμα σου και στου θεού το αυτί...Κάτι άλλο που πρόσεξα, είναι ότι πλέον δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που ακουγόταν κάθε φορά που άνοιγα τη συσκευή (από κλειστή εννοώ). Μιλάμε για ένα λεπτό ήχο σαν μεταγωγή ρελέ που πλέον δεν ακούγεται ποτέ. Τι να συνέβη άραγε και δεν τον ακούω; Μήπως εκτός από αλλαγή πάνελ κάναν κάποια τροποποίηση και στο κύκλωμα τροφοδοσίας με ρεύμα;

Σήμερα τελικά παρέλαβα την επισκευασμένη συσκευή, 14 μέρες μετά την παραλαβή και 17 συνολικά από την επικοινωνία με την Άστρα.
Συνδέοντας τη συσκευή, μου έβγαλε από την αρχή τα μενού γλώσσας (είχε αρχικά τα μενού στα γερμανικά) και φυσικά χρειάστηκε να επαναλάβω τη διαδικασία συντονισμού.
Το θέμα είναι ότι στο πίσω μέρος ανάμεσα στις γρίλιες αερισμού, εκεί που το παλιό πάνελ έγραφε April 2007, τώρα έχει τυπωμένο στο σασί με μελάνι (κι όχι αυτοκόλλητο) το: XP 08 03 20 Πιθανολογώ ότι εννοεί 20/03/08, αλλά ωστόσο μου έκανε εντύπωση ο διαφορετικός τρόπος γραφής. Το εξωτερικό σασί της συσκευής είναι το ίδιο (ίδιο S/N). Έχει παρατηρήσει κανείς από τους φίλους που παρέλαβαν επισκευασμένες συσκευές, τι γράφει στο εσωτερικό της συσκευής που παρέλαβαν;

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post, στην δικιά μου μετά την επισκευή, πίσω απο τις γρίλιες δέν γράφει τίποτα, ούτε με χαρτί ούτε με μελάνι.
Επίσης όσον αφορά το δελτίο αποστολής, αφού δεν γράφει τι εργασία έγινε, τι είδους κάλυψη υπάρχει αν παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα (και αν φυσικά δεν το παραδεχτούν εξαρχής ότι το πάνελ έχει 2 χρόνια εγγύηση απο την μέρα της αλλαγής οπότε κανένα πρόβλημα).

μάλλον τη px80 είδες.

διάβασες 2645 μηνύματα άδικα.

πήγαινε εδώ να διαβάσεις άλλα 2342 για αυτήν που είδες.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

:BDBDG54:......:frusty:....:bang:....:blink:..... :eek:

Αυτή κι αν είναι τιμωρία....:behead:

Μπαρδόν...???...ποιανού λες ρε Κώστα ....ο tsopanos59 δεν έχει avatar!!!!

Υ.Γ.: Καιρό είχαμε να τα πούμε.....γειά μας:ADFADF1:

Last edited: